Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. SweetHeart12

SweetHeart12 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2014
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    34
    Керолајн и Стефан не си одговараат. А Мет воопшто веќе не ни треба да глуми во серијата, го упропастија. Бони е единствената омилена во седма сезона, а без Елена серијата не е како што треба. Да дека се се вртеше околу неа но беше повеќе интересно кога беше жива.

На Tiki-lolipop, kanella и srhsejbsk им се допаѓа ова.
  2. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Каде сте македончиња, каде сте кај отидовте?:rofl::rofl: Сега сите што викавте дека треба да се откажам од Клаус и Керолај што треба да ви направам а? :rofl::rofl::rofl: Леле луѓее полудевв, па конечно! Урлав низ дома, пресреќна сум! I'M SO FANGIRLING :dance::rofl: WE ARE BACK! 8)8) Ова беше навистина добра епизода.
    tumblr_inline_n92f9pe7f21sgswti.gif

tumblr_inline_o12k4eFKlF1rlyius_500.gif
    tumblr_mc5saqfAoB1r117ieo1_500.jpg tumblr_o2sidiE37K1sq175io1_1280.jpg

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Јас мислам дека Керолајн со Аларик ќе се омажи.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Па не знам, и тоа може да е, ама зошто би одела во Њу Орлеанс тогаш? Итоа со керкичките, сепак каков брак ќе биде тоа без љубов, а и Аларик и беше старател/очув на Елена бидејќи беше заедно со Џена (ако ја паметите) и навистина би било чудно, што ќе рече Елена кога ќе се разбуди, не логично е :?:

Сепак јас уште се радувам, се мрднав ама сеуште стојам на зборот дека Клаус и Керолајн се најдобриот пар во серијава, да не се повторувам по 100 пати, чим Керолајн оди кај Клаус за било што значи нешто длабоко во неа верува во него и неговата љубов.

Како се занесов во серијава, како реалност да е :rofl:

5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Калус има сега многу проблеми, а и е заљубен во друга. Не верувам дека ќе ги спојат.

На Marossa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    И Керолајн е заљубена во Стефан па после 3 години нема да сака со очи да го види.Дејството се случува после 3 години а ние не знаеме што ќе биде со Клаус и Камил за тоа време.Можеби Камил ќе умре или ќе го предаде Клаус, останува да видиме што ќе измислат креаторите :)

7. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.990
    "He’s your first love. I intend to be your last. However long it takes."
    It took 3 years and 3 kids, keep your word Klaus !!!
    I'm soooooooooooooo fangirling right now !!!!!

Не ја гледав епизодата (не ги гледав последните три уствари), отворив спојлер и што да видам

ALSO WE NEED MORE OF THIS:
    [​IMG] [​IMG]

^^

Се извинувам што бомбардирав со гифови it's just that

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Не си единствена, твитер е преполн и тумблр и vampirediarieswikia, клеролајнерс полудеа, јас не можам да дочекам до сабота, уште 7 дена until Klaroline :inlove::inlove::inlove::inlove:

http://vampirediaries.wikia.com/wiki/Klaus_and_Caroline
    7a41e1123998b83abbf8b4b5ef7293aa.jpg 22c5d330266f31217f7dd2168a832531.jpg tumblr_mmyoqshouz1r65wm7o1_500.gif Види го прикачениот фајл 242211 tumblr_o2rw76uwt11s0imuno1_r1_500.gif tumblr_o2tt95XSmn1rlrymro4_250.gif

9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Што сака нека биде со Вампириве, само се надевам дека нема да ми ја уништат Ориџиналс ко серија. :)

На Tiki-lolipop и Marossa им се допаѓа ова.
  10. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Искрено оргиналите мене ми се досадни.Многу филозофирање има, влечење ау бау...Уште од почеток ми беше досадо ама ја гледам заради Клаус, друго се ми е шубе :|

11. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.990
    Со Керолајн у Ориџиналс не само што нема да ја уништат туку три пати подобра ќе ја направат !!!
    Едвај чекам Кларолајн сцени или уште подобро ќе биде ако Керолајн отиде у Њу Орлеанс ЗАСЕКОГАШ !!!
    Ками дазнт стенд а ченс пошо:
    big-cruise-ship-small-boat-17141121.jpg

Оставете ме да фантазирам :$

На srhsejbsk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    Секој со свој вкус,еве јас тотално спротивно мислам.Оригиналните немаат промашено епизода,се е искалкулирано,има и акција и емоционални моменти,како и голем дел поуки што идат од говорите на Клаус.
    Многу подобра приказна е,сценариото далеку поразработено и посложено од Вампирите.
    Не дека овие се толку лоши,ама после 7 сезони,јасно е дека нема да бидат исто интересни како во првите 3.
    Јас последнава сезона само заради Бони ја гледам,ептен ми се допаѓа нејзината улога во моментот.

На the.vampire.girl, Legadema, Srckata28 и 3 други им се допаѓа ова.
  13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Се сложувам. А и не е толку тинејџерска Оригиналс. Не дека не сакам такви серии, ги сакам и интересни ми се (иако некогаш знаат да бидат глупави). Уживам додека ги гледам, се одмарам од реалниот свет.
    Повеќе се сврти кон друг вид проблематика ТО, семејството и нивната поврзаност.
    А ТВД повеќе гледам бидејќи сакам да видам како ќе заврши. Се надевам дека ќе биде последна сезона и дека ќе може да ги гледаме актериве во други улоги :)

На Victorian, Tiki-lolipop и Marossa им се допаѓа ова.
  14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Скроз се согласувам со погоре напишаното.
    TVD уште кога почна беше supernatural/teen drama и дејството се вртеше околу деца у средно,се додека не се појавија Оригиналните,кога уствари и твд ми беа најинтересни,после нив се` се изгуби и се искомплицира. Ретко кога спин офф-от е подобар ама тука нема споредба мислам барем според мене.
    The Originals e веќе 3 сезона,а мене ми е подеднакво интересна како кога почна. Клаус е легендарен лик и меѓу цела фамилија има таква некоја топлина,поврзаност што не може да не те допре. А тие дијалози од Клаус ми се најомилени.:)

На Legadema, Marossa, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Се сложувам дека се е до вкусот, можеби вие сте повозрасни и не ве интересираат teen серии туку целите кон оние посериозните, сепак имам 14год и навистина не ми е дојдено до дијалозите на Клаус и Елајџа :)

16. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Последнава епизода стварно беше интересна, не ја премов ниеднаш, добра работа направија со Реина. Многу плачев на моментот кога се подори Керолјан, кога Аларик ги зема бебињата, кога и кажа дека го крстил едното по мајка и. Исто и кога Дејмон дозна дека Елена е жива, нема веќе да биде само уништувачки настроен и тоа му дојде како мотивација да направи се што е потребно да го спаси Стефан. И дај веќе нека ја префрлат серијава на дејствието после 3 години. Иначе ако Керолајн после 3 години е со Аларик, а мислам дека е, значи стварно ги помина сите машки во серијава, Дејмон,Мет,Тајлер,Клаус,Ензо едно време ја сакаше мислам, Стефан и сега Аларик. :wasntme:

17. P.SIloveyou

P.SIloveyou Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    392
    Со оваа серија што се вика израснав.Ја гледам од 2012год а сега сме 2016.Оваа сезона сигурно е последна и се ближи крајот на серијата.Во минатите сезони имало по некоја досадна епизода но оваа 7та сезона навистина ми е многу интересна.Лигавењето на Елена и тоа што беше секогаш во центарот воопшто не ми недостига.Но би сакала да се појави во последната епизода и да бидат со Дејмон.Како и да заврши сепак луѓе гледајте многу многу американски серии освен што ќе си научете англиски ќе научете и мн поучни работи.Навистина има доста добри цитати и навистина многу серии даваат лекции за цел живот.Сепак со мерка не мора да претерувате многу :D:D:D

18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Хм. Јас после сезонава прекинав да ги сакам Стефан и Керолајн како пар, а овој другиов пар Klaroline, никогаш не сум посебно обрнала внимание. Но, како и да е сметам дека навистина би немало логика сега да ги спојат Клаус и Керолајн, иако и тоа би било интересно после убавите зборови кои Клаус и ги има кажано. Дека би ја чекал и цел век. :inlove:

Но, да кажам за crossover-от. Едвај чекам! Колку би било слатко малецкиве на Керолајн (поточно на Аларик, но, во ред) и Хоуп да се запознаат и да се играат, додека Керолајн и Клаус на страна зборат за поминатите години. И колку ке биде интересно кога Клаус ке си го види неговиот old friend поточно Стефан. Не се сеќавам последен пат да сум била толку возбудена за епизода од TVD/TO.

Исто така, Џули Плек кажала дека има шанси после завршетокот на TVD (ова е последната сезона) некои карактери да се преселат во New Orleans. Пожелувам тоа да бидат Стефан и Бони. Стефан ке се бори заедно со Клаус, а Бони и Давина ке бидат badass witch sisters, и ке кршат глави на непријателите! Керолајн не ја сакам, некако не ми се вклопува таму и мислам дека таа ке си остане со Аларик и семејството дома, а Дејмон ке ја чека Елена исто така во Mystic Falls, така да Бони и Стефан нека си најдат место во домот на Клаус. :inlove:

На Victorian, Tiki-lolipop и Marossa им се допаѓа ова.
  19. Legadema

Legadema Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    490
    ах доцнам цела сезона вчера само што завршив со шестата сезона и така ми беше криво што ја затворија елена еве ве читам чинам уште е затворена , се согласувам со коментарите погоре дека оригиналите е поинтересна оваа ептен ја развлекоа

20. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Ќе бидам искрена, урлав по дома.Клаус сеуште ја сака бре, се грижи за неа ахх :inlove::inlove::inlove:

MY EMOTIONS :dance::dance: I'M SO FANGIRLING

Моментот кога темата на дијалогот е Керолајн :inlove: Не можам да опишам колку сум среќна,WE ARE BACK! @Victorian каде си по ѓаволите, иди гледај ги епизодите :rofl::rofl:

Do you still have feeling for her?
    tumblr_o35qveT08S1rlvdl7o1_500.gif

tumblr_o35v6d39jo1tbwu5bo1_250.gif
    Секогаш прави се за она да биде среќна, прво ја остави да биде со Тајлер, а потоа го спаси Стефан :l:
    tumblr_inline_o36vcczQaQ1r3owsq_500.gif
    Klaus had me at "Hello, luv", when he called Caroline. *queue the tears*
    tumblr_o36q6nhjfh1r1nqtco3_400.gif

tumblr_o36v73WInq1s0imuno1_250.gif
    He still loves her :l:
    Klaus understands Caroline in a 1 minute phone call more than stefan has ever done in three years. Just saying.

Едит:

Последна измена: 27 февруари 2016