Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Каи ми е најдоброто нешто во серијава моментално. Ми стана омилен лик, ме изнасмеа епизодава со таа темна смисла за хумор. Баш ми беше мило што добил некои карактеристики од Лук. Не ме зачуди многу што не ја уби Лив, туку тоа што стварно со сета сила се обидуваше да и помогне на Бони.
    [​IMG] [​IMG]
    Mногу глупаво од сите, освен Дејмон, што дури до сега ништо не се обидоа да направат за да ја спасат Бони. Многу ми беше жал за неа епизодава. Одвај чекам да се врати, се надевам дека ќе имаат доста сцени со Дејмон.
    Се поврзано со Мет и Ензо, Тајлер и Лив и со тоа што Џереми си заминува ми е досадно. Очигледно немаат што да прават со ликовиве, па само ги упропастуваат. |(

На mileystar и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  2. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Досадна епизода.
    Се сложувам со @x.Daisy.x за Дејмон. Тој највеќе се грижи за Бони и највеќе сака да се врати. Керолајн и Стефан колку пати да кажам дека не ги сакаам. Во секој случај Керолајн нека го врти малку за да не и текне на Џули да ги спои Стефан и Елена. Ензо фала богу се појави. Не сватив ништо кога имаше сцени со него зошто другарица моја неможе уста да затвори. Бај д веј... Делена јесс :clap: Нека продолжат така. А зошто неможе да дојде Клаус и да и ги врати сеќавањата? Барем да го ѕирнеме на кратко.:wasntme: Тајлер и Лив :@ Досадни, досадни досадниии!! Како Стефан и Елена да ги гледам. Тајлер го упрпастија скроз на скроз. Ќе може ли пак да бие некој за да биде врколак? Лиз несакам да умре. Секогаш испаѓала фер и ги штитеше сите. Бони враќај сеее. О боже ќе го заборавев Каи :inlove: Испадна многу добар епизодава. И покрај што беше на работ на смртта направи се за да ја спаси Бони да не се убие. Чим ќе го нема Џерми ако се врати Бони би сакала да ја видам со Каи :D

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. the.vampire.girl

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Мислам дека на Клаус не му е баш гајле за Елена моментално, а нема ништо корист да има од тоа. Порано му користеше само за хибридите, ама тоа е завршена работа. Си има он и други проблеми во Њу Орлеанс и нели и вети на Керолајн дека нема да се враќа во Мистик Фолс, ако не се лажам.

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Јас многу и не се сеќавам на некои епизоди и ситни детали само ми фали во серијата па барам причина некоја :|
    Исто така сакам да ги видам Керолајн и Ензо :D

5. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Ова ми беше врвот !:rofl::rofl::rofl:

На mileystar, G.G, srhsejbsk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Супер епизода.Каи е... :inlove::inlove: Делена...:envy: Ужасно многу ми се досадни,Елена ми е прелигава.Сакам да му најдат женска на Каи но го замислувам единствено со Кетрин,јас сеуште имам надеж дека ке ја вратат,и,ако ја вратат,серијава ке биде преинтересна :D И,двајцата би биле такви налудничави,интересни,уф!И,страв ми е да пишам,за момент го замислив Каи со Елена,но потоа сфатив дека ке му го уништи карактерот ако бидат заедно.Тајлор и Лив ми се искрено убав пар,мене Лив не ми смета многу иако ме нервира бидејќи нон-стоп нешто им зашмрљува на овие другиве.На сцените со Стефан и Керолајн искрено се топам како порано што се топев на Стелена сцените :inlove:

Кога завршив со паровите...јас не приметувам да има главни ликови во серијава освен Каи што е главен негативец.Некако сите застранија,можеби Дејмон и Елена само (facepalm) Но,Стефан и Керолајн се како во потполно друга серија,Ензо и Мет исто,некако ликовите како воопшто да не контактираат,штознам порано беше многу различно.Многу го сакам емотивен Каи.И,знаев и мислам дека беше многу очигледно дека Бони немаше да ја вратат ниту пак дека ке умреше.Џереми многу ми е антипатичен во последно време,добро што ке си иде не е ни потребен на серијава.Друго што да кажам освен нека додадат уште мноооооооооооогу од сарказмот и шегите на Каи.

7. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Каи е истовремено секси,сладок и психопат,извонредно добар глумец,очекувам многу од него.
    Уфф само за гледање е...

На mileystar, Tiki-lolipop, x.Daisy.x и 5 други им се допаѓа ова.
  8. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    @Marossa немој жити се срцево почна да ми лупа :inlove: :whew:

[​IMG] [​IMG]

На 1209 и Marossa им се допаѓа ова.
  9. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле ме убивате со сликиве од Каи.:inlove: Мислам дека Каи го прават добар зашто сакаат да остане во серијава,ако е лош ќе треба да го убијат на крај на сезоната.Елена :puke: го уништува некако ликот на Дејмон,го прави неинтересен.Тајлер и Лив ми се глупи ликови,искрено незнам зашто го вратија Тајлер,а Лив сега најде да му се одмаздува на Каи,пред тоа бегаше и ја туркаше Џо да направи мрџ.Мет исто глуп глуп глуп лик,неможам да го поднесам и Ензо го упропастија не му треба ова,нема никаква смисла мисли дека Дејмон ќе се откаже од Стефан ако дознае за Сара,а колку полоши работи си криеле тие еден од друг.

На rhcpfan и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  10. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Колку пари се книгите во просветно дело? И колку дела се преведени?

11. the.vampire.girl

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Лани кога ги гледав беа по 350ден., а имаше преведено 4. Имам гледано по книжарнициве и на српски, 7-8 дела беа, само што беа поскапи. Ама во серијата не одат баш по книгите, јас ја прочитав првата и имаше доста разлики.

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Затоа сакам и да ги прочитам :)

Еве промо за наредна:

И Керолај и Стефан ги споја бе! Уфф :@

13. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    Ме нервираше Кај ама сега кога го направија МАЛКУ добар ми е супер! Тоа и фалеше на серијата, бидејќи некако љубовта кон Елена го уништи тоа кај Дејмон. Тој ми е омилен од серијата и мислам дека требаше да го спојат со некоја помалце лоша како Кетрин, а ги обожавав Стелена ама кога веќе тоа помина навивам и за Дејмон и Елена. Стефан и Керолајн ми се страшно лоша идеја и не знам зошто им го упропастија прекрасното пријателство.Керолајн ако веќе не е со Тајлер, тогаш Ензо или Клаус. Тајлер го направија ептен глуп а баш си го сакав а Лив ми е океј само како изгубена е сега не знам небитна ми е. За Бони ми е многу жал и мислам дека Елена е баш кучка што не бара начин да и помогне а оваа секогаш жртвуваше се мислам безброј пати е изведувала магии што можат да ја убијат за да и врати некоја љубов на Елена или така нешто. Џереми нека остане зошто сега така му прават, не знам. Добра беше епизодата ама дај нека ја спасат веќе Бони и нека се случува нешто поинтересно и возбудливо.

14. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Nina Dobrev and her hot new co-star, Chris Wood, who plays Kai, have been spotted hanging out and kissing off set lately. HollywoodLife.com has EXCLUSIVELY learnt the truth behind their new relationship!

Chris Wood & Nina Dobrev Relationship — Causally Dating
    A source close to the stars told HollywoodLife.com EXCLUSIVELY, “They are great friends who have hooked up on the recent times they have been out together but they are not currently looking to start a relationship. They are both very cool about it and it has not ruined working with each other or caused any issues.”

Carl Cookman @c_cookman
    Follow

@ninadobrev Congradulations Nina in your new relationship with Chris Wood i'll pull away out of respect for you. I'm happy for you :D (y)

За озбилно или не алал нека и е на Нина како ги пеца најјаките фраери од серијава.Првин Ијан па сеа Крис. Бравоууу Бравоууу :clap::clap::clap:

На srhsejbsk, Daydream и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    И јас имам читано дека можеби се заедно :D
    Па ако се навистина,замислете колку и е било awkward на Нина после оваа слика :rofl::rofl: Јас вака гледајќи ги и двајцата,не би им мислела хахаха :inlove::inlove::inlove::$:$

На mileystar, srhsejbsk и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.345
    Јас се чудам Нина со кој памет се откажа од таков совршен машки примерок како Иан.
    Сигурно е глупа. (facepalm)

Не можам баш да ја замислам со Крис, тој ми има некако потинејџерски лик, баш би си одговарал со некоја од таков калибар.

На Elena69221 и 1209 им се допаѓа ова.
  17. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    И јас читав за Нина и Крис. Некаде пишуваше и дека сакала да го наптави љубоморен Иан, а Ники се нафевала дека Нина и Крис наскоро ќе бидат заедно.
    @Mishela и јас и се чудам на паметот ама тоа е :D

18. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    Јас читав дека Иан и Нина нели раскинале оти она не сакала брак така нешто. Јас сум 18 сега да ми дојде, јас ќе го запросам, ќе го затворам некаде и не го пуштам, каков Крис, какви глупости.

На MiloMalo и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  19. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362

Сакала да ужива во годините. Епа нека ужива сега.

20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Ама тажна епизода ;( :(
    Нема што да се пишува дури. Човек кога е во солзи ништо не му е на памет :|
    Од што беше тивка снимаката ништо неможев да разберам уф. Ллелеле Лиз се изнаплакав па уште Керолај кога и влезе во мисли па кога го видов Дејмон натажен оф солзи неможам да соберам ;(;( Ќе може некој да ми објасни што е со Ензо? Ништо неможев да слушнам а и превод немав. Каи и Бони не ги покажаа. Џерми си замина, кај ми беше тажен денов и за него плачев. Ќе ми фали. И што се дешава со родителите на Елена? Лелел ништо не сватив ќе морам со слушалки од сега.

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.