Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Последниве неколку епизоди беа досадни но според промото наредната ќе биде многу подобра. Мене само 5та сезона некако ми е fail, другите беа одлични.Мислам дека многу влијае тоа што многу ликови веќе ги нема, оригиналните фалат исто така.Мене од сите највеќе ми фалат Аларик и Клаус.Како и да е, уште се надевам на нивно враќање и се до крајот не губам надеж, ќе продолжам да гледам.

Промо за 15:
    http://www.youtube.com/watch?v=UBY9cygb8_g

2. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Очекувано беше Катерина да напрај такво нешто :D Не беше лоша епизодава, за разлика од претходната оваа ја изгледав без премотувања.

3. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Не беше лоша епизодата,некои работи очекував да се случат
    Значи само чекав нешто да се случи со Елена и чекав и се случи :D Од една страна мило ми е што на Кетрин и дојде крајот бидејќи во последните епизоди ме иритираше многу.За Надја ми беше многу жал,се утепав плакајќи ;( ;( ;(

И аман веќе со тие паузи..Наредна епизода 20 март

4. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Кетрин си замина во нејзин стил.Инаку ја прободе со серумот од врколак,како што разбрав.Ако е така,Клаус може да ја спаси Елена,Керолајн ќе го замоли :D И мене ми беше многу мака за Надја,цел живот си го проарче за Кетрин и на крај умре за неа...

5. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Не,ја прободе со вирусот.Се и Елена и рипер како Дејмон.

Промо за наредна
    http://www.youtube.com/watch?v=rXk8W4rL32g

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Многу се израдував од новово промо :rofl:
    Паузава од Елена добро ми дојде, Кетрин е незаменлива :rofl:
    Ама додуша и малку ме изнервира Кетрин во последниве две епизоди па за прв пат посакав Елена да се врати ама знаев дека Кетрин нема туку-така да си замине и дека ќе направи некоја сплетка пак, и направи. Сега и Елена како Дејмон. :D Ќе биде интересно!

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    ...
    Многу емотивна епизода беше последнава.Надиа не заслужуваше да умре.Цел живот го помин за да ја најде мајка си а заврши со смрт.
    Последната сцена беше морничава.Ми се допадна епизодата.Ама сепак се јавува здодевно.Барем имаше што да се гледа,сега ќе нема ништо.Па уште и пауза ке прават.А мене Елена ми стана досадна откако е со Дејмон,така да не сум нејзин обожавател.Камо да не се вратеше.

8. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    И сега Елена и Дејмон ќе се изедат меѓу себе или тие против сите ќе бидат :D
    А што се случи со Кетрин не сфатив? :^)

9. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Мислам дека нешто лошо, односно не премина на страната веројатно вечно ќе си остане како дух, така некако.
    Кетрин колку и да беше добра пред да влезе во Елена, последниве епизоди викав кога веќе ќе ја откријат. И дури беше чудно што толку многу време им требаше да ја откријат, мислам алоооо
    Дејмон сакаше да го утепа бе.
    МРШ тогаш Кетрин :devil:
    Многу ми се свиѓа промово односно тој дел кога викаат:
    -I Love you
    -Then Stop loving me
    -I can't!
    *Kiss* :D :D :D :D
    Срцки!
    Сега дефинитивно фали некој лош лик во серијата.

10. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    За Кетин и што ќе биде со нејзе во споилер:
    Мене толку многу ми затупеа со Кетрин, толку ми стана она досадна, што може да се каже дека ми е мило што веќе нема да ја има. Самиот лик го направија многу досаден, не е веќе она што беше во првите сезони. |( Ја преворија во некој вид на Елена, патетична и досадна. :@
    Сега цело време на Стефан му се лепеше, сакаше Дејмон да го убие за да не и смета веќе. А наместо тоа можеше подобро да се запознае со Надја, која цел живот ја барала неа и на крај, на некој начин, умре заради тоа.
    Во едно интервју кажале дека нема веќе да се враќа, еве:
    "Katherine Pierce has gone to Hell — or at least The Vampire Diaries' version of the dark side — and she's not coming back."
    "As she series has shown countless times, a character can die and come back to life, but Dries says this isn't their way of keeping Katherine around and they don't intend on delving this darker world."
    http://www.spoilertv.com/2014/03/the-va ... qus_thread

И да, ова беше најсветла точка од цела епизода:
    "Don't worry she had a calculator." :rofl:

11. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Конечно добра епизода,само жал ми беше за Надја,не требаше на ваков начин да умре,кутрата таа,колку ли време ја барала мајка и ,за да се запознае со неа,жално :(. А,Кетрин да умре без да направи нешто,па тоа не е возможно.Но ете си заслужи!Едвај чекам да видам што ќе се случи :) :wasntme:

12. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Цело време нешто ме копкаше и морав да дојдам тука.
    Дали сум единствена на која и недостасува Стелена?
    Беа многу убав пар,романтичен. :inlove:

На MandyLane и Tearful им се допаѓа ова.
  13. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    73
    Си се изнаплакав...
    Сепак не заслужија ниту Надја ниту Кетрин на тој начин да се разделат и умрат.Уау! Епизодава беше интересна, сега останува да видиме што ќе се случи со Елена.
    пс - и мене ми недостига Стелена. Имаше барем романтичност во нивната врска.Делена е врска као цело време како Дејмон не ја заслужува Елена, бла бла...

На Maria.Vampire му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Абе која е таа Стелена што ја спомнуваш цело време? Или во новава епизода ќе се појави? :?:

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.599
    Допаѓања:
    43.158
    :D Фановите на Елена и Стефан на скратено ги викаат Стелена, што и мене ми е смешно и глупаво донекаде(без навреда) така да јасно ми е што не сфати и ти.Тоа не е лик.

16. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Бог да чува. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

17. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Да, не заслужуваше Надја таков живот. Мислам дека не требаше да умре. А инаку некој кажа погоре дека е чудно што Кетрин умре без да направи нешто... мислам дека смртта одлично и е прикажана затоа што таа беше најголемото зло за кое искрено сите се надевавме дека нема да умре за да биде интересно. Лик без кој не се може во серија, затоа и требаше онаа драмска смрт. Но, како и да е, таа сепак направи нешто за што сакам да прашам.

Што всушност беше онаа инекција која ја забоде во телото на Елена? Дали сега Елена е вампир што се храни со вампири (како Дејмон), или пак можеби Вес го нашол лекот за вампири и таа сега не е вампир? :!:

18. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    51
    Јас колку што сфатив, мислам дека сега е вампир што се храни со вампири исто како Дејмон. :) Ова од тоа видеото за следната епизода што беше. :)

На ariela09 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Абе зошто нема нова епизода? Кога ќе излезе нова епизода?

20. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
    http://www.youtube.com/watch?v=rXk8W4rL32g