Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Каков Иан,што зборувате :D Тие се свесни за опаѓањето на рејтингот ако би си отишол тој,така да не верувам дека тој ќе биде што ќе си оди :) Некако не верувам дека некој од тројцата главни ќе си оди затоа што серијата ке ја изгуби смислата.Ако требаше да се случи такво нешто 6-ва сезона ќе беше финална,ама ќе има и 7ма сепак.Останува да видиме.:)

2. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
  3. minnie.m

minnie.m Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    372
    ^ Да бе сега и на инстаграм сама објави, со срцепарателен текст :D. Ама како ке има 7ма сезона без неа, ке видиме

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.996
    Само што видов, иако не го сакав многу нејзиниот лик не ми оди ТВД без Нина. Колку и да не ја поднесуваме Елена не треба да заборавиме дека Нина ја глумеше и Катерина Петрова :nod:
    Едно големо браво за Нина и едно фала за 6 awesome сезони од ТВД :clap::clap::clap:
    I might actually cry ;(

Можно е да не ја убијат Елена, туку таа да биде во друго тело. 8-|

5. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Нина како актерка е многу успешна и талентирана, и мене ќе ми недостига како појава ама како Елена не.
    Кога тогаш некој од главниве ќе заминеше, ако не Нина, ќе беше Иан, некој мораше да напушти :)
    Јас капа и симнувам на Нина.Две години глумеше со бившиот дечко иако тој се вери со нејзината бивша другрка :D
    Серијата требаше да заврши уште пртед 2 сезони, Дејмон и Елена заедно, Стефан далеку од нив и среќен со некоја друга итн.

На x.Daisy.x, 1209, Mishela и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Навистина Нина ќе си оди од серијава? Глупости.

Епа така е тоа кога една серија ќе ја развлечат, ќе ја развлечат и не знаат веќе што да прават со истата. Ова се случува во многу серии кои не завршиле тогаш кога требало. Обично и самите главни актери повеќе не сакаат да глумат зашто стекнуваат слава, добиваат нови попримамливи и попредизвикувачки понуди и едноставно си одат од серијата зашто се свесни дека немаат што повеќе да дадат за таа улога, го дале веќе својот максимум. Знаат дека ако продолжат да форсираат еден лик, публиката секогаш ќе ги знае по тој еден лик и нема да можат да блеснат во друга улога, а и јасно им е дека можат да постигнат и спротивен ефект кај луѓето па после да не ги сакаат. Како што почна со Нина да се случува. Заради лигавата глума на моменти, на публиката почна да и' станува одбивна и самата актерка, не само ликот во филмот.

Како и да е, за нив се' е бизнис. Тие се само актери и гледаат низ призмата на парите и рејтинзите. Ама што ја уништија, ја уништија серијата. Подобро ќе беше да завршеше уште после 4 сезона или најмногу 5. Сега веќе очекувајте да биде попара.

На Tiki-lolipop, rhcpfan, srhsejbsk и 3 други им се допаѓа ова.
  7. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Епа 7ма сезона нема да има смисла дефинитивно.Штом знаеле дека си оди требале да стават крај со 6та сезона.Не ја сакав Елена како лик ама жал ми е за Нина,феноменална глумица,не ми е јасно што така од еднаш..Јас не верувам дека Иан е причината.И Тајлер си оди.
    Навистина не ми е јасно до каде ќе одат со 7ма сезона,што ке прават,разочарана сум.:@

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.345
    Јас не разбрав зошто всушност си оди Нина?

На Asterion му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Па сигурно ќе глуми во друга серија или некој филм :)
    Ааа 7 сезона можеби ќе има, јас мислам дека без ликот на Елена ќе биде баш вампирски со крв и тепања :rock:

10. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јас па сакам да си оди Елена зашто многу е досадно вака барем нешто да се смени,Елена е најлигава и баш сакам ги да видам браќата без неа.

11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.345
    Мене ми е жал за Дејмон, едноставно не сакам да го гледам со никоја друга. :D

На Quincy, 1209 и Marossa им се допаѓа ова.
  12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Хм,ако навистина си оди Нина ке биде чудно бидејќи веќе колку години е главен лик на серијава,но од друга страна ми е мило што ке ја нема веќе Елена.Можно е да ја префрлат во друго тело,но не верувам дека ке направат така.Сега ме интересира како ке ја смислат 7 сезона (ако има) без Елена иако таа немаше некоја голема улога во новата сезона,освен Делена драмата.

Да,повторно ке кажам,ке биде мноогу чудно,не очекував дека баш таа ке си оди.

Би сакала повторно акција во серијава,сега личи на чиста драма.Каи беше лошиот во серијава,ама очигледно сега веќе не,но,ми се допаѓа вака,срцка е,очигледно дека има симпатии кон Бони.:lol:

Сега можеби вампирите кои беа со Лили Салватор ке бидат негативците,или пак самата мајка.

Туку,кога гледам епизода се чувствувам како повеќе серии да гледам бидејќи Ензо си води своја приказна,Аларик своја,Стефан и Керолајн друга,сега Елена,Бони,Каи и Дејмон друга...
    Не велам дека се упропасти серијава ама го снема квалитетот од порано...

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Нема зошто да ви биде жал луге.Сама си одлучила така.Сите имаа потпишано дог. за 6 сезони,некоj одбра да го продолжи некоj не.Нина е млада актерка во подем.Од секогаш зборела дека 6 сезони и се доволни.Кариерата и тргна последниве 2 години,си глуми по филмови така да ова мене ми беше очекувано до негде.
    И не е одеднаш.Се знаело уште од август месец,си кажаа.И не е точно дека си отишла поради Иан.Се работи за профеционалци во Холивуд,не е ова Балкан.Претпоставувам дека и добра сума и е понудена за да остане,ама ако сака само да се уназадува,буjрум.Туку типката си фура понатаму и и посакувам се наjдобро зошто стварно е талентирана.
    Инаку спремете се Делена шипери.Уште само неколку епизодички ке си ги гледаме.Со сигурност уште 7ма сезона ни останува,ке jа откажат сериjава ви гарантирам.
    Единствено останува да видиме како ке jа снема Еленка. (извинете на печатни грешки,немам мк.од тел.)

На Tiki-lolipop, Marossa и rhcpfan им се допаѓа ова.
  14. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Мене највеќе ќе ми биде жал за Дејмон.Прекрасни беа заедно.Малку ги жалам и Стелена фановите, толку сезони чекаа Елена и Стефан да бидат повторно заедно и сега Нина си оди, за џабе чекале :D

На Bunny2, Marossa и Mishela им се допаѓа ова.
  15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Хаха па жал ми е стварно и плус многу луѓе ја обвинуваат зашто така решила да си замине можела да чека до 7ма сезона бла бла.Јас воопшто не ја обвинувам,навистина си има талент и треба да си продолжи со животот и да си одлучи што ќе прави и како ќе прави.Заради Иан искоментирав дека не верувам дека е така и сеуште не верувам бидејќи многу такви коментари прочитав -.- Како што велиш не е ова Балкан,мислам дека не мешаат приватен со професионален живот.Сега сигурно 7ма сезона ке биде и последна мислам дек а и треба да е затоа што серијата е одамна у аут.6тава сезона мааалку ја оправија за нијанса од 4 и 5 ама сепак мене пак се едно исто ми е и не ми се допаѓа.Во чест на 3те предобри сезони сеуште ја гледам...

На Bunny2 и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  16. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    ^Таа одлучува дека заминува и готово.Читам и на инстаграм и на твитер ја обвинуваат, глупости.Па тие го живеат нејзиниот живот или таа самата си го тера?Можеби сака одмор, можеби има многу подобри понуди, нема да остане само на малите екрани, можеби има понуда во добар филм да глуми.
    И јас не мисалм дека си заминува заради Иан, ама и се восхитувам, јас на нејзино место не би издржала, а и никоја од нас мисалм дека, секоја чест на исклучоците :)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Покрај Елена и Дејмон да си замине јас ако воопшто приметам, дотолку ми се небитни во серијава8) поготово во последнава сезона :makeup:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  18. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Додека ја гледав епизодава бев вакава :o:o:o особено крајот.Не очекував ништо вакво, вампир со моќи на вештерка :shake::shake: ќе има колење.Енозооооо :inlove::inlove: колку е хоот...Сара со кој памет мислеше да чува вампир со врзани раце така е тоа лесо (highfive)(highfive).Керолајн?Мислам хелооо дали е арна?Океј нема емиции за ништо ама па претера веќе :| Фала богу Стефан се врати во нормала иии едвај чекам да видам како госпожа Елена ќе си оди :D

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сигурно ќе го земе лекот и ќе оди да има деца, нов живот...

20. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Mене искрено ми беше многу досадна епизодата,едвај ја изгледав -.-.Ми фали Каи многу,кутриот тој ;( Стефан и Керолајн страшно досадни ме заморија искрено а и Елена исто,сега тука се гледа одеднаш желбата за деца и семејство па бидејќи знаеме дека Нина си оди,претпоставувам и што ќе се случи со Елена (facepalm) И за Дејмон многу ме фати жал значи многу,мајка му вистинска кучка без емоции :doh:Нај напатен испадна човекот,но фала богу го врати Стефан,досаден беше онака.