Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Па видел режисерот дека со оваа серија опаѓа гледаноста и да не отиде во минус направил друга серија-ќерка на оваа.

На Schmetterling4 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Значи ако Стефан навистина умре, јас ќе се откажам од омилената серија! :yawn:

3. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    ^
    Јас мислам дека ќе го вратат,поголема е веројатноста Дејмон да умре до крајот,отколку Стефан.Сепак серијата се врти околу Елена и Стефан,уште од почетокот било така.
    Инаку оваа приказната со Травелерс врска нема и сега глупости,ќе го разнесуваат градот.
    Би сакала да одат до Њу Орлеанс,една дружба со ОРигиналните да направат,онака само за финалето. :D
    Како што читам по интернет,ќе вратат многу од другата страна,ама уште не се знае кои(Аларик,Џена,Кол,Вики,Стефан).Тоа не чека во 6 сезона,ништо возбудливо.

4. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    До каде мислат да ја тераат со серијава. Boring... :drunk: :yawn:
    Ама ние сме криви што ја гледаме и секоја следна епизода едвај ја чекаме.
    Патем, не ми се верувам дека ја следам од почетокот. :geek:
    3-4 години не се шала луѓе. Имав 16 кога почнав да ја гледам, сега скоро 20 ќе направам.
    лол :rofl:

5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Епизодата беше ШОК.

Јас искрено очекував Дејмон да умре,бидејќи цело време тоа се зборува,ама Стефан не очекував навистина.А сигурна сум дека ќе го вратат,ако не во наредната епизода сигурно во 6 сезона.
    Баш ми е мило покрај сето тоа сра*е за универзумот,Елена и Дејмон сеуште траат на некој начин. :D

Искрено смртта на Ензо ми беше повеќе шокирачка отколку на Стефан. :rofl:

6. selly.gomez

selly.gomez Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    42
    Мене секоја епизода досега ми била интересна, а посебно 5та сезона... Единствена сум? :tmi: :?:
    А за крајот од епизодава, повеќе се потресов од реакцијата на Керолајн (и песната во позадина :lol: ), а за Стефан сигурна сум дека ќе го вратат... па и цела "друга страна"

На Kaley и Antoninaaa им се допаѓа ова.
  7. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Досадни се веќе. Серијава почна да станува мејнстрим затоа што апсолутно секогаш се случува истото. И кога секоја надеж ќе умре, ќе се појави некоја магија од трета братучетка другарка и' на таа од 2ра сезона што ја косеше тревата и ќе се реши и нерешливото. :)
    Абе како може главен лик да умре, се изнасмеав на неговата смрт. Ќе го вратат уште во наредната епизода 100 % :D

На Hipster, Srckata28 и Tiki-lolipop им се допаѓа ова.
  8. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    фала богу дека ке се врати Стефан,во тоа сум сигурна.А ако ме прашувате мене Деjмон ке умре во наредната.
    Според споjлери од наредна сезона Мистик Фолс нема да постои наjвероjатно што е ужас.Ке ми фали градчето исто како што ми фали куката на Елена :(
    Инаку уште jа немам гледано епизодава,ама можам да замислам колку била тажна сцената со Стефче.Колку и да го хеjтав,не сакав да умре

9. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    864
    Допаѓања:
    10.054
    ^
    Воопшто не беше жално и трагично како што би требало да е за еден главен лик, а тоа е знак дека сигурно ќе се врати.Дејствијата многу бргу се одвија.

На ariela09 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  10. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Дали стварно Елена ќе биде бремена од Дејмон, и во која епизода и сезона ќе дознае? Иако мислам дека се глупости ова на youtube, ама сепак нека ме просветли некој поупатен
    :D

11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.603
    Допаѓања:
    43.165
    Jас мислам дека нема, дека се глупости тоа.Како прво вамирите не можат да раѓаат, оти уствари се мртви, така да ќе биде многу очајно и глупо.А за последната епизода што да кажам, знаев дека ќе умре Стефан, ама не се потресов толку оти знам дека ќе го вратат.
    Што да кажам освен да признаам со тешко срце дека ја упропастија толку многу серијава што мислам дека и нема спас веќе па макар уштр 5 сезони да направат и каква и приказна да вметнат.Се е некако млако.

12. xexo

xexo Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    22
    Знаете што мразам највеќе? Кога ќе си споилнам нешто за некоја серија. Е тогаш се трескам од земја. Уште не сум ги гледала последните 3 епизоди. ЖИТИ СЕ КАЈ НАЈДОА СТЕФАН ДА ГО УБИЈАТ? А јас пуста кај си барав на тамблр слики да глеам за да си споилнам. Ќе се изедам жива еј. :@

13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Јас имам една теорија. :D

Можеби кога ке го вратат Стефан од мртвите ке биде човек,не вампир?

14. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    864
    Допаѓања:
    10.054
    ^The vampire diaries и се‘ е можно :D

На Srckata28 и ariela09 им се допаѓа ова.
  15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Споjлер за финалето :)

16. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    5-та сезона има само 21 епизода? :^) Јас мислев 22.

17. Schmetterling4

Schmetterling4 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    51
  18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    За следната сезона имам некоја теорија:
    Ќe ги вратат Ензо и Стефан тоа нормално.
    Е сега јас мислам дека чим ќе се враќаат од мртвите можно е и Кетрин да се шмугне негде, тоа не би било ништо посебно.
    А за Елена дека ќе има дете со Дејмон... Не би кажала не, бидејќи како ги вртат работите, се е можно до крај и тоа да биде.
    Само да не бидат Стефан и Каролајн заедно... Некако повеќе ми се за другари да се :?:
    А некој знае кога ќе почне следната сезона??

19. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Интересна епизода,со пресврт,иако беше очекувано.Не се потресов нешто посебно за Дејмон,и онака не ми беше нешто сакан.Туку,жал ми е за Бони.Ми беше една од фаворитите.Се чека 6-та сезона...

20. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Значи сега нема ниеден вампир во серијава :^) Исто како што Тајлер не е повеќе хибрид по враќањето нели и другиве веќе се обични луѓе :^) Ќе треба името да се смени на серијава :D
    А за Дејмон, мислам дека ќе го вратат некако во следната сезона.