Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Maturantka, Sep 15, 2010.

1. mileystar

mileystar Популарен член

конечно добра епизода.Јас штотуку ја изгледав :$ .
    Претходните ми беа некако досадни,незнам зошто :?: Ах,Кетрин,каква кучка е значи,не умира она бре!!
    И најпосле моментот кој сите го очекувавме :D :inlove:

Attached Files:

2. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Па и нека не ја враќаат. |(

3. Marick14

Marick14 Истакнат член

Само на почеток беше интересна. Веќе не е. Кетрин е појака. 8)

4. Marossa

Marossa Популарен член

And Damon is back :devil: Многу позгоден е вака,Елена го праеше мекуш.Ама со серијава како во круг да се вртат,сега Елена/Кетринка пак со Стефанчо ќе се брка,Демон лошотија,Керолајн со Тајлер и се исто па исто.Како и да е,Кетрин сигурно нема долго да остане во телото,прво некој ќе ја дознае,па после 2,3 епизоди ќе го тупат како да ја спасуваат Santa Elena,па можно е некој да настрада во процесот и она пак да цмиздри..Не разбирам до кога ќе ја мавтаат серијата,очигледно е дека треба да се стави крај,некој зашеметувачки,да си ја вратат првобитната репутација...

mileystar and rhcpfan like this.
  5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се сложувам во потполност со тебе :D
    Таман се решив да продолжам со серијата и пак се изнервирав.Се е во круг и па исто.Единствено ми се свиѓа што го вратија стариот Дејмон ама мислам дека тоа нема да е на долго време...

Marossa likes this.
  6. BV87

BV87 Истакнат член

Pa sega da ja vratat Santa Elena najverovatno Met ke stane vampir za da se oslobodi od compeld -ot na Ketrin :D Vreme e da ja zavrsat serijata spored mene. Krasna serija bese na pocetokot ja upropastija posednive 2 sezoni.

rhcpfan likes this.
  7. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Некако премногу драматично ми е ова со Елена/Кетрин, се малтретира актеркава :D
    сега едно 10 епизоди ќе биде сигурно како да ја вратат Елена |( барем Дејмон малце сега поинтересен ќе биде. А Керолајн и Клаус некако? Никако а :?:
    И како бе Кетрин го сака повеќе Стефан од Дејмон.. мислам стварно... :x

8. prettyliar

prettyliar Популарен член

Епизодава беше многу досадна.Како што кажа Marossa серијава се врти у круг,Дејмон пак е лош,Елена незнам дали ќе ја вратат,Стефан стварно нема некоја функција и стварно го прават ликот многу досаден.Сигурно сега ќе се врти се околу Катерина,ме нервира што пред некој епизода Катерина неможеше ништо значи никој не ја рецкаше а сега се се врти околу неа.Ми фалат Бони,Аларик и другите умрени (Бони не е умрена ама многу ретко се појавува) дај нека ги вратат да оживее серијава малце.

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Само ова... Стефан и во најцрните моменти, кога беше скроз исклучен и рипер, ниту еднаш не го загрози животот на Џереми или на некој друг близок на Елена... за разлика од Дејмон, секој пат го прави тоа... 5та сезона, јас сеуште не видов ништо позитивно во неговиот лик.
    Лигле.

prettyliar likes this.
  10. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Епа тоа е вистинскиот Дејмон..Уште од прва сезона не знам дали се сеќаваш колку пати му го има крцнато вратот..И тој никогаш не е бил позитивен лик освен кога бидна со Елена демек тоа почна да го менува малце и толку :)
    А за епизодата не знам како да кажам..пак е некако досадно,Кетрин малце претерува и страшно напнува со Стефан и премногу е очигледно и глупаво е што не приметуваат...Мет жалче..
    Аман веќе со тие паузи -.-

11. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Незнам зошто ама мене Стелена ми е многу убав пар,многу ми фали.Делена ми е ужасно досадна,мило ми е што раскинаа.Ама колку и да ми фали Стелена поубави се Кетрин и Стефан,поштенка.ЕПизодиве од досадни подосадни станаа,ама ајде ке ја гледам кога веќе сум почнала :D

Maria.Vampire and MandyLane like this.
  12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Е стварно големо лигле е овај Дејмон |( Дејката не го сакала појќе па чудила веќе одма мора да се глупира. Слабак.
    И ја сакам Керолајн со Клаус паааа :(

13. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Дејмон лигле? Па баш лигле беше додека беше со Елена. Сега се врати во нормала, стариот неодолив Дејмон. За џабе ли се вампири, не треба да се толкави мекуши. Малце гризење, убивање да видиме :D
    Ми се допаѓа улогава на Кетрин, посебно кога им прави сплетки ко на Керолајн и Тајлер :D Баш ме интересира кога ќе ја фатат дека не е Елена.
    Сезонава воглавно не е нешо посебно ама поинтересна ми е од четвртата. :)

14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Мене ужасно досадни ми беа новиве епизоди. Како едни исти приказни цело време да се повторуваат. Елена и Дејмон раскинуваат, одма тука се убацува Стефан нели да и пружи утеха на Елена. После пак Елена и Дејмон ќе се смират, Стефан пак сам ќе си остане. Али стварно нема врска што се вртат у круг, оваа Елена/Кетрин ко чорапа да е, како си ја мењаваат, алал нека и е :^)
    Досадно, Досадно,Досадно!!!

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Какви глупости :o Катерина се смува со Стефан,Дејмон сега вампири ќе убива ајдее и што сега ако ја вратат Елена пак ќе си биде со Дејмон и Стефан ќе биде уште подосаден зашо незнаат што да прават со него абе го уништија ликот. :tmi:

http://www.bravo.rs/hot-news/bice-jos-t ... ne-godine/

16. Kaley

Kaley Популарен член

Кога излегува новата епизода? :^)

17. donnalia

donnalia Популарен член

Kaley likes this.
  18. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Мене веќе дури и досадни ми се епизодите, не е како што беше.Сега исто како на почеток да сме, Дејмон лош, Стефан добар.Кога ќе ја вратат Елена пак ќе биде со Дејмон и се така.Немаат идеи повеќе изгледа.Пред некој ден читав дека ќе имало нови ликови меѓу кои и некоја љубов на Ензо. |(

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Нова сезона е потпишано дека ќе има. Оваа стварно досадна станува. Нема ништо ново, све е монотоно. Сега па демек да не е све исто го ставија Дејмон вампири да убива. :x

20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

http://www.youtube.com/watch?v=Rhjao3qK5r4

Гледај ја малце поголемата слика,како и зошто станал таков.

the.vampire.girl likes this.