Spoiler Јас мислам дека Клаус сака да ја направи Керолајн хибрид , Бони ме нервира како и Стефан тој мисли дека ја постигна својата цел, но не знае Клаус што може да смисли. Тајлер неможам да го гледам антипатичен е И улогата му е таква За докторката незнам можеби и она е хибрид на Клаус
^ Spoiler Клаус неможе да ја направи Керолајн хибрид затоа што таа треба да биде и врколак. А врколаците од раѓање се такви, неможе да се претворат понатаму како што е со вампирите.
Мене Стефан ми е одличен вака (сега повеќе не се ни осмелувам да го нарекувам Стефче, таквиот назив само кога си беше клапчо и мекуш). Одлично се префрли во улогата на негативец и глумата му доаѓа повеќе до израз, просто ми е неверојатен сега за разлика од порано. Me like Stefan baaaaaad. Клаус ми е исто многу добро осмислен лик, двигател на целата приказна. Што и да планира со Керолајн, моментално е најинтересен дел од приказната. Дејмон го направија многу пасивен. Се надевам ќе го раздвижат во наредните епизоди, реално не се случува ништо посебно. Истиот случај и со Елена. Мене ми е мило што ја мавнаа Вики од приказната, убедливо најнепотребен и најантипатичен лик, а реално и Мет немаат потреба да го фураат толку. Од друга страна, можеби и има потреба, единствениот human (покрај Елена), па убаво е да се следат работите од негова перспектива, изгубен во толпата, која за разлика од Елена не ја посакува, ама воопшто умешно не е направен тој процес околу него. И вториот антипатичен лик за мене - Бони. Кенкава ми е, пластична, почнувам да мислам дека е miscast.
Колку се само срцки . Иан и Нина зборуваат за односот меѓу Дејмон и Елена, малку подолгичко ама интересно, ако сакате погледнете http://www.youtube.com/watch?v=VKj_ocja ... re=related
може да ми даде линк за онлајн да ги гледам вампирите или страна од каде што ќе можам да ги спуштам, само да не е замунда..?
Луѓе. дајте да му пишуваме на некои од македонскиве телевизии да ни ја пуштат TVD. Ако се сложувате, имам е-маил од некои телевизии, па јавете се да ви ги пратам.
Не е лоша идеа,еве сител најавуваат дека ќе почнат да ги даваат новите сезони на 90210 па зошто не и Дневниците на вампирите
http://www.sitel.com.mk/kontakt Еве, овде можеме да му пишуваме на редакцијата на сител, па кој сака.. Ако не има повеќе и ако бидеме упорни сигурна сум дека ке успееме.
Spoiler Баш ми е симпатичен Клаус.У принцип мислам дека сепак тој дојде највеке за да го убие татко му. Во секој случај имам некое предчуство дека ке се заљуби во Керолајн.Може и грешам,не знам, такво предчуство имам )
Spoiler Hе ми беше нешто посебно епизодава,освен крајот Eлајџа ис бек E веке доста беше чекање,нека почне акцијата Aбе дечки го изгледав промото за 13 епизода и кажаа дека ке излезе новата епизода на 2 февруари? Aјде известување чекам
Леле денес петок било и сум имала нова епизода . А мува не ме лази . Изгубена сум во времето и просторот.
Ептен ми беше интересна епизодата. Spoiler Сега мислам дека Илајџа ќе биде против Клаус. На Стефан криво му падна за бакнежот меќу Елена и Дејмон. И веќе нека отворат тоа ковчезите. Spoiler Само на мене ли мајкатана Бони ме потсеќа на Елена? Волфче и јас сега прочитав на нет наредна епизода на 2ри Фебруари. Секогаш остават да чекаме кога почне да се случува нешто интересно. Наредната епизода ќе биде интересна http://www.youtube.com/watch?v=SljzpJKv9f8 И Спаркс беше во право дека ќе го вратат Spoiler татко и на Керолајн.
Каков крај, ауч!!! Spoiler Елајџа из беееееееееееек Дечки кога му ја видов фацата тотално почнав да скокам низ соба од што се внесов . А баш се подзамислив од каде му дагерот на Дејмон, мислев дека Ребека ја разбудил а ни на крај памет за Елајџа . Наредната епизода ќе биде лудница. Докторкава многу ми е антипатична , се докажа со тоа што проба да му го извади прстенот на Рик. А и тој ќе почне да ме нервира ако се заврти на нејзина страна (што и ќе се случи). За Стрефан многу ми падна жал, Дејмон на друг начин и не знае да изреагира, идиот. Елајџа бе .