Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    large.gif

Аааа,не е можно.Каи пак го заробија,абе ајдее ,малку ми е жал за него,;(
    И што е сега ова пак со лекот?Глупости!!Сега Дејмон ќе се двоуми на кого да го искористи,на Елена или мајка му.Мајка му пак чудна до бескрај,хелоуу,кој има вампирски кукли во подрумот??Не ми се допаѓа,ама воопшто :D

На Marossa и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Кетрин умре зошто Саjлас го исцица лекот од неа.И после тоа без лекот во неа и зошто ме беше вампир почнаа целата старост да jа стига (поточно 500 год. живот) и ако не се лажам умре од срцев удар :)

3. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Не, не.Она имаше срцев удар ама го преживеа и после цела епизода беше посветена на неа.Кога на крај остана да бара прошка од Елена, Елена и прости и Кетрин и го зеде телото.

Инаку ги имате гледано TVD Crack?Еве го првото видео, има повеќе.Многу се смешни :D

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Да да точно во право си.Меморијата ми е ужас.
    Како и да е зборот ми беше дека кој и да го земе сега лекот,нема да старее како Кетрин,зошто на нејзе и случи тоа благодарение на Сајлас.

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Ааа значи такаа.Мхм и сега нема пречка да ја гледаме пак патетичната цимолка Елена човек :clap:
    Јас не сакам никој да го земе лекот, тоа е стварно глупост |( Си решил да се повампириш и нема нзад :D

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Еееееееее претераа со паузи. Ме нервираат веќе, секој месец пауза прават. :punch:

На rhcpfan, mileystar, srhsejbsk и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Ова со лекот ми е скроз безврска,сега ќе чекаат до season finale и нормално дека ќе има уште една сезона и ќе испадне нешто тотално глупо или лекот ќе го земе Елена или Стефан. Никако да мрднат од мртва точка се` истите работи се вртат во круг, humanity switch, рипер,лекот.. исто исто! И токму кога конечно ќе се појави некој интересен лик ко Каи они пак го оставаат во друг свет заробен. Епа нема смисла!:|
    И исто многу смешна ми беше приказнава со Керолајн,значи ги исклучи емоциите ама она пак се грижи за луѓето и го спречува Стефан да не ги убие.:^)

На srhsejbsk и mileystar им се допаѓа ова.
  8. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Ептен жал ми падна за Каи, таман се поправи :( [​IMG]
    Дали сум единствена што сака да се заедно со Бони? Џереми е досаден некако.
    Елена најмногу ми се допадна баш во последнава епизода, онака нормална без да се лигави. посебно овде. :)
    Стефан и Керолајн не ги сакам заедно подобри си беа како пријатели. Ама ова и тоа како ми се допадна:$ [​IMG]

На rhcpfan, 1209, Victorian и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Толку беше со Каи. А баш ми се засвиѓа како негативец. А сега вампириве ќе се нахранат од него. ;(

10. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
  11. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Може да е Џереми,Бони или Аларик,ама ако е Дејмон им отидоа и малкуте фанови што останаа...

12. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    ^ Џерми и онака си замина веќе нема да го гледаме, за Аларик или Бони не знам ама мислам дека Иан ќе напушти.
    Неколку страни наназад имаме пишувано за ова и немора да се повторуваме :D

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Замисли госпоѓица Елена да си замине? Сигурно на сите срцето ќе им се скрши.
    Претпоставувам дека Дејмон ќе биде, само како ли ќе ги завршат работите со Елена, пак ли ќе раскинат?

14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Можеби Елена ќе го земе лекот, а Дејмон ќе си отиде.
    Ужасно се надевам дека нема да биде така, зашто начисто ќе се изгуби смислата на серијата. Воопшто не е добар потег ова, не знам како режисерите можат да се нафатат на нешто вакво и покрај тоа што знаат дека ќе изгубат многу голем дел од фановите.
    Ако веќе некој мора да оди, ете нека биде досадната Лили или како и да се викаше мајката.

15. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    ^ Незнам каде прочитав само знам беше од некоја страна на фб што ја имаm лајкнато, најверојатно е дека Тајлер ќе си оди од серијата, не верувам да е Дејмон или пак некој др. главен лик.

16. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Уф фала богу да си оди Тајлер и онака е ужасно досаден.Добра идеја со заминувањето на Елена, баш ќе биде супер без неа :D.Ќе ја жалат неколку епизоди и ќе ја шутнат после.
    Не е убаво Дејмон да го нема.Ќе се загрози вампирскиот род без него, барем нека издржат уште една година и онака серијата го чека крајот наредна година.Повеќето гледаат заради Дејмон и онка серијата веќе не личи на ништо.
    Ники да издржи уште година и да не им пречи на снимање зошто дреме цело време на сетови.Другарка ми гледала видео, на сред снимње излегла пред камера да се слика со Иан :^)
    Малку по надвор од темата: дали Иан навистина одбил да го глуми Кристијан Греј?

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јас мислам дека они него го одбиле, зашто не бил доволно голема ѕвезда. Имаат пишувано дека он ја сакал улогата. Така имам прочитано по некои сајтови.

18. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Абе кој и да одбереа за Кристијан Греј,рејтингот тоа ќе беше :D
    Јас вампирите ги гледам само заради Дејмон,добро малце и за Каи кој го снема како што и се појави,одеднаш :D
    Секако серијата одамна ја изгуби смислата :D

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Вака коа ќе ти уништат нешто, и после се враќаш да гледаш постари епизоди па мака ти е на душичката, хаха :envy:

На Marossa и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Тајлер сигурно си оди.Ќе глуми во друга серија,официјално е кажано значи не е шпекулација.
    Само што се шпекулира дека покрај него уште некој ќе си оди.Да не заборавиме,уште не се знае кој од Пол,Нина и Иан нема потпишано 7ма сезона.
    Му правеле забава на Мајкл Тревино (Тајлер) и денес излезе сликава (x) на инстаграм па почна да се шпекулира дека Нина е таа другата што ќе си оди.Ама сепак,Нина ја организирала забавава па затоа тоа е пишан под сликата.Мое лично мислење е дека Нина не си оди,вообичаено ваквите работи се топ сикрет зошто фановите можат да се мрднат :lol: Нема шанси ако е така они слики по социјални мрежи да ставаат и јавно да пишуваат во чест на Нина и Мајкл.

Tочно.И јас знам така дека беше на аудиција ама не го одбраа.

Едит : Еве уште една слика :)

Последна измена: 5 април 2015