Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Е не можев да не ја искоментирам епизодава, не можев.
    Коментар - ААААААААААААаааааааааааааааааААААААААААААААААААААААаааааааааАААААААААА :D

Од кај да почнам :^)
    Прво Hurts и Devotion, на сцената кога Елена се најде меѓу Стефан и Дејмон. Кога ги слушнав Хртс ми идеше да земам и да го бакнам тој што се сетил таа песна да ја стави.
    http://www.youtube.com/watch?v=AmK7QMj_tNg
    :inlove:

Потоа Клаус и Керолајн. Колку и да ја сакам со Тајлер, Клаус ми е уште поубав и уште повеќе ми одговараат. Леле како ја гледаше, мх мх мх... И редно време беше да ја погледнеме оваа негова страна која многу ми се допаѓа. Ќе гледаме добар триаголник меѓу нив. Колку навивав за Керолајн и Тајлер, нивна слика си имам уште на десктоп, ама Клаус е 100000 пати поубав и позгоден :lol: Една жешка сцена да ни приредат како од Дејмон и Ребека :x

Елајџа пак, е не можам, не можам да го гледам, почнувам да се потам :D Дефинитивно омилениот лик, ми беше и уште ми останува.

Елена е досадна и многу ќе ми биде ќеф ако си остане сама на крај, без Стефан и Дејмон. Навикната е да добива внимание и си игра со нив двајцата, сакам Дејмон целосно да и сврти грб а Стефан да ја откачи. Не цело време се грижат за неа, а таа си игра како со играчки со нив. Не заслужува ништо после се она што му рече, сакам сама и да се мрази за тоа што му рече. Идиотка, ја замразив.

Дејмон и Ребека :sweat: :sweat: О Боже, останав подзината едно 5 минути. Е тоа беше најврв сцена во цела серија, заедно со сцената на Тајлер и Керолајн на почетокот. Она Елена и Дејмон никогаш не можат да го имаат. Сакаме уште, сакаме уште!!!! :D

^_^

Не, сериозно, ова беше најдобрата епизода досега, без сомнение.

На Strumfeta93, 1209, figgiMK и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Rosewood

Rosewood Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    60
    Каква епизода еј ! ! ! Што да се каже освен едно браво за цел тим што стои позади оваа серија *човечештосепоклонува* :D

И добро, зарем само мене ми се свиѓа Кол? :) Ми личи на помлада верзија од Елајџа.Во тандем со Ребека ми беа многу интересни оваа епизода.Клаус е вљубен, чудно ми е ваков да го гледам :inlove: Ама добро, убаво за промена вака. :)

И дај веќе нека престанат со глупиот триаголник Дејмон-Елена-Стефан.Досадно станува..полека но сигурно.

Има ли некој друг што мисли како мене дека Кетрин беше онаа на балот?Овие врајтерс имаат малце налудничави идеи па не би ме ни чудело.Мислам стварно би било интересно после неколку епизоди да дознаеме дека магијата била за џабе направена кога Кетрин е и така и така вампир па нејзината крв и не била од толку голема полза.А па и од друга страна кога ќе размислам Кетрин би била онаа која што би скокнала при прва можност која ќе и се прикаже да помогне на некого за да Клаус го снема.

На Strumfeta93, booba, drugarka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Зошто само мене не ме влечи оваа серија да почнам да ја гледам. Самото име ми е одбивно и неинтересно, мразам нереални филмови, не велам дека оние кои ги гледам од типот на Госип Грл и Прити Литл Лајрс се многу реални, ама вампири... really? Како да се зборува за Твајлајт. :D Ај можеби некој ден.. не велам не. ;)

4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    ^ Црешичке треба да ти постираме неколку сцени од серијава, па да видиш како ќе почнеш да ја гледаш :D :D :D

На Strumfeta93, Ema.Sk, Chocolate.me и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ај ветувам ке ја изгледам првата епизода некој ден. Еве уште сега. :D

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  6. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Ауч. 8)
    И јас сакам вампирски секс, бе. :lol:
    Браво за Дејмон, нема сигурно да ја чешла веќе Елена. Сакам да пати таа,досадна е веќе муахахаха...
    Јас почнувам да го засакувам Клаус, кој гест со цртежот, ми се допадна навистина. Не можам многу да мислам, ми остана сцената од последните секунди во глава :lol: :lol:

На Rosewood му/ѝ се допаѓа ова.
  7. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Да ја надополнам Спаркс со сликата

E вака ли сте додека го гледате Клаус\Елајџа.

И последната сцена

:devil: :devil: :devil: :devil: Елена :@

На Strumfeta93, 1209, figgiMK и 4 други им се допаѓа ова.
  8. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Мене не ми беше нешто спешл епизодата, изгледа дека сум единствена што го мисли тоа. Не дека беше лоша, ама имало и многу подобри епизоди.

Елена полека станува како Кетрин. Многу ми падна жал за Дејмон и ми идеше да и мавнам бокс на таа гуска Елена преку монитор :devil:

На сцената со Дејмон и Ребека и јас си ја собирав вилицата од под :)

Не дај Боже овој Клаус никаквиот да биде со Керолајн :puke: Колку и да се обидува да биде нежен, романтичен, не знам што, со ништо не ја заслужува. Милион пати повеќе и лежи со Тајлер или Мет отколку со Клаус. Навистина не можам да ве разберам, мене не само што не ми одговараат туку и тотално ми се распар.

За Естер, јас мислам дека она нешто друго мути, само ја излажа Елена да и го даде тоа што и треба. Ќе видиме, секако ништо не се знае, ќе бидеме изненадени :)

Илајџа и Кол, посебно Илајџа, аххх.... :inlove:

9. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Браво за Ребека и Дејмон :clap: :D
    Од Елена почнува да ми се повраќа :puke:, жал ми падна за Дејмон бре колку се труди..душичка

Многуу добра епизода :inlove:

Аа Кол е .. ААААААААААААААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ :inlove:

Елајџа my favorite. ;)

Баш би сакалa да има нешто помеѓу Керолајн и Клаус, убав пар се ;)

Прикачени фајлови:

10. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.351
    Допаѓања:
    286.299
    Eдвај ја чекам наредната епизода :geek:
    Морам прво да им посветам неколку реченици на Клаус и Керолајн. :P
    Типов зрачеше од сексипил. WOW
    Kонечно ја покажаа неговата поранлива страна и станува се поотворен за неговата човечност да исплива на површина.
    Иако Керолајн посака Тајлер да се врати, добив впечаток дека тоа беше кажано поради стравот која го чуствува дека не е индиферентна на вниманието кое го добива од Клаус.
    Уххх колку ми беше сладок кога така неспретно, збунето и се пушташе.
    Тајлер ми се допаѓа, али деф сум за Клаус и Керолајн. Супер ми се заедно а и би биле интересен развој на настаните доколку Клаус се очовечи малку :rofl:
    А што се однесува до Елена..... :devil:
    Таман добив впечаток дека се поврзува со Дејмон...така лепо го отфрли од себе и му се пушти на Стефан...ми олесна кога ја откачи.
    После коментарот на Елена одкако Дејмон и кажа дека ја сака беше за очекување дека он ќе слета у нечиј кревет.
    У конкретниов случај двајца отфрлени најдоа утеха еден со друг.
    Оние неколку мигови кога танцуваа на балот Мет, Клаус, Дејмон со своите партнерки ми беше :inlove: з

Илајџа да не го заборавам, многу ми се допаѓа. Доствоинствен, Елегантен..... не заслужува такво нешто од мајка му

На Tearful и dancing.queen им се допаѓа ова.
  11. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    6.000
    На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    42.999
    Elena is a bitch!
    Нека се одлучи веќе што и кого сака досадна е.
    Инаку сексот морам прво да го коментирам :D Страшно, јас се запалив мајке ми :o Требаше само да дадат малку повеќе вака само не оставија да си ги собираме вилиците.
    Клаус не ми беше мил па ни сега не ми е и покрај неговата нежна страна и симпатиите кон Керолајн.Единствено морам да кажам има страшно секси насмевка, другото не е по мој вкус.Јас Керолајн ја сакам со Тајлер сеуште.
    Мојот омилен првобитен е Елајџа.Маж во секоја смисла на зборот, секси е, шармантен, џентламен, лојален...убав си е бе.И не сакам да умре по никоја цена, мислев дека Елена ќе му каже да не пие ама таа гуска.
    Вештерката ме изненади, мислев дека ќе сака друго а не да си ги убие децата.Мада сега не знам што да мислам без првобитните нема интересна серија, со нив само нервози и збрки...така да мислам дека нешто трето се спрема, ништо од споменатово.
    Да се навратам на Елена и Дејмон.Тој нема да престане да ја сака тоа го знам, а ни таа него, само уште се држи за минатото како слеп за стап, а со тоа повредува, си игра Катерина.И не и требаше тоа што му го кажа, прво и одговара што се грижи сега пак многу се грижел, мајката.Сега само ја отвори лошата страна на Дејмон, а знаеме тоа не завршува добро скоро никогаш.Јас мислам дека на крај Стефан ќе заврши со Катето како и што почна...мислам дека нема да биде тоа Елена, некако ќе бвиде бесмислено, спијам со овој, се бакнувам со друг, го сакам овој, ама ме пали другиот...мора еден да излезе од игра...само кој?
    Ребека ми е лигла ич не ја сакам.
    А Катето фали многу, мислите дека е некаде во позадината таа?Сигурно е, не би ја пропуштила оваа цела драма за ништо на светов, мислам дека тајниот убиец е можеби таа, сака да привлече внимание,ама не во свој стил за да не ја откријат...сеуште

На poison.ivy, Strumfeta93 и natural.beauty им се допаѓа ова.
  13. dancing.queen

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    [​IMG] :rofl: :rofl: :rofl:

На Victorian и natural.beauty им се допаѓа ова.
  14. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Наидов на оваа слика по интернетов. Како што спомна некоја феминка погоре најверојатно ова е Татјана, девојката во која биле вљубени Клаус и Елајџа, оригиналната Петрова

Прикачени фајлови:

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Од овој Стефан посекси неможеле да најдат. Ке ја гледам серијава само ради него дефинитивно. :inlove:

16. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Озбилно? :D
    Мене па најгрд ми е и најгрдо ми глуми, ми нема ич шарм :)
    Тоа е, вкусови различни :)

На figgiMK, poison.ivy и creshicka им се допаѓа ова.
  17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Уф колку е ми е крипи таа Татијана,се стресив кога ја видов, баш сакам повеке да кажат за неа :^)

18. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    ^ Ако воопшто е Таијана, јас само претпоставувам.
    А сигурно, кај да е ќе откријат повеќе и за неа.

19. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Има објаснето во коментарите. Од некој предходен филм на Нина. Ништо спектакуларно. Не иде во тие води...барем сега за сега :)

20. dancing.queen

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    http://www.cwtv.com/thecw/attstakeout интересно е ова, го правите тоа што е напишано и гледате behind the scenes.Гледав видео во кое Џули објаснува дека бакнежот на Елена и Дејмон се случил порано, но го оставиле за правиот момент, и каkо денот Дејмон го почнaл задоволно, а Елена боксирајќи. :)