Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ја обожавам бе, просто ја обожавам!!!!!!!!!

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Утреее.... can`t wait!!! ^_^

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Уфф...и јас :) ама има уште само две епизоди :(

4. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ахх.. после ќе чекаме пак |-)

5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.560
    Допаѓања:
    42.962
    А сигурно ли е дека ќе има и трета сезона? До септември мајке ми кој ќе чека :fubar:
    Јас го читам првиот дел ама различно е.Елена во книгата е сосем различна.Има различен физички изглед(плавуша е) а и карактерот некако и е различен.А има и сестра мала Џереми го нема никаде,исто и има друга подобра другарка од Бони така да изгледа само суштината е иста другото се е сменето во филмот. :)

6. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Мислам да, за сигурно ќе има, ако не и 4та :inlove:

7. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=2693 тука можете да ја гледате онлајн серијата кога се емитува во Америка по моите рачунки ќе ја има вечер околу 1часот после полноќ. Па ако гледате Enjoy ;)

8. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    А бе нема асален превоооооооооооооод, од прееска барам и ништо, па сакам да ја гледам!

9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.560
    Допаѓања:
    42.962
    Нема Штрумфетке гледај на англиски ќе разбереш ваму таму.Јас ја изгледав и само ќе кажам најлудата, најинтересната, најтажната и најдобра епизода беше ова.Нема да ставам сполјери затоа што нејќам да ја расипам епизодата на некој, кога ќе гледате ќе дискутираме.
    Само ќе кажам дека и давам рака на Бони за жал се беше џабе.

10. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Офф.. а бе загледав, ваму таму разбирам ама сакам па се да разберам :lol: :doh: . Ќе почекам уште малку мора да излезе некој во скоро време :devil:

11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.560
    Допаѓања:
    42.962
    Ајде пиши после кога ќе ја изгледаш морам со некој да споделам импресии :lol:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Се изнаплачив, незнам и јас оти :^) Многу глупо заврше, кој ќе чекааа до другата епизода за да видиме
    дали ќе умри Дејмон, не вервам дека ќе умри ама сепак. Сите умреа Клаус пак жив остана, глупости.

13. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.560
    Допаѓања:
    42.962
    Јас и претпоставував дека тој нема да умре...пошто прочитав некаде третата сезона е Времето на Оригиналите така нешто немаше да биде интересно ако умреше тој со кого ќе играа мачка и куче :lol: А за плачење и јас си плачев жалничко е
    Елена и Џереми останаа сами
    А што гледав како најава за 3та сезона
    велат тројца карактери нема да ја дочекаат трета сезона |( Овие двајца заминаа ама и Џулс може на неа се мисли како трета.Дејмон јас мислам дека нема да умре целата убавина е љубовниот триаголник,ако тој умре што ќе прават овие двајца цела 3та сезона ќе се лигават :^) Нема да умре пошто нејкам да престанам да ја гледам серијата, ако умре објавувам дека веќе никогаш нема да погледнам ни една епизода :x :!:

14. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    НЕ, НЕ И НЕ, се изнаразочарав пааааааааааа.......................... :@ :@ :@ :@
    Не требаше вака искрено им се лутам. Им се лутаммммммм!!!!!!!!!! [​IMG]
    Ах 1209 сега ќе те натепам за вториот спојлер, не сакам да го читам а како магнет ме влече, блазе на сите што ги прескокнуваат спојлерите :) .
    Искрено премногу личности умреа за ништо. Додека ние нагодувавме дали Џена или Џон тие и двајцата си заминаа ;( . Искрено и јас се изнаплакав, баш кога ја убиваше Џулс се ставив во кожата на Џена, кое е чуството да знаеш дека ти си следна и дека на истиот начин ќе умреш, да ти го искорне срцето (се ежеев). После пак се ставив во кожа на Елена, да ја гледаш личноста што те израснала како и забодуваат кол во срцето :x . Ама пак од друга страна го оправдувам Елајџа, ги издаде сите да ама и тој си има маки. Таа освета ја прави само за најблиските и сега Клаус излегува со таа информација, секако дека ќе попушти овој, ги сака. Само нам ни останува да нагодуваме дали тоа е точно што чисто сумњам, затоа што Клаус се најде во тесно па мораше некако да се спаси. За Џон што да кажам тоа и очекував од него, браво тоа е татковска љубов, тој не ни имаше нешто против Елена. Сироти се сите а и Стефан сега, дозна дека ќе си го изгуби братот, ама ќе го спасат знам, каде серијава да продолжи без него. Не знам сега што уште ќе смислуваат кога Клаус е хибрид и ќе се врати сите да ги испоколе. Можеби некои други ствари ќе излезат и приказната ќе се изврти на 180 степени. Ете така си се запишав и сопирка ми нема :lol: , песната беше многу убава кога Елена и Џереми зборуваа, сега ќе си ја најдам :)

Ајде ајде чекам коментари, не бидете воздржани :*

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.560
    Допаѓања:
    42.962
    Не ме тепај Штрумфетке :wasntme: :worried:hock:
    Не е фер и според мене, за Џена срцето ми се кинеше, ја се надевав дека ќе ја спасат.Ама мора да кажам дека во серијава нема трте-мрте ма ако сака нека си и најглавна улога ако треба да умреш ќе умреш.Многу изумираат, до крај ќе останат изгледа два тројца :D Клаус лаже мораше да се извлече, а Елајџа сирот само си ги сака најблиските назад :worried: и јас го оправдувам донекаде а и ако умреше немаше да биде интересно нели?!Мене во оваа епизода ме фасцинира Бони кога почна со магијата, аууу се наежив ја вракав сцената два-три пати,колку беше моќна таква беше :swear: :fubar: :D Ама другата епизода ќе плачам ли плачам, има промо видео ако сакате да ставам линк, само болное предупредувам :worried:

16. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Леле а бе не знам сега немам претстава што ќе се случува и да е жив и да е мртов, ајде да видиме, а промо не не :) може во појлер само кој сака нека го види. А Бони да да добра беше ама требаше да го докрајчи. Не требаше да го остави на пола пат.

“Us ending up on good terms? Not exactly on my Bucket List, Katherine.”

“The day that the lawyers called to tell me that I was going to become your guardian, you know what my first thought was? Isn’t there someone else who can do this.”

“I’ve wanted to kill my brother a thousand times, but I’ve never been able to.”

“That’s my brother for you, always cleaning up my messes.”

“Her soul? Really? You’re gonna put your faith in some act of God mumbo-jumbo?”

“I rather appreciate the symmetry of three women, three goddesses, sacrificed at nature’s altar.”

“Elena. It’s no easy task being an ordinary parent to an extraordinary child. I’ve failed in that task. And because of my prejudices, I’ve failed you. I’m haunted by how things might’ve played out differently if I’d been more willing to hear your side of things. For me, it’s the end. For you, a chance to grow old and someday do better with your own child than I did with mine. It’s for that child that I give you my ring. I don’t ask for your forgiveness or for you to forget, I ask only that you believe this. Whether you are now reading this as a human or as a vampire, I love you all the same as I’ve always loved you and always will."

“You wanna do something for me? Keep this from Elena. The last thing she needs is another grave to mourn.”

http://www.youtube.com/watch?v=XL2Uzz4j01s

17. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    874
    аххх колку тажна епизода ;( ;(
    Значи уште еднаш да пофторам јас, ќе прекинам да ја гледам серијава ако ми го убијат Дејмон, ама нема смисла да го тргнат од серијава, не прифаќам а и ќе им опадне гледаноста!
    Аххх скроз заборавив на сите ситуации што се случија во епизодава само мислам колку тажно заврши епизодава абе и јас пуштив солза па :(.
    Луѓе дали ви се верува дека Четврток е последната епизода па после ќе треба да чекаме цело лето абе ми иде да плачам кога ќе помислам на тоа......

18. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Јас сега си го зедов компјутеров, 2 епизоди имам за гледање... Не ви ги прочитав коментарите :P , не сакам да си расипам... :)

Ај кажете ми дали се тажни, да знам дали да си се опремам со влажни марамчиња... 8)
    Внимавајте само на спојлери, ве молам, да не ми го расипите филингот

19. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    21 мене многу тажна ми беше, си се изнаплачив на повеќе сцени, така да спреми се пред да седниш да гледаш :D

20. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Какви марамчиња Спаркс да си купиш 2-3 пакетчиња, искрено мене ми беше многу тажнооо, сите зборови изнакажани.. ;(