Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Сега почнав да ја гледам, и секоја нова епизода е се поинтересна и поинтересна :D
    На почетоков Стефан е добриот дечко, ама имам женска интуиција и знам дека на крај Стефан ќе е лошиот.
    Да, и тој ми е онака поубав сега за сега :D
    А Дамон ми е многу смешен и интересен :)

На Alex-Somerhalder му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    Wellcome to the family! ^_^ :l:

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Во колку саат има вечер нова епизода? :)

4. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Во 2 :rofl: Едвај чекам некако,баш ме интересира како ќе заврши...

5. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Леле,леле кој го "окрка" лекот :lol:
    Катерина
    а тек крајот беше WOW стварно нешто што никогаш не би ми паднало на памет дека баш вака ќе заврши сезонава,Wtf just happened?!?!?!? :o мислам дека преживеав срцев удар :x
    а и со Бони и Џереми каков TWIST стварно без зборови,при толку изнанедувања да признаам имаше и премногу бакнежи :* и изразување на Љубов :inlove: посебно
    Дејмон и Елена
    многу слатки беа

Прикачени фајлови:

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Ај дајте некој линк да ја гледам онлајн.Ништо не ми отвара. :@

7. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.592
    Допаѓања:
    43.134
    WTF??? Добро до толку немаа идеа за серијава бре вака мораше да заврши?
    Како и да е добра беше епизодава, конечно...поточно одлична беше.
    Ми се допадна завршетокот на триаголникот, ми се допадна што се случи со Кетрин.
    И добро оваа Бони и мртва прави збрки, амн од неа.
    Клаус за прв пат ми беше срцка, ме разнежи, исто и Ребека, баш добар пар ми се со Мет.
    Единствено не ми се допадна крајот...кој ќе чека да види сега што се спрема цело лето.

8. Alex-Somerhalder

Alex-Somerhalder Активен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    OMG OMG OMG LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!
    Колку беше добра епизодава значи не знам!!!
    Крајот ме шокира!! :o
    Кога видов дека Сајлс личи на Стефан бев: хО и кога видов дека го џитна у водата хО !!
    Ок колку и да ми е мило што Елена го избра Дејмон, никогаш не посакував Стефан да умре О.о [​IMG]
    ДЕЛЕНА !!! ^______________^
    Кетрин човек !!?!? хО
    Се чека Елајџа да ја претвори во вампир повторно!! хD
    Џереми е жив .. Бони мртва ..
    Клаус срце [​IMG]
    Колку ќе ми фалат ориџиналс у следната сезона!!
    Кој ке чека до есен!! :lol:
    [​IMG] :l:
    I LOVE TVD!! :l:

На Tiki-lolipop и mileystar им се допаѓа ова.
  9. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Епизодава беше одлична,.... се до крајот. WTF? Толку ми е смачено од овај Сајлас аман веќе! Ич не сакав Кетрин да го земе лекот, however интересно беше. :D Вчера на твитер worldwide trend беше Stefan is Elena's best choice, си реков пак ќе ми се вратат моите Стелена чувства, сепак кога Дејмон и кажуваше дека не сака да се извини и дека подобро би умрел истиот момент отколку да биде стар а таа да остане иста.. :$ Ребека и Мет би биле прекрасен пар :D И за Клаус, најдобар момент од серијата кога и кажа на Керолајн He's your first love and I attend to be your last, no matter how long it takes. :) :) :) OMG! Незнам како ќе ја гледам серијава без Кларолајн. ;(

10. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Eпизодата беше најдобра до сега.Елена константа со нејзиното лигавење па и сега во 5 сезона не знам што ќе прават со Дејмон.Не знам од секогаш сум била Стелена и затоа не ми се допаднаа дешавките во епизодата.Како и да е кога ке помислиш дека Стефан ќе има нов почеток,се случува нешто.Сум се изнаплакала за Стефан.А и вистинското лице на Сајлас.Сепак не се знае што ќе се случи и како понатака,но доколку ми го нема Стефче нема да е толку интересно.

11. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095
    Добра епизода, ептен

Моментов ми извлече насмевка :)
    Клаус ми е срце, многу сакам да бидат заедно, многу добар пар се..

За другиве, што да се каже...
    Воопшто не очекував дека Сајлас всушност е со ликот на Стефан, нареднава сезона ќе ме напиња |( За изборот на Елена ми е многу мило, барем Дејмон не ја прави таква лигушка како што ја прави Стефан.. Криво ми е за Бони, ама ќе мора да се врати, не бива вака :) Меѓу сите што се вратија, не требаше да се врати и тетка им на Елена и Џереми? :^)

12. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Уфф предобра епизода :) секогаш вака прават на крајот, за да бидеме во искушение цело лето -.-
    Знаев дека Дејмон нема да го земе лекот, ама ни на крај памет не ми падна Кетрин :rock: ќе биде интересно да ја видиме без моќите што ќе прави
    Омилен дел од епизодата ми беше оној со Делена и Кларолајн
    Аларик :inlove:
    Се глеа дека сценаристиве немале идеа, па за ликот на Сајлс го сместиле Стефан :^)
    Би че интересантно :P

Да не знае некој точен датум коа почнува 5та сезона?

На Tiki-lolipop и rhcpfan им се допаѓа ова.
  13. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    чисто сумљам дека Стефан ќе умре :!: Не не ми се верува дека тука е крајот на Стефан,нема шанси не

14. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    ?? :?:

15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    КАКВА ЕПИЗОДА !
    Ќе ставам во спојлер,гледам дека има почетници па да не дознаваат пред време :D

Ах бе Џули,на какви дроги си ? :rofl: Не ми се верува што направи :) Интересна беше многу епизодата.Колку фали Аларик во целата серија,сега не знам што ќе биде кога оригиналните ке си одат...Сите добри ликови и глумци ќе си одат од серијата.. :( Среќна сум за Дејмон и Елена,редно беше и тој малку да биде среќен.Најмногу ќе ми недостигаат Клаус и Ребека.Многу ми беше срце Клаус кога се појави така like a boss :lol: За Стефче баш ми беше жал кога Сајлас му кажа дека тој е неговиот doppelganger и кога го фрли во вода..Ама ова не му чинеше...
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Се чудам што ќе смислат како да ги вратат од мртвите Стефан и Бони..А Џереми жив..Чудно,пишуваше дека тој и Тајлер ја напуштаат серијата.Кој знае што ќе им смислат :D :D

p.s Кетрин ми беше последната на памет дека ќе го земе лекот,и не ми се верува дека на некој начин Елена ја победи.Таа се плаши од смртност :rofl: :rofl:

Еве и некои спојлери за 5та сезона

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... s-hap.html

На mileystar и CoverGirl10 им се допаѓа ова.
  16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ОМГ!ОМГ! Што и е на оваа Џули бре се мрднала,Катерина човек,а?Стефан двојник на Сајлас,па не е фер вака што направија на крај за Стефан и што сега Сајлас цела 5 сезона ќе се преправа дека е Стефан |( Сите што си ги сакам у серијава ми измумреа,па и Стефан сега во тоа ако умре и се откажувам.Бони мртва,Џереми се врати НЕ Е ФЕР сакам да бидат заедно :doh: На моменти си помислив дека Дејмон или Стефан ќе го испијат лекот,баш ми е мило за Делена иако сакав Стелена ама тоа е.Па мене не ми се интересни веќе Стелена,Делена веќе кога умре Стефан или незнам што направи во тоа. :doh:

17. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Зошто сте толку убедени дека Стефан умрел? Сезонава(како и секоја до сега) завршува некако недокажано, од кај знаеме дека се удавил? Можда некој ќе дојде и ќе го спаси
    Мое лично мислење: Нема теоретски шанси Стефче да умре, главен лик е а и серијата не би била тоа што е без него. Колку и да ме вади од такт на моменти, едноставно не може без него :)

Ќе се самоцитирам
    хахахахахха :lol: не ми се верува колку сум била у криво :D

На princess11ska, mileystar и selly.gomez им се допаѓа ова.
  18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.592
    Допаѓања:
    43.134
    Абе нема Стефан фа умре...значи вампирите неможе да се удават тие умираат само од кинење на глава, колец во срцето или вадење евентуално, не умираат од гладување и давење.Финтата е само дека сега Сајлс ќе се преправа, а не дека е умрен Стефан.

19. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Мене ми има логика да е мртов,само ќе му најдат начин да го вратат.Мислам дека нема врска тоа што е вампир,сепак може да се удави...Нели ловецот му рече на Дејмон дека го оставил во бунарот и тој умрел од глад,добро сепак тој е ловец.Но ми нема логика Стефан да остане жив затворен во тој сеф под вода долго време,освен ако не го извадат брзо.Без разлика и да умре сигурно ќе го вратат на некој начин :D

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јас би за крајот втф. Не ми се допадна, некреативно ми дојде
    (не делот со Стефанчо како нурка, туку со Сајлас како двојник демек). А Стефанчо :hai: бајбај
    Леле луѓе Бони умре еј :party: частам :D Мет, хи ис д тру имортал биинг ин дис шоу. Детево никако да умре. Ама си ќари женска :geek: Слатки беа. И Елена со Дејмон беше ок, може ќе ни дадат уште некоја жешка сцена во иднина :geek:
    Клаус, костумисан, среден, насмеан :inlove: браво за тебе. Се покажа поголем човек, се откажа од девојката за таа да биде среќна. И ако таа нејќе да и бидеш последен, тука сум, јави ми се :wasntme: Секако дека заборави да и каже дека на пат кон овој свет е Клаус џуниор :D
    Интересна епизода, Кетрин-Елена тепачката беше добра, ги видовме некои од старите добри ликови, добивме заклучница на некои триаголници и мистерија за следна сезона.
    Тајлер и Џереми може ќе ги нема во сл. сезона зошто овие се спремаа на колеџ да одат :^) ор нат...којзнае.
    Патем, не ми се верува дека толку средношколци успеаа да матурираат во Мистик Фолс, каде населението е претежно вампири :^)