Може ли некој да ми каже која сезона/епизода е таа во која Вики станува вампир!? Само таа епизода ја имам гледано на Прва Српска тв, сакам да продолжам да го следам но сакам да знам што сум пропуштила.
Е и мене ми фалат. Многу! Си чекаме 5ти, што друго ни преостанува.. Тогаш ќе си уживаме во по-новогодишна атмосфера
Па и немаш многу пропуштено ,на почеток си ја фатила серијата ,тоа е 1сезона негде 5-6 епизода мислам меѓутоа не сум баш сигурна
Скроз на почеток е тоа, некаде околу 4-5 епизода од прва сезона, и од тогаш многу работи се издешаваа, сега е трета сезона, 9-та епизода и на пауза се до 5-ти јануари, ти препорачувам да ја симнеш и да ја гледаш оти стварно е предообра и заразна серијата Таман имаш време да не стигнеш со коментари до јануари
Вампирчиња каде сте бре. Дајте живнете малку во темата, зар 5ти јануари ќе чекаме. I'm gonna bite you And who's next? M?
Јас да ви се пофалам ве стасав ,изгледани сите епизоди Ма да сега онака тажно ми е шо немам шо да гледам и шо морам да чекам до Јануар
ooo кој ке чека до тогаш... јас секој ден проверувам дали има некоја нова излезенооо ,... ооо ке мора да се најде некоја др сега за замена ... шмрццццц
Ги имав последните 3-4 ама го форматирав компјутерот и сеа ништо немам и затоа и не бев тука некое Подолго време
Каролинке да си јадиш ушите, само ме стрвиш за серијава а уште месец нема да ја гледаме Ај мои фаворити од серијава. Spoiler И се разбира омилениот мој пар Сликава уште ми стои на десктоп Spoiler И фаворитот мој Едит, гледам и Штрумфетка пишала... Отидени сме ние трите дефинитивно Бај д веј Штрумфетке, 7мана слика е ФАНТАЗИЈА!
Еј а знаете дека во приватен живот Керолајн е пар со Мет јас повеќе би сакала со Тејлор, ептен се добар пар. А Иан јавно на твитер си пиша "I love Nina Dobrev"
Ммм Ian Уште се прашувам зошто Госпов не ми прати некој ваков.. Сепак да ве прашам нештоо..Можеби има низ минативе одговори ама ме мрзеше да ги вртам сите 80 страни. Што мислите или дали знаеете можеби? Со кого Елена би останала на крајот? Стефан или Дејмон? (Јас искрено незнам. Со Дејмон прават преубав пар ноо..Бла бла големата љубов меѓу неа и Стефан и сето тоа? ) Инаку мојот омилен пар се Керолајјјнн ии Тејлор