Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    И јас ја изгледав ама морам пак да ја гледам, ќе чекам разбирлив превод :lol:
    Инаку Дејмончееееееее не сакам да умре ;( . Како ќе го спасат не знам. Мислам дека нема шанси да го излечат никако, зошто Роуз (ли се викаше) не ја спасија? Колку жалче ми беше за Елена на врвот кога зборуваше што сакала во иднина, дури си поплачав малку :( . А и жал ми е за Џена, само што дозна за вампирите и оп вампирка. Жалче и за Аларик.. а бе за сите жалче ич не ми се допаднаа дешавките во оваа епизода ама се надевам поради ова разочарување слатко ќе не нагостат. Нели мислите дека оваа вештерката ќе направи нешто? Пример да се сврти од нивна страна и да и помогне на Бони :^) ајде да видиме хехе. Незнам што веќе да искоментирам, ако ми текне подоцна.

Ах да.. морам да го видам промото за наредната, едноставно не можам да издржам.
    Уствари.. не можев да најдам промо :lol:

2. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    За жал немам бидејќи ја гледав онлајн епизодава, не можев да чекам да ја спуштам.
    А доколку гледам со превод ја спуштам од http://www.podnapisi.net
    Обично ги наоѓам сите. ;)

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.594
    Допаѓања:
    43.141
    Да и јас од таму ама нема уште, сигурно до после ќе излезе :) А Штрумфетке предходно го ставиви промото во еден пост за 21 погледни го.
    Како што гледам во него изгледа некој од Гилбертови ќе не напушти зошто на крајот ружата ја ставаат на гроп што е веднаш до родителите не Елена :worried: Може Џена или пак Џереми :^) :worried:

4. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Значи сепак некој ке си отиде само да не е Дејмон, жал ме фати за Џена и Елена. Џереми 100% нема да умре никаде Бони не го пушта ем си има прстенче 8) Во следната епизода ќе ми се разјасне се или пак не :^) Абе Дејмонче зошто не нервираш, а Илајџа кај е планови праве а од план ни П нема. Сцените со Елена и Дејмон дефинитивно ми се најубави, Дејмон кога и рече на Елена "I can't lose you" :inlove: Aко Елена стане вампир ќе се сете кога Дејмон и кажа дека ја сака и ја натера да заборави и можеби тука ќе има нешто. Кај Клаус само ми се допаѓа неговиот акцент.

http://bcove.me/vqnc8u0u Прекрасна е

5. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Лелелел.... го изгледав промото :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

6. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    На 1209 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  7. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Фала :) најдов, сега само што ја изгледав... Леле наредната епизода ќе биде ВРВ!

8. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Да поделам импресии :)

Во текот на оваа епизода се наежив над 10 пати :D Колку многу работи се случија, останав ваква :o многу ми е жал за Дејмон, ама ќе го спасат сигурно, мораат! :!: А колку ми беше жал за Стефан, кога Елена отиде :( А и Џена, уште таа фалеше да се придружи на вампирите и еве ја :) А мислам дека малку ќе биде глупаво ако Елена стане вампирка, сега е интересно бидејќи е опкружена со вампири, вукодлаци а само таа човек :) Ама ќе видиме натаму, а за следната епизода стварно незнам кој би можел да умре. Многу е неизвесен филмов :D

9. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Типувам на тоа дека Џена ке умре, посекако немаше некоја си којзнае каква улога. Ама кутар Аларик нема воопшто среќа, гревче.
    Џереми ако го тргнат од серијава , лошо им се пише :D . Дејмон нема шанси!!! Ќе го спаси Бони, семоќна е таа :) . Елена мислам дека нема да стане вампирка, рано е .И сакам да видам повеќе од Тејлор и Kеролајн , многу ми одговараат како пар. Па, ова се моите предвидувања , ни останува да чекаме до следната недела, да видиме што ќе се случи

На stewart му/ѝ се допаѓа ова.
  10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Незнам зошто ама мене сега Тејлор не ми е толку симпатичен како порано :| А Џереми во никој случај нејќам да умре! :!: Омилен лик ми е, а Клаус некако ми е многу грозен :?: Како можеле толку грозен да го најдат :D Сите од убави поубави во серијата тој... ништо :rofl:
    Ајде сега да поуживаме во последните две епизоди оти после ќе треба до Септември да чекаме :(

11. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Тогаш ќе се снима 3 сезона или ?

12. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Па мислам дека да. Така најавуваат. :)

13. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Трета сезона сигурно ќе има. Читав баш за тоа кои 6 серии сигурно ќе продолжат да се емитуваат наесен.
    Ама одбивам да гледам ако го нема Дејмон во неа! :devil:
    уствари ме потсеќа на Госип грл кога Чак Бас не знаевме дали ќе преживее :lol: Иначе епизодава многу испревртена. И ете што се прави за љубов. Ах бре Елена , зошто погрешниот брат го одбираш. И ви реков дека ќе се врати Тејлор. Туку што ќе направи тој е прашањето. Кој ќе умре поима неам. Ама се надевам дека е Џон. Никогаш не ми се свиѓаше. А не е фер да му ја земат Џена на Аларик.

14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Аа и јас сакам да умре Џон, ако веќе некој умира од Гилбертовите. Премногу ми е антипатичен :@

15. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Чекајте зошто го спомнувате Џереми? Тој е последниот што треба да умре. Нит е умешан во клетвата ниту пак на друго место. Јас што претпоставувам дека ќе се случи е тоа во моментот кога Бони ќе почне да го убива Клаус оваа другата вештерка ќе види шанса и ќе и се придружи. Таа е ПРИМОРАНА да биде со Клаус. Од кога тоа вештерките ги сакале вампирите, па дури и ќе му помагаат да стане хибрид? Зошто тогаш фрлиле клетва? Ова со гробот мислам некој незначаен ќе умре. Чисто така е ставено во промото за поголем адреналин ;) .
    Вие што мислите?

Еј и заборавив да додадам.
    Зошто Елена да го избрала Дејмон? Тоа е интересно во серијата што не го сака. Да го сака тој нема да биде тоа што е сега и нема да ни биде интересно. Нам ни се допаѓаат сите работи што ги прави Дејмон за неа а кога би биле заедно ништо немаше да се случува. Ќе беше здодевен филмот исто како Елена и Стефан. Можеби ќе не израдуваат со некој Дејмонов сон или уатевр ама само на момент, како со бакнежот на крајот на првата сезона. Ама да бидат заедно тука се завршува.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.778
    Последнава епизода, ме изваде од својата кожа. Неможев да ги тргнам очите од што беше интересна!!
    Не ми се чека до следната.

Почнав другарките да ги закачувам на серијава! Ако прекини, ќе ми е многу мака :(

17. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Поради вас ја симнав првата сезона :fubar: И И И се заразив со неа, за само 4 дена ја изгледав цела! Ами некој има да учи тука, нема време за вампири да гледа :lol: Така да со цела сила одбивам да ја симнам вторава сезона... колоквиуми стигаат :(

18. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ако ако убаво :) втората гледај ја летоска и таман нема да осетиш кога ќе излезе третата сезона. Ние сега ќе ги изгледаме уште овие 2 и ќе дремеме цело лето |-)

19. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
  20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010