Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301

Епа многу ми е секси паааа, дури почнав и да го сонувам!! :D :devil:
    Обично во сите филмови паѓам на лошите момци, а богами не и само на филмовите, ама не знам нешто ми има во Стефан. Од старт навивав за него и за Елена и сакам повторно да ги видам заедно :) (знам дека сум една од ретките) :D

На Mrs.Cuper, Dejana11, Butterfly14 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Тажно за сите нас што навиваме за Кларолајн. ;( Можеби нема ни да се случи ништо, само еден бакнеж бидејќи The Originals ќе заминат од Мистик Фолс и ќе се снима нова spin-off серија. :(

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  3. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    ^ епа да, ама јас мислам дека нема да има ни бакнеж, бидејќи секогаш се блиску еден до друг и пк ништо не се случува така да губам надеж :\

4. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    ^ Само што видов постер со Клаус и Керолајн за The Originals. Ништо нема спомнато на твитер ама... да не замине и Керолајн од ТVD? :?: А за бакнежот.. незнам.. има слики од последната епизода кај што се ептен близу еден до друг и сите викаат дека ќе имало бакнеж..

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Мислам дека е fan-made, бидејќи доле го пишува блогот каде што е постирана сликата, ако збориме за истата.

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.490
    Мислам дека ќе биде нешто повеќе кај и да е, дали во TVD или во The Originals, бидејќи има шанси Керолајн да глуми и таму, затоа што мислам дека не беше за џабе таа сцената кога Клаус и се јави од.. Њу Орлеанс(?) или кај и да беше градот и кога и рече се надева дека еден ден ќе го сподели тоа со неа и дека ќе и ги покаже сите места таму...

7. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    За Клаус и Керолајн :
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    За наредната епизода :

За последната :
    Можно е Кетрин да умре :doh:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Ако умри Кетрин и кога ќе заминат Првобитниве ништо нема да остани од серијава, никој нема да ја гледа. На сите им се смачи да ја гледаат Елена како цимолка или ги исклучува емоциите и како некоја к***а де со Стефан, де со Дејмон. И онака цела 5та сезона ќе биде Делена, и фановиве на Стелена ќе престанат да гледаат. Глупост! Мислам дека ако продолжат вака продуцентиве, 5ва ќе биде последна сезона.
    Како што најавуваат на твитер, вечерва епизодава ќе биде лудница! Ај, ќе искоментираме наутро :D

9. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Леле луѓе одвај ја чекам епизодава.. Ќе си ја чекам докај 3 посекако нема да можам око да склопам!
    Се согласувам со Феникс, епизодава без Клаусчо и фамилијата негова ќе биде досадна, Кетрин некако ќе ја преболам. Ама од друга страна имам доверба во екипата дека ако решиле да ги тргнат Првобитните на страна дека имаат нешто подобро смислено, а што, останува да видиме дури во Септември.
    Се сеќавам кога беше крајот на третата сезона со врколаците сите се чудеа и викаа дека ќе ја расипат серијава и слично , ама со нив никогаш не се знае. Секогаш знаат да изненадат со нешто подобро :)
    И се надевам дека нема да ме разочараат!

10. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    УФ...абе многу работи се случија во една епизода!!!
    не можам да не кажам дека беше и мноооогу СУПЕР ЕМОЦИОНАЛНА еп.сите оние средби и гушкања се убив од плачење.
    прво
    Дејмон и Аларик,после Елена и Џереми па Бони и Баба и и врв на се беа Стефан и Лекси ;(
    :x и таман мислиш се се заврши и ете ти БУМ
    Бони мртва??? е сега тука не ми е јасно нешто,прво мислам дека Бони не е мртва :^) оти во најавата за следната епизода ја покажаа на матура кај што земаат дипломи,второ си велам оваа Џули не е толку луда да ја убија единствената witch во серијава,плус беше поврзана со Катерина,и не е толку интересно Катерина да умри на ваков глуп начин.ахх јака че биди наредната епизода,плус тука се и тие Hunters,плус и Кол е тука,Ребека и Мат конечно ќе се бакнат :*
    УФФ... лудницааа i can't wait уште цели 7 дена!!!

На mileystar и rhcpfan им се допаѓа ова.
  11. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Клаус клаус клауууууууус никаде не го видов во епизодава !!

Бони мртва? Нема шанси! Ќе направат нешто со Кетрин гарант!! Кетрин ќе умри на местото на Бони. А не знам со оваа преградата/ѕидот или како и да се вика се уште не го крена/поправи Бони значи не смее да е мртва иначе хаос ке биде. Елена имав нагон бокс да и манам еееееее!! Арно ја искрши овој Кол (кој патем е УФффф!!) Не ми замеравајте , ми работат хормоните :D
    Лекси е ѕверка, многу ја сакам и би сакала да се врати ама нема :(
    Џереми исто ама барем го ѕирнавме на секунда. :)
    Епизодава на моменти ми беше многу добра, на моменти бев вад т фак , тоа е се?? Толку едноставно?
    Не знам измешани чувства имав. Дефинитивно одвај чекам да ја гледам следната епизода, ама па од друга страна што ќе правам до Септември?? :doh:

12. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    ^^^ Клаус е во Њу Орлеанс затоа го немаше,али многу недостасува,се осеќа неговото отсуство во епизодава,ако беше луда и пренатрупана со све и свашта:P
    туку друго нешто ме интересира, дали сум јас единствена што не сака Керолајн да е со Клаус?? по ја сакам Керолајн со Стефан :) дали и друг некој се согласува со мене??

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    AAAA каква епизода ! Една од најдобрите сезонава :))) Се прашувам зошто секогаш на крајот се добри епизодите ...

Најдобриот момент во целата епизода беше појавата на Аларик ! Ах премногу се израдував,ми го разубави денот :rofl:
    И Дејмон срце,колку му се израдува :inlove:
    Елена ми беше малку смешна целата епизода прашувајќи ги каде е Кетрин како тие да ја носат во џеб |(
    Фалеше Клаус во епизодата...И Бони лудата,си умре за да и удоволи на Елена...Е сега и Кетрин би требало да е мртва..Искрено не сакам ни да замислам што ќе биде во последната епизода.ЕДВАЈ ЧЕКАМ :D :D

На mileystar и deedee0 им се допаѓа ова.
  14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    АЛАРИИИК!Сега гледам колку ми фалел,ми дојдоа солзи на очите кога се видоа со Дејмон ама и кога Стефан ја виде Лекси.Јас мислам дека веќе кога Клаус е отиден во Њу Орлеанс па зашто бе Керолајн и Стефан да не бидат заедно и така Клаус ќе стане татко.Елена,не сум сигурна дали целосно и се вратија емоциите пак беше како кучка.Бони мртва?Не бе не е можно сигурно ќе ја вратат,па глупа е се на Елена да и угоди.Како ја најдоа Ребекаа,сите ловци на вампири :D Искрено,сакам да останат овие Аларик,Лекси,Џереми ќе биде поинтересно ама неможат,или пак само Аларик да остане :?:

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Најјакиот момент во епизодава. :rofl:

16. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Добро зошто мора Елена да ја расипува секоја подобра епизода? Како некој психопат ми беше,само шета насекаде и сите ги прашува дали Кетрин ја виделе. |(
    Требаше повеќе да ги даваат Аларик,Лекси,Кол и другите оти они ја направија епизодава интересна.
    Дејмон и Аларик душички.Конечно и Дејмон да се израдува малце.
    Бони не верувам да е мртва бидејќи ја имаше во сликите за последната епизода кога ќе матурираат,но за тоа ќе видиме другата недела.

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.490
    Колку би била поинтересна серијава Бони да остане мртва, а сите останати Џереми, Аларик, Лекси, тие ловците да останат. Какви јаки ликови испоумреа, :x , со сите нив серијава ќе беше врвна.

18. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    [​IMG] :inlove: :l:

Чувствата ми се испомешани тотално :lol: Бони мртва, некако не дека не ми се верува, ама се навикнав сите да умираат и веќе ништо не ме чуди, иако беше единствена и најјака вештерка не верувам дека ќе продолжи без неа но како и да е, следната епизода едвај ја чекам ќе има бељи .. И секако дека ја има Бони иако е мртва, сите мртви ќе ги има не се секирајте xD
    Нешто што ми остави најмногу впечаток е како Аларик е за Делена а Лекси за Стеролајн, што до некаде има логика, Клаус да биде со онаа Хејли ( |( ) Дејмон да и го даде лекот на Елена (иако не гледам хепи енд за нив ако е она човек, а НИКАКО не го гледам Дејмон како човек) Стефан со Керолајн, бидејќи во последниве епизоди доста сцени имаа заедно, и некако како да сакаат писателиве нешто да има меѓу нив не знам ќе видиме што ќе биде. Јас не сакам никој да го земе лекот, ако баш некој мора, Ребека нека го земе и нека си биде со Мет.
    Колку ми беше мило да ги видам Даларик, Стекси и Џелена пак заедно :')
    Шамарот ми беше врв
    Не знам што ќе се дешава со мртвиве, со лекот, со ликовите, ама верувам дека нема да се разочараме, некако осеќам ќе има нешто што ќе не натера да ја гледаме 5та сезона и да сакаме уште xD

Се на се, следниот четврток последна епизода од оваа сезона .. кој ќе чека до окт. .. :@

[​IMG] :inlove:

П.с. памтите ли на
    [​IMG] :wasntme:
    [​IMG] ]:)

[​IMG] :hug:

На poison.ivy и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Конечно епизода која изнуди емоции кај мене.Конечно. Мене па бољи пар ми се сеа коа ги видов Стефан и Лекси.Многу убава девојка и некако си одговараат.Заплакав коа се видоа Џереми и Плачката некако емотивен момент ми беше. Смрта на Бони мање-више ништо не ми мења и да ја снема од серијава.
    Сакам повеке епизоди со Елајџа ептен ми е најфраер.

20. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    ^ Во следната епизода, Бони се појавува како дух. Тоа е сигурно. А може во 5та сезона пак да се врати со помош на магија или сл. :)