Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Утре нова епизода ^_^ Едвај чекам,многу ми се допаѓа серијата навистина :D Сега долгоочекуваната епизода ке дојде :D

2. HollyGolightly

HollyGolightly Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    4
    По толку чекање конечно новаа епизодаа ^_^ .

Очекував дека Кетрин ќе го земе телото на Елена. Епизодата беше супер, посебно бакнежот на Керолајн и Клаус. :inlove:

3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле бре оваа Катерина никако да умре.Јас не очекував дека така ќе направи,ама пак интересно ќе биде.Керолајн и Клаус :inlove:ама ова беше последното од нив,иначе се изнаплакав кога дојдоа овие Вики,АЛАРИК. :D Ја оправијаа,ќе биде интересно. :)

4. TheFallenAngel

TheFallenAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    15
    Некој да даде лик од новата епизода :D

5. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    После долго време добра епизода :)
    Па нема да биде интересно ако умре Кетрин, сите ќе бидат среќни и ќе заврши серијата, а вака ја продолжуваат :D Дефинитивно се чекаше Керолајн и Клаус да бидат заедно (барем во една епизода, иако јас мислам Керолајн да си се префрли во The Originals и таму да си бидат заедно) :inlove:

6. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    не мие важно како понатака ќе се одвиваат работите во серијава,најважно ми беше ова
    If you promise to walk away
    like you said and never come back
    then yes, I will be honest with you.
    I will be honest with you
    about what I want.

На doubleinfinity му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Ауу,добра епизода..
    Се разбира дека Кетрин Пиерс нема да умре,едноставно не и е судено :D.Ајде бидна и долгоочекуваната акција меѓу Керолајн и Клаус,мада него местото му е во Њу Орлеанс,не со Керолајн дефинитивно.Можеби ги гледав порано заедно,ама сега повеќе ми е за таму,со Камил или некоја друга.Баш беше убаво што ги вратија Аларик и Вики и што се собраа сите,освен Тајлер.Таква иритирачка појава ми е дечкото,сега сигурно следните 10 епизоди ќе се расправаат со Керолајн за Клаус,како и секогаш.Се надевам нема да го уништат теркот на настаните,дека на добро затера серијата после 2 сезони досада и патетики..

На Tiki-lolipop му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Мене епизодата ептен ми се бендиса, конечно да ги видиме сите на купче заедно без да се карат и слично :D Знаев дека Кетрин нема да умре, не и е судено едноставно мора уште некоја беља да напрај,Коначно Керолајн и Клаус да напрат нешто, ама редно беше. Тајлер ми е многу убав и аман веќе само се појавува само бега нека си стој еднаш во серијата.
    Не знам шо имат испланирано за понатаму ќе видиме во наредната, искрено не знам шо да очекувам поќе :?: :?:

9. Born.To.Die

Born.To.Die Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    7
    Значи алал да им е за епизодава. Браво! Мислам дека оваа беше најдобрата епизода од цела 5 сезона. Али врвот си беа Клаус и Керолајн, срцки, и мислам дека треба заедно да бидат, сакам заедно да бидат, дефнинитивно Клаус фали во ТВД :(

10. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Керолајн и Клаус беа главна атракција. Ахх и љубоморам :wasntme:
    Инаку и јас очекував вечната Кетрин да не умре но што е сега со Елена? Најинтересно е нели што цело време имаат некои екстра загатки за да се снајдат и извадат од безизлезна ситуација.

А Тејлор е глуп. |(

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Тапа беше цела епизода, освен крајот. Крајот беше библијски. 8)

12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Керолајн ја сакам во Првобитните, со Клаус, ќе плачам инаку ко крава ;(
    Неможе вака само една сцена демек еве ви доста ви е ;(

13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Новава епизода мене искрено ми беше одлична 8) Спешли сцената со КЕролајн и Клаус.Срцики,уште кога го чекам нивниот прв бакнеж :inlove: Инаку цело време плачев,несакав Катерина(или Кетрин) да умре,ми беше омилен карактер во серијата иако знаев дека нема шанси да умре си се изплаков,али последната сцена ме потресе,баш беше библиска како што кажа феминката неколку мислења погоре.А оваа Елена-Никогаш не ја сакав Елена,веќе досадна бидна да ги врти околу прст Стефан и Дејмон,а КЕтрин ми е одсекогаш била интересна,па којзнае колку добро ке изгледа Кетрин да има се што и Елена а а си ги задржи своите карактеристики.Ке биде интересно,верувам :inlove:

Едит: Убава беше и сцената кога се појавиа Вики а посебно Аларик но не и овој глучо Тајлор.Иритира многу,сељо бе |(

14. elence132

elence132 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    105
    Аууууууууууу , одлична беше оваа епизода , Керолајн и Клаус ми беа врв ...... И ова со Елена и Кетрин што се случи на крајот , цццццццццццц , ќе видиме што ќе биде :)

15. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    И онака беше тапа Елена. Досадна...Ама мислам дека брзо ќе ја дознаат. И мое мислење е дека нема да ја вратат Елена.

16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Ми се свиѓаше епизодава,иако мислев дека нема се да се врти околу смртта на Кетрин :lol: Доброоо,моја грешка :lol:

Во случајов лошо е да читаш спојлери,зошто знаев дека ќе има body switch со Кетрин,ама незнаев со кого.Се мислев меѓу Елена и Надиа.Истиот момент кога Елена седна на креветот знаев :D Не бев воопшто изненадена.

Очекував повеќе од Аларик,Вики,Џена и Оригиналиве.Малце бев разочарана.Особено за Џена зошто беше само халуцинација.

И добро бе Џули,таман се навикнав да ги нема оригиналиве,види што правиш :lol: Ова се Керолајн и Клаус ме израдува и го чекав да се случи,ама многу беше избрзано,дури премногу избрзано.Како да сакале продуцентиве да ја исполнат желбата на гледачите и ајде чао пријатно :swear:

Мет и Ребека... :inlove:

Чудно,Керолајн не ми беше антипатична епизодава.Дури уживав да ја гледам :lol:

И најчудната работа во епизодава : Стефан ги поддржува Дејмон и Елена.Дури почна и совети да дели да се смират :o

17. BV87

BV87 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    81
    Na Prva plus ja davaat prvata sezona od TVD (sekoj raboten den vo 00:00) znaci kolku samo e podobra serijata vo pocetokot, so losiot Dejmon, Jena, Viki i koga ne bea site vampiri, vesterki, tragaci i sto uste ne. Sega fali uste i Met da go krstat da bide nesto bidejki samo toj ostana normalen. Spored mene serijava treba da se privede kon kraj videjki zapletive mi se vise banalni.

18. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Не ми се верува колку сме назад! Требаше 5 години да поминат за да им текне да ја пуштат. |-)

19. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Да незнае сега некој како е терминот на CW или ABC ? Ке се менува нешто или исто си останува кај нив во четврток а на интернет за симнување достапно во петок ?

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    За на ABC незнам,ама за CW се си е исто. :)