Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027

Мене искрено целата врска на Дејмон и Елена ми е многу чудна и мислам дека многу брзо ќе и дојде крајот...

2. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    А јас мислам дека Елена не ја заслужува љубовта на Дејмон па и на Стефан.Многу ми е глупо сега што го направија Стефан рипер,незнам што ќе се случи понатаму ама мислам дека и оваа сезона ќе ја усерат затоа јас си ја гледам и The Originals.Мислам дека Керолајн нема да сака да биде со Клаус кога ќе дознае дека има дете со Хејли,дај боже да не биде така.Тајлер ич нека не доаѓа што ќе прави,туку сакам Бони да ја вратат им треба вештерка. :) Сите се промениле бре позгодни ми се некако :D

3. ForeverInShadow

ForeverInShadow Активен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    2
    Елена не го заcлужува Дејмон, а уште помалку Cтефан. Мене она ич не ми cе cвиѓа многу cе лигави и цело време плаче. Клауc и Керојалн ми cе cовршени заедно. Од тоа што читав Елена ќе cи најде некој нов дечко (човек) и фала Богу веќе нема да ги врти и Дејмон и Cтефан ;) Иначе ако барате некоја cтрана за гледање cерии пробајте на streamallthis.com најдобра cтрана ги има cите американcки cерии, а башка ги cтаваат одма поcле премиерата :)

4. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Прејака епизода, живна сезонава! :rock:
    Многу ги испреплетоа настаниве, не знам веќе што е најнеизвесно и која ќе биде темата на сезонава. Ова двојнициве, промискуитет човече!
    Кетрин, вампир или човек, секогаш омилена. Во се' е вмешана, ова дека нејзината крв е лекот е веќе видено. Сега овие ќе и ја „цицаат“ крвта како Клаус на Елена, а оваа ќе ги Кетринизира, како секогаш ќе го извелче некако газот. Секоја чест на Нина за глумата, го претставува ликот баш како што треба.
    Катсија ми се чини како интересен лик, мн ќе брчка работи како Бони што правеше, ама берем нема запек-фаца како неа.
    Надја е некако wanna be Кatherine Рierce. За сега ми делува како сувишен лик, не ми влага во глава која е поентата на нејзината појава и на оној нејзинион.
    Мет, јеси ли то тииии? Живна, а, другар? Па редно беше, само да не биде „секое чудо, 3 дена“.
    Дејмон :inlove: Како лик, СОВРШЕН, харизма неверојатна. А и Џули знае да ги избере зборовиве за да ме разнежни, секоја епизода плачам од неговиве љубовни говори.
    Стефан ми стана интересен, особено ме интересира како ќе се одвиваат работите кога нема меморија.
    Елена ми е преку глава, пак се враќа на она строто, монотоно чудовиште.
    Се изнаплакав...

На Victorian и Bunny2 им се допаѓа ова.
  5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Искрено многу сум разочарана од тоа како се одвиваат настаните во серијата...Катастрофа
    Толку се гледа дека веќе немаат идеи и не знаат што да прават па ги вртат истите работи во круг...Можеби требаше да и дојде крајот на серијата предходната сезона,оваа ми е некако вишок..

Истата приказна како во 2ра и 3та сезона,Клаус во потрага по Елена за крвта,сега Сајлас по Кетрин.Многу интересно...Стефан и Елена,цело време се бара начин да бидат споени,тоа можеше да заврши така во 3та сеозна и да не се одолжува веќе...Го жалам Дејмон.Двојници и двојници и само двојници...Глупости.Ништо ново,се е веќе видено |( |(

6. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Само мене Керолајн ми е мноогу антипатична оваа сезона?
    Сите викаат Caroline is back! ама јас не ја памтам Керолајн како таква :^) Како се испонаша кога им дојде таа другата женска во првата епизода, ми се згади. А и откако умре сиротото девојче оваа пак не престана да се занесува...
    Стефи ми фали мноогу, очигледно рипер не му бега сега кога излезе од ковчегот.
    Сега ќе ја гледам третата епизода, сега за сега ова е моето мислење на петава сезона :D

7. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Добро што прават овие со серијава бре,Стефан сеа демек нема да се сеќава на ништо. |( Кога Катиа му ја даде кесата со крв на Стефан мислев дека конечно ставија некоја девојка во која што ќе може Стефан да се заљуби и она во него ама ништо.Катиа искрено ми е многу убава,Сајлас едвај чекам да умре више ич не е интересно пак Катерина ја бараат,овие незнам што се што му се пикаат во глава на Мет што прават уствари,Елена и Стефан знаев дека се судени или така нешто нели двојнци со двојници ама па сега нит сум Стелена нит Делена.Керолјан,Бони,Џереми,Клаус,Ребека фалат и ние се жалевме од 4 сезона ама оваа ќе биде полоша и од неа.Ај нека не се мачат више нека ја прекинат и така немаат идеи како што кажа rhcpfan веќе видено.Ако оваа сезона не биде последна се откажувам дефинитивно од серијава.

8. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Преку таквото ми е више од тоа како Џули и останатите што го пишуваат сценариото постојано се обидуваат да докажат како на Елена и Стефан им е судено да бидат заедно! Па дај нека олабават малце, ако ова им беше планот од самиот почеток, зошто не заврши серијата со 3 сезони, туку го тупат уште? -.- :@

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    863
    Допаѓања:
    10.042
    Јас незнам ако не ви се допаѓа како се одвиваат настаните ,зошто ја гледате? Едноставно не гледајте ја. Не туку мрчите, од таквите како вас ќе ми ја прекинат серијата :D

10. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Имам право да искоментирам дали ми се допаѓа или не ми се допаѓа ..А тебе ако ти пречи,занемари не :!:

На prettyliar и deedee0 им се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Го гледав клипов сега пред малце и дефинитивно серијава беше сто пати подобра кога Стефан и Елена беа пар...
    Ми фалат ваквите сцени, полни беа со емоции...

http://www.youtube.com/watch?v=Pg7qGRqY ... A6N04x5Qvk

На ana-t, Speechless, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
  12. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Од сега па натаму вака изгледа ќе биде...

На khaleesi1, mileystar, Speechless и 7 други им се допаѓа ова.
  13. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    AAAAAAAAAAAAAAAA браво девојко. Добро ми почна денов.
    Ахахахахахаххахахахахахахха

14. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    6.005
  15. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    ^Сериозно, бре? :^)
    Колкава креативност еј... :clap: Кој не полуди после следната епизода, ја ме!

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Сеуште сум будна и чекам торент од новава!
    Се разбудија емоцииве со Стефан и Елена! (искрено Елена ни едниот ни другиот не го заслужува само мрчи ако е со едниот за другиот, ако е со другиот за тој другиот, се неа некој и фали... :?: највеќе ме изнервира кога стигнаа пред барот од сонот, и тогаш и текна дека не треба да следат некој мрднат сон :!: )
    А дефинитивно Елена и Стефан се судени еден со друг. Љубовни искри имаше на сите страни. Со Дамон е така.. Страсно, ама со Стефан беше тоа романтичното :inlove:
    Stelena is back,Stelena is back,Stelena is back wuhuuuuu :D

17. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    Па не би рекла дека Stelena is back ;) да имаше некоја хемија меѓу Елена и Стефан но кога му кажа извини јас сум со Дејмон цела "хемија" исчезна ЈБГ.
    Кога ја гледав најавата за денешнава епизода и почетокот на епизодава баш си реков до кога ќе не гњават бе со овој љубовен тријаголник аман вејќе,и наеднаш гледам ОП Џереми полу гол склекови прави :sweat: :inlove: аха станува интересно,одма пресврт во епизодава се заборава тријаголникот :D на крај испадна многу емоционална епизода, по мое посветена на Бони,се изненадив од реакцијата на Дејмон
    кога сфати дека Џереми му кажува дека Бони е мртва,и колку само силно го гушна Џереми.Конечно и Тајлер се појави многу ми недостасува неговата улога,имав претчувство дека Керолајн и Џеси ќе се бакнат :) а што направи бре оној професорот :o ?и сега и Џеси вампир ?!?
    земете си едно пакетче палома ќе ви треба верувајте ми ;(

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      103,1 KB
      Прегледи:
      250
    На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Епа во промото имаше дека ќе се бацат, ам, таман се израдував, го одјеба :D

Епизодава беше стварно ептен тажна, посветена на Бони.
    Ги живнаа сите ликови! Алелуја. Сите ликови фала богу.
    Сеуште не ми е разрешена мистеријава што сака овој внатре во Мет што е? А зашто мислам дека професорот што го направи Џеси вампир дека има умачкано прсти со Сајлас и тие травелерс ватева.
    Сцените,прекраснотии!
    Најјакото-I GET IT, YOU ARE THE FUN BROTHER :D :D

19. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Добро бе како може овој Стефан и без сеќавање да биде толкав шупак?
    "my brother stole my girlfriend and my girlfriend let him".Да,зошто забрано и е на Елена да биде човечко суштество и да направи свој избор.Мораше Дејмон "да ја украде".Идиот ! Одамна ме немаше волку изнервирано,а ќе речеш нема сеќавање,па има шанси да се опраи ама нее бее. :lol:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505

Па не дека е далеку од вистината.
    Зошто Дејмон се врткаше околу женската на брат му т.е. Елена цело време додека она беше со Стефан, наместо да се дистанцира и олади, како што би направил секој разумен?

На Speechless и prettyliar им се допаѓа ова.