Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Се надевам дека нема да се упропасти серијата поради тоа...

2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^Па можно е хемијата меѓу нив да не биде истата,а можно е и подобро да е.Како многу други славни парови,откако ќе раскинат подобро глумат.За нив е лошо,поготово сега 5та сезона Дејмон и Елена ептен заљубени.. :lol:

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас прочитам дека раскинале затоа што Иан сакал брак а Нина не била подготвена и дека се разделиле другарски. :)

4. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    Луѓе, заедно се Нина и Иан. :D :D Јас всушност никогаш ниту поверував за нивното раскинување. Баш пред некој ден снимаја реклама. :)

5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Хахахах,јас пак читав изјава на Иан дека тој бил сеуште млад за брак :D
    Многу претпоставки има зошто раскинале,според мене само тие си знаат :)

6. pearlll

pearlll Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    23
    јас па искрено да ви кажам израдува се коа дозна дека раскинале , кај го има во филмо Елена па и у приватнио живот :hai: хахаха... Многу сум закачена на oваа серија , поточно на Иан најпрекраснио маж на планетата е :inlove: и нз кој ке чека до окт. за нови епизоди , би сакал да ве прашам дали знае некој каде ги има сериите онлине со превод да ги гледам пак додека не излезат нови , пошто онака си ги гледам онлине али без превод . Позз

7. phoenix204

phoenix204 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    17
    ^ filmovizija.com, filmovin.com и др., пиши на гугл vampire diaries online sa prevodom, има многу страни со српски превод. :)

На pearlll му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    10.030
    Ја гледам од самиот почеток,ми се допага и ќе продолжам да ја гледам.
    Ај за тоа ќе расправам друг пат.
    Сакав да кажам оти врскава помегу Нина и Ијан ми изгледа како чиста монтажа,да биде посочно за гледачите.
    Долго време ја пратам и веке сум убедена дека е така.
    Дај боже да грешам ама изгледа не. :)
    И то

9. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Можеби е монтажа, ама хемијата помеѓу нив што се гледа од небо, можно ли е да биде монтажа?

10. Antoninaaa

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    10.030
    Хемија :^) лесно може да се одглуми,плус и ако ти е по професија ептен лесно.

11. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Не би биле толку долго заедно, ако беше монтажа.

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.594
    Допаѓања:
    43.139
    Да бе така се одглумува цела врска.Зошто би се замарале да глумат и да минуваат денови заедно...сигурно не им даваат екстра пари за тоа.
    Oва сигурно не е глума.
    Мене малце ми е криво што прекинале, ако е вистина, беа убав пар.Ама мислам дека тоа нема да влијае на однесувањето во серијата.

13. Antoninaaa

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    10.030
    ООооооо им дават и тоа како.
    Несакам да бидам офф само го кажав моето мислење,а плус несакам ниту да плукам по мојата омилена серија на сите времиња.

14. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    ^ Секој со свој став.

15. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Се бива дечки. Посебно за пари се бива. Луѓе убиваат за пари а не па за да глумат врска со некој. А тоа дека се секој ден заедно, немора да значи дека се стварно заедно. Можеби се само добри другари па можат да заработат ако се залапаат три пати пред народ и се гледаат со страсни погледи. Не викам дека е така само викам дека се е можно :)

16. Antoninaaa

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    10.030
    Девојки баш ми е криво што грешка се разбравме.Значи потенцирам и јас сум за нив двајцата ,ама во серијата ,Стефан и Елена никогаш не се ми биле опција бр.1.Ама во реалноста незнам премногу ми изгледа тоа како местенка .Повеке хемија има во серијата отколку во реалноста.Значи да разграничиме како личности во реалноста и ликови во серијата.А за да се плака за такви работи и тоа како може да се плака не се ни први па ни последни со такви афери.
    Да секој со свој став за ова може да дискутираме тука а не да навредуваме по други теми . ;)
    Мислам дека се разбравме.

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Се согласувам со тебе Антонина. Инаку според мене Стефан и Елена во серијата имаат поголема хемија. :) Немојте да се сватиме погрешно,јас го обожавам Иан и стварно би било секси да биде со Нина, а и не викам дека не е. Само ги кажувам можностите. Сепак мислам дека неможеме да судиме според хемијата. Љубовта актерите најдобро ја глумат,посебно за пари. ;)

18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.594
    Допаѓања:
    43.139
    Абе се си бива не дека те сфативме погрешно :D Можно е, ама сепак мене не ми изгледа така, мислам дека реално се заљубени, а за хемија има хемија многу повеќе од со Стефан во филмот.А како сме се зарасправале како за наша врска да се работи.Не е ни битно на крај краева, само да не влијае нивнио личен живот на серијата друго не е толку битно.

На the.vampire.girl и Antoninaaa им се допаѓа ова.
  19. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    ама баш пред спиење си го најдов сликчево,и сега сум 100% сигурна дека ќе имам Sweet Dreams |-) :inlove:

Прикачени фајлови:

• vd.png
      vd.png
      Големина на фајлот:
      386,6 KB
      Прегледи:
      121
    На Butterfly14, deedee0 и Sanniii им се допаѓа ова.
  20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Многу луѓе зборат за Нина и Иан дека е местенка зошто не се толку јавни како повеќето парови во Холивуд.До вчера што се вика уште ја немаа врската потврдено.

Ама дај не ме зезајте,мислите дека јавноста немаше да дознае до сеа да беше местенка?Па кај они и сите нивни блиски ќе глумат?Па уште од толку глумење мораа и празници и се заедно да поминуваат?Нема логика.

Да не бидеме офф,некои нови спојлери за 5та?Шпекулации некои имате?Да ја разработиме малце темава :)