Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Дечки, ова беше последна сезона? Јас се откажав одамна од серијава, ама сакам да видам како ќе заврши, ако е последна сезона да ја гледам последната епизода :)

2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ne, ke ima i sedma sezona.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.996
    Цела епизода плачев, буквално. Со мрсоли, со сВе.

Во една епизода моравме да се збогуваме со Каи,Џо,Лив,Тајлер,Џереми (пак) и Елена. Колку само плачев.
    Секоја сцена во која Елена се поздравуваше беше симболична.
    Таа со Бони кога Бони и кажа дека е вештерка.
    Џереми и Елена кај училиштето.
    Мет и Елена на Викери бриџ кога се поздравуваа со хјуман Елена тогаш.
    Стефан и Елена во втора сезона пред Клаус да ја убие па да ја воскреснат.
    Танцот на Елена и Дејмон (1х19) и нивната прва сцена заедно.

Разбирам дека не можеа да ја остават Елена, ама зарем не можеа да ја остават Џо or Kai ?!
    Го уништија Рик, човекот ајде што сите девојки му ги убија, сега не само што му ја убија девојката (не стигнаа да се венчаат) туку и децата.
    И зошто мораше Тајлер да ја убие Лиз (знам дека умираше) ама не требаше.

За крај барем Мет успеал во животот и станал полицаец. И колку години напред отидоа ?!

Најдобрата сцена и сцената на која најмногу плачев
    [​IMG][​IMG]
    Редактирам пост по 150 пат затоа што овие од Тумблр се ненормални со гифовите.

Последна измена: 16 мај 2015
    На Mishela, d.Darla, Oleeenka и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    359
    Последната епизода стварно ме остави без зборови.Џо умре,Лив умре,таткото на Лив,а Елена... Јас знаев дека Нина Добрев ќе си оди од серијата ама мислев дека ќе ја менат,а не вака.Стварно беше тажно ова.Тајлер е повторно волк.Немораше и Каи да го убијат,со него поинтересно беше...Навистина тажен крај на оваа сезона.. Во седма сезона изгледа ќе го гледаме Дејмон без чуства како што беше во прва и втора сезона.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Зошто Нина си оди? :(

6. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.996
    Мислам дека ќе си има чуства и дека тој, Мет и остали вампири ќе го штитат Мистик Фолс од Лили и дружината

7. Мис Стоун

Мис Стоун Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    359
    не знам оти на крајот кога го видов ми изгледаше како без чуства да беше... сепак ќе чекаме 7 сезона... оваа 6тата не беше толку интересна

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  8. fenu

fenu Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    84
    Нина има изјавено во интервју дека секогаш мислела да остане само 6 сезони и дека тоа е доволна приказна за нејзиниот лик во серијата, и дека сака да продолжи да работи на различни проекти. Но, познато е дека Нина и Иан раскинаа и има гласини дека на Нина и е тешко да продолжи да работи со него. Божем Иан излегува со пријателка/познаничка на Нина и ја носи на сет.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Има ли излезено bloopers виедо?

10. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Конечно,ееххх,колку го чекав! :D
    "The mother of your children" :rofl:
    Колку беше сладок Паул на крајот. :inlove:

На littlevampire, mileystar, the.vampire.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  11. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    Nekoja strana za online 1va sezona da ja gledam ?:^)

12. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
  13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    На littlevampire му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.222
    На mileystar, Victorian, srhsejbsk и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    4.481
    Леле конечно ги изгледав последните 15 епизоди што ги баталив веќе некое време.
    Според мене најинтересна сезона до сега се изнаплакав на многу моменти, се гледа дека има љубов и вистинско пријателство меѓу главните ликови.:inlove:
    Најмногу ми е жал за Аларик и Џо мислам дека сценава беше скроз непотребна;( , ама веќе се навикнавме да си одат ликови и да доаѓаат нови, барем можеа да се земат и да заминат далеку како што беше планот ама нели она носеше близнаци и сите тие проблеми беа неизбежни.
    Ова со смртта на Елена ми е веќе видено (Џереми,Аларик,Бони и Дејмон) можеле да смислат нешто појако.
    Деф сум Делена фан ама би сакала натаму Дејмон да го видам со некоја друга.:lol:
    Премногу ме нервираше Каи иако беше секси и дури ми беа слатки со Бони.
    Стефан и Керолајн деф се слатки заедно и ми се боље пар од Стелена.
    Едвај чекам нова сезона, ама нема да биде исто без Нина Добрев дефинитивно...:)

16. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Има информација на кој датум ќе ја стават првата епизода од новата сезона? :)

17. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    8 Октомври, исто како и The Originals. :)

На Mishela и Daydream им се допаѓа ова.
  18. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Ми фали серијава.Морам да кажам иако сум фан на Делена веќе ми се патетични заедно, па мислам дека добро ќе му дојде на Дејмон без Елена.Нина не мораше да си оди, ние секако не ја знаеме вистината, но ја цврсто стојам на тоа дека Нина замина поради Ники.Не знам зошто но имам чуство дека Ники правела проблеми, дури Иан ја одследил Нина од твитер, ова беше пред неколку месеци и мислам дека зад ова стои Ники.Не може туку така се да се измеша, тие толку години работеа заедно и откако раскинаа беа во добри односи, се појави оваа Ники и ... без коментар.
    Не сакам да навлегувам длабоко, јас се помирив со тоа дека Иан и Ники се маж и жена, но сепак многу дешавки укажуваат дека Ники е едно љубоморно битие, прво се веча со бившиот на бившата другарка, потоа им ги расипа односите.

Како и да е се радувам за Нина и новиот дечко Austin Stowell, баш се слатки, Нина конечно си го најде мирот (предпоставувам) и се зборувва дека Нина можеби ќе се врати во ТВД :).

Како и да е главната причина зошто се навратив на темава е:

Колку само ми фалат, знам дека е глупаво, Клаус има дете, во друг град е, Керолајн го ,,сака,, Стефан (не е точно таа го САКА Клаус и .)Онаа Ками, антипатично ѓубре, безвреден човек како и пола милијарда население во светов, само една обична и евтина копија на Керолајн.Џули и кој и да е друг писател на сријата нека цркнат, како можеа да ја упропатсат оваа прекрасна двојка, какоо? :@
    Зар за џабе го форсираа Клаус да се труди околу Керолајн и на крај само да ги остават со еден секс у шума колку да не израдуваат нас?Камо јас да бев на местото на Џули, Клеролајн, Делена, БонКаи све за милина ќе беше :D
    Како и да е...Љубовта на Клаус и Керолајн има само датум на раѓање! :inlove:

19. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    И новиот дечко и е бонбонче :D

Инаку и јас не знам како би се осеќала дечко ми со бившата да има љубовни сцени, па макар и на филм :?:

20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.008
    Допаѓања:
    81.345
    Најдобра сезона, после онаа втора или не знам која беше, кога умре Аларик и кога паднав во депресија. :(
    Не ми се допадна крајот на сезоната, ама не можам да кажам дека не беше квалитетен, а таков ТВД немале одамна, мора да признаете.

Единствено ме изнервира начинот на кој умре Каи, демек не можеше некој порано да го реши вака во еден потег, ама ајде. |(

Не можам да ги преболам Дејмон и Елена, без разлика на тоа дали се патетични или не, Делена си е Делена, многу ги сакам. Па и сите знаеме да бидеме понекогаш малку патетични во врска со љубовта, а мене тоа нивното ми е слатко и не ми смета. :)
    Некаде низ порталите како да прочитав дека Нина уште не потврдила дека дефинитивно ја напушта серијата, ама мислам дека тоа ќе биде тоа од неа, можеби ќе ја дадат таму на крај ако планираат хепи енд. Барем така претпоставувам. Нема да ми фали Елена, ќе ми фали Дејмон без Елена. :wasntme:

На Daydream и 1209 им се допаѓа ова.