Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Ех, ех.... Неможев да издржам, ги прочитав spoiler-ите :shake: :headbang:
    А сега ќе ја гледам, допрва.
    Оваа докторкава ми е антипатична, кај ја најдоа, кај ми ја запустија серијава. :fubar:
    Дури и Бони (што ми е страшно антипатична) ми е посимпатична од неа.
    Ајде јас одам да гледам.. :)

2. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Се враќаат во форма. И баш кога треба да биде најинтересно, тие не оставаат за 2-ри Февруари. Да, да. Точна е информацијата. За жал.
    Тралалалалааа знаев, знаев дека кога го покажаа Дејмон со дагерот, знаев дека Елајџа е веќе ослободен. Море чекајте да видите кога ќе ги разбудат другите два браќа какви ќе бидат. По едниот немојте да се испопалите :lol: .

Инаку Тајлор превзема голема улога во негови раце со ова што се случи. Штом татко и на Керолајн успеа да не биде контролиран, сигурна сум дека знае и како да го подучи Тајлор. Само жртвата ќе биде голема. Све за љубав :lol: .

Само мене ли не ми беше жал за Стефан кога Елена му кажа дека го бакнала Дејмон. Не бе, не ми беше жал. Тој што се и направи нејзе во цела 3-та сезона, ма ич!

И незнам но имам предчувство дека Аларик ја сопре докторката да не му го извади прстенот. Но, нели тие се бакнаа. Е овде имам предчувство дека таа му го извади прстенот, само тој не примети. Можеби. I am guessing only.
    И сега наместо една, ние ќе чекаме две недели.
    Ах |( .

На Sparks, natural.beauty, dancing.queen и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    42.999
    Јас некако не можам да се одлучам за кого ми е повеќе жал...Стефан...Дејмон...Елена во дилема сум цело време и мојата жалост е распределена меѓу сите.Не сум од страната на никој, двајцата ги подржувам, двајцата имаат право на љубовта на Елена,а таа има право и да биде во дилема, искрено јас да сум во нејзина кожа би избрала можеби да ги сакам и двајцата или никој...пошто колку беше Стефан овде за неа, толку беше и Дејмон дури и подолго,тој уште на почетокот правеше се за да ја заштити, а Стефан ја повреди да не се лажеме однесувањето не му личеше, ама сепак имаше и трета страна у неговата прича, како и да е...
    Е сега за Елајџа, знаев дека кога тогаш Дејмон ќе го ослободи и знаев дека токму тој ќе биде тоа, само сега од чива страна ќе е тој :^) Само не знам зошто уште од почетокот не го ослободија туку ги криеа ковчезите.
    Докторката нешто мути...уште не сум размозгала што ама не е јагненце.
    И конечно акција,Елајџа, нова вичи, Клаус, Стефан лошкото, таткото на Керолајн...све на куп ќе биде интересно.

4. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Некои слики од серијата.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Th ... ters#Klaus тука има напишано за сите улоги, ако не ве мрзи-читајте. Го читав за Клаус со цел да најдам нешто за фамилијата ама ништо.

5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ах тој Дејмон се повеке и повеке ми се свиѓа :D мислам не само Јан ко Јан згоден и шармантен, туку и улогата хаха. И јас мислам дека таа докторката сака да му го земе прстенот на Аларик,само не знам со која цел. Се мислам и таа ке испадне поврзана со некого. Што се тиче д кисот мегу Елена и Дејмон, Стефан нема право да се лути, јас да бев на нејзино место може и више ке го имав замрзено Стефан.

6. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Elijah is back.
    :D

7. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    А чекајте малку,
    нели вампир не може да го допре дегерот биејќи ќе умре? Како тоа Дејмон го држеше и го ослободи Илајџа? Нели само човек може да го допре дегерот, да прободи оригинал и слично? Аееее шо ме нервираат вака :devil:

Инаку, интензивна епизода, и јас се радувам Илајџа што го вратија. И наредната ќе биде многу активна епизода, се гледа. Па баш сега најдоа со паузата :@

Елена ме изнервира што го излажа Стефан, не беше таа што го бакна Дејмон, туку обратно. Што сакаше да постигне? Ај нема врска. Премногу прашина дигнаа со тој кис, како којзнае што да направиле. Големо чудо.

Стефан го разбирам дека се чувствува предаден и од брат му и од Елена, ама како што кажа самиот тој, ја изгуби Елена и треба да си продолжи напред, и да ја пушти и неа. Нека се истури сега и нека продолжи со животот. Сепак Дејмон направи повеќе за Елена, отколку Стефан.

И за крај, јас да бев на местото на Керолајн, ќе го избркав Тајлер на клоци, не можел да се контролира, мрш таму. Кога љубовта е силна, се ќе победи. Како можеше Стефан со маки да се обидува да не ја повреди Елена. А овој без проблем си ја гризна.

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Јас дури сега ги изгледав трите епизоди што ги немав гледано.
    Бакнежот како што кажа Трендафилка од толку долго што го чекав, воопшто не предизвика никакви чувства во мене кога се случи. Елена сеуште ми е глупа како шт ми беше и во првата епизода. Дејмон уште си го сакам, но сакам да биди полош како што си беше секогаш. Стефан нема право да се лути за бакнежот, ме изнервира. Тајлер ме изненади што прифати да се претвори. Фини ми е се со Керолајн како и секогаш. Докторката ми ги тренира нервите. Ептен мутава фаца.
    Клаусооо Клаус. Омилен !! Колку е секси ]:) Елајџаааа се врати. Во очекување на другите двајца секси браќа од семејството на оригиналните им се радувам на Клаус и на Елајџа. Очекувам следната епизода да биди бум.
    Зошто вака ни прават сега ? Да чекаме две недели... :(

9. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
  10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    42.999
    Не ако го допре туку не може да убие со него, ако вампир убие оригинален со дегерот умира и тој, може да го допира.

11. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Јас само можам да речам алал да му е на Тајлер :clap: . Само тој поднесува вистинска болка заради љубовта спрема Керолајн. Со тоа што се согласи да не биде верен на Клаус докажува дека е најзаљубен од сите други.
    А Појзон.Ајви тој ја гризна Керолајн затоа што беше контролиран, не затоа што така сака. И Стефан не можеше да биде имун кога Клаус му ги исклучи чуствата па и тој се заслади од крвта на Елена.

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    ЛЕЛе ;( јас го сакам многу Дејмон ама многу ми падна жал за Стефан срце леле цело време се жртвува тој ;( ;( она Елена претерва како шо ке му текни прај.Она новата шо се гледа со овај го заборајв како се викаше професорот по историја мислам дека му го зеде прстенот или сл нешто гарант нешто ке се случи со неа.Леле Тејлор шубав е и какво тело има :$ :$

13. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    koj ќе чека до 30ти за новата еп ???!!!
    Разбра ли некој кој се крие под 4тиот ковчег???
    или некој да погодува???

15. dancing.queen

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Maybe the original Petrova. :?: Figgi на 2 фебруари е новата епизода, кај нас на 3ти.

Дејмон.... ме мрзи да ги ствам сликите ем која од која ми е поубава :lol:
    http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 756&type=1

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  16. dancing.queen

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  17. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    :inlove:

Прикачени фајлови:

18. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
  19. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    42.999
    Јас најдов некои најавувања за 16 епизода дури, не гледајте тие што не сакаат да си го расипат исчекувањето
    http://entertainment.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981059742
    +Прочитав дека Џереми се враќа во 17та или 18та :)
    Eдит:Ако некој ги читал книгите сакам да го прашам нешто...
    пошто јас гледав од книгите мислам читнував по нешто на англиски и во еден дел Дејмон и зборуваше на Елена како да се заедно вљубени...не ми текнува што беше точно ама таков впечаток добив од прочитаното.

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    I'm an Original, show a little respect! :D

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.