1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    конечно добра епизода.Јас штотуку ја изгледав :$ .
    Претходните ми беа некако досадни,незнам зошто :?: Ах,Кетрин,каква кучка е значи,не умира она бре!!
    И најпосле моментот кој сите го очекувавме :D :inlove:

Прикачени фајлови:

• large (6).png
      large (6).png
      Големина на фајлот:
      544,6 KB
      Прегледи:
      394
  2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.848
    Допаѓања:
    23.627
    Па и нека не ја враќаат. |(

3. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Само на почеток беше интересна. Веќе не е. Кетрин е појака. 8)

4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    And Damon is back :devil: Многу позгоден е вака,Елена го праеше мекуш.Ама со серијава како во круг да се вртат,сега Елена/Кетринка пак со Стефанчо ќе се брка,Демон лошотија,Керолајн со Тајлер и се исто па исто.Како и да е,Кетрин сигурно нема долго да остане во телото,прво некој ќе ја дознае,па после 2,3 епизоди ќе го тупат како да ја спасуваат Santa Elena,па можно е некој да настрада во процесот и она пак да цмиздри..Не разбирам до кога ќе ја мавтаат серијата,очигледно е дека треба да се стави крај,некој зашеметувачки,да си ја вратат првобитната репутација...

На mileystar и rhcpfan им се допаѓа ова.
  5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Се сложувам во потполност со тебе :D
    Таман се решив да продолжам со серијата и пак се изнервирав.Се е во круг и па исто.Единствено ми се свиѓа што го вратија стариот Дејмон ама мислам дека тоа нема да е на долго време...

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BV87

BV87 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    81
    Pa sega da ja vratat Santa Elena najverovatno Met ke stane vampir za da se oslobodi od compeld -ot na Ketrin :D Vreme e da ja zavrsat serijata spored mene. Krasna serija bese na pocetokot ja upropastija posednive 2 sezoni.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Некако премногу драматично ми е ова со Елена/Кетрин, се малтретира актеркава :D
    сега едно 10 епизоди ќе биде сигурно како да ја вратат Елена |( барем Дејмон малце сега поинтересен ќе биде. А Керолајн и Клаус некако? Никако а :?:
    И како бе Кетрин го сака повеќе Стефан од Дејмон.. мислам стварно... :x

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Епизодава беше многу досадна.Како што кажа Marossa серијава се врти у круг,Дејмон пак е лош,Елена незнам дали ќе ја вратат,Стефан стварно нема некоја функција и стварно го прават ликот многу досаден.Сигурно сега ќе се врти се околу Катерина,ме нервира што пред некој епизода Катерина неможеше ништо значи никој не ја рецкаше а сега се се врти околу неа.Ми фалат Бони,Аларик и другите умрени (Бони не е умрена ама многу ретко се појавува) дај нека ги вратат да оживее серијава малце.

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    Само ова... Стефан и во најцрните моменти, кога беше скроз исклучен и рипер, ниту еднаш не го загрози животот на Џереми или на некој друг близок на Елена... за разлика од Дејмон, секој пат го прави тоа... 5та сезона, јас сеуште не видов ништо позитивно во неговиот лик.
    Лигле.

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Епа тоа е вистинскиот Дејмон..Уште од прва сезона не знам дали се сеќаваш колку пати му го има крцнато вратот..И тој никогаш не е бил позитивен лик освен кога бидна со Елена демек тоа почна да го менува малце и толку :)
    А за епизодата не знам како да кажам..пак е некако досадно,Кетрин малце претерува и страшно напнува со Стефан и премногу е очигледно и глупаво е што не приметуваат...Мет жалче..
    Аман веќе со тие паузи -.-

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.848
    Допаѓања:
    23.627
    Незнам зошто ама мене Стелена ми е многу убав пар,многу ми фали.Делена ми е ужасно досадна,мило ми е што раскинаа.Ама колку и да ми фали Стелена поубави се Кетрин и Стефан,поштенка.ЕПизодиве од досадни подосадни станаа,ама ајде ке ја гледам кога веќе сум почнала :D

На Maria.Vampire и MandyLane им се допаѓа ова.
  12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Е стварно големо лигле е овај Дејмон |( Дејката не го сакала појќе па чудила веќе одма мора да се глупира. Слабак.
    И ја сакам Керолајн со Клаус паааа :(

13. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Дејмон лигле? Па баш лигле беше додека беше со Елена. Сега се врати во нормала, стариот неодолив Дејмон. За џабе ли се вампири, не треба да се толкави мекуши. Малце гризење, убивање да видиме :D
    Ми се допаѓа улогава на Кетрин, посебно кога им прави сплетки ко на Керолајн и Тајлер :D Баш ме интересира кога ќе ја фатат дека не е Елена.
    Сезонава воглавно не е нешо посебно ама поинтересна ми е од четвртата. :)

На Victorian, Marossa, specificone и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Мене ужасно досадни ми беа новиве епизоди. Како едни исти приказни цело време да се повторуваат. Елена и Дејмон раскинуваат, одма тука се убацува Стефан нели да и пружи утеха на Елена. После пак Елена и Дејмон ќе се смират, Стефан пак сам ќе си остане. Али стварно нема врска што се вртат у круг, оваа Елена/Кетрин ко чорапа да е, како си ја мењаваат, алал нека и е :^)
    Досадно, Досадно,Досадно!!!

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Какви глупости :o Катерина се смува со Стефан,Дејмон сега вампири ќе убива ајдее и што сега ако ја вратат Елена пак ќе си биде со Дејмон и Стефан ќе биде уште подосаден зашо незнаат што да прават со него абе го уништија ликот. :tmi:

http://www.bravo.rs/hot-news/bice-jos-t ... ne-godine/

16. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.316
    Допаѓања:
    3.040
    Кога излегува новата епизода? :^)

17. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
    На Kaley му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Мене веќе дури и досадни ми се епизодите, не е како што беше.Сега исто како на почеток да сме, Дејмон лош, Стефан добар.Кога ќе ја вратат Елена пак ќе биде со Дејмон и се така.Немаат идеи повеќе изгледа.Пред некој ден читав дека ќе имало нови ликови меѓу кои и некоја љубов на Ензо. |(

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    Нова сезона е потпишано дека ќе има. Оваа стварно досадна станува. Нема ништо ново, све е монотоно. Сега па демек да не е све исто го ставија Дејмон вампири да убива. :x

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    http://www.youtube.com/watch?v=Rhjao3qK5r4

Гледај ја малце поголемата слика,како и зошто станал таков.

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.