Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.000
    Абе луѓе мене се ми се мота во глава едно прашање...нели беа 4 ковчези, 1 со мајката, Елајџа, Ребека и Кол, а другиот брат од каде излезе?А скоро сум сигурна дека беа 4 ковчези дали ова е пропуст или јас сум во заблуда?

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Мислам дека Ребека настрана од 4те ковчези Клаус ја чуваше, не беше таа во тие 4 :?:

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Токму така. Ребека не беше во ковчег :)

4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    За последната епизода сакам да кажам нешто многу битно :lol: Елена од секогаш беше и остана ТЕШКА ГЛУПАЧКА!! Коза бре.
    Мило ми е за сексот на Дејмон и Ребека од кој останав со подзината уста. Браво дечиња :D Секоја чест на Дејмон што има муда да и го направи на Елена она што го заслужува, Стефан не го прави тоа, ама затоа Стефан е муле, а Дејмон е еден од омилените ликови. Многу реално си се однесува човекот.

Ги сакам Клаус и Керлајн заедно. Со Тајлер ми беа омилен пар, но Клаус го сакам повеќе од Тајлер така да...
    Инаку не верувам дека ќе и успее магијата на Естер.
    Елајџа ми е преубав, ама бидејќи сум секогаш повеќе по лошите момци, моментално омилени ми се Клаус и КОЛ.
    Ммммхххх убавини е серијата. :lol:
    Ми се чини сите најубави мажи ги собрале.

На Strumfeta93 и caroline.costa им се допаѓа ова.
  5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    многу интересна шема направена од некој кој искрено кажано и мене ме остави во размислување ... вообишаено баш бројам и гледам такви детали колку беа ковчезоте дали имало несхто плус или минус на тоа ... но сега некако не ...
    Интересно ми е како во 1вата сезона цело време беше ЕЛЕНА со дневникот а сега веке го нема ни чепнато .. хехе ехех хехе треба може да го преименуваат серијалов :lol:
    Плус тоа ке ја сруши лозата на Дневници која е дел од нејзиното семејство ( нели во Лаке хоусе најдоа голем број на такви дневници од минатото на сем)

6. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Или јас сум ептен оќоравела или стварно на сликаат има уште еден член на семесјството на Естер и Мајкл? :^) Ако има зошто не го спомнаа или чекат на крај и да заврше 3та сезона, како секоја што завршува. Прва сезона камбекот на Кетрин, втора сезона крај со Џереми и бившие негови :rofl:
    А има ли објавено некаде дали ке има 4та сезона? :)

7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Ма во она време таму и тогаш мислам дека било сраМота да има само 3 деци хехе еххе ехехе ...
    и јас се изненадив но се чудам каде е оној 1виот - да не сум пропуштила нешто во моето досегашно гледање???? ц ц ц
    ветувам дека ке ги разгледам уште еднаш пак - давам чесен пионерски збор
    и плус искрено чекам од некаде да се појави и таткото на КЛАУС за ултимате Вукудлак кој е секако Оргинал .....

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    6.000
    Толку се навлеков на серијава, што почнав и да ги сонувам !
    Сношти цело време се тепав со Клаус :lol:, и после побегнав заедно со Џереми и Дејмон :inlove: :inlove:

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Тоа е момчето што беше убиено од врколак, нели Клаус и тој биле излезени да ги гледааат како се претвораат и затоа Клаус беше на некој начин крив за неговата смрт и една од главните причини зошто мајка им ги претворила во вампири.

А јас задоцнив со мојот коментар, обично коментирав додека сум под импресии ама не и овој пат :) . Ве читам сите возбудени а исто сум и јас. Ми текнува еден период од 2рата сезона истото ни се случуваше, постојано пишувавме различни мислења за тоа што ќе се случи :D ... аа да, дека требаше Дејмон да умре, па нема шанси да ни го исфрлат од серијата, сега пак за оригиналите е истата тензија, ќе видите нема да ги убијат :D . Алал да им е колку само не размрдуваат и потресуваат со тие нивни сплетки ]:) .
    Дејмон + Ребека = :shake: . Сцената беше ватрена, се испопалив мајке ми, дефинитивно Дејмон ми е најсекси кога е разочаран :devil: ама за постојано да биде со Ребека не ги сакам.
    Клаус не го сакам, не можев а да не се стопам на неговиот поглед кога Кер пристигна на балот ама убаво му кажа каков е, во потполност се согласувам со неа. Сепак ми се допадна неговиот гест со цртежот :angel: . Ај некој нека ме поправи ама мислам дека Клаус никогаш не бил заљубен во Кетрин.
    А Елена си е супер, немојте туку така да ја осудувате :!: .
    Елајџа е душа, да му апнат од г*з што така го лажат.

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Eдвај ја чекам новата епизода,ми доага цела вечер да останам неспиена и да чекам да ја гледам :lol:
    A после што ке правам кога ке заврши сезонава? :worried: :rofl:

11. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Тоа момчето е прво ставено на сликата од децата, Хенрик.

12. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Па што не ви е јасно, на сликата се 5 деца, а ковчези беа 4, т.е. на почеток беа 5 но Клаус ја оживеа Ребека кога му требаше за да дознаат зошто не може да прави хибриди, нели таа вештерката сопственичката на барот му рече така.А потоа Елена и забоди колче во срцето, па ја чуваа во подрум неа :lol: .
    Па потоа останаа 4, од кои во едниот ковчег беше мајката Естер, а во другите три Елајџа, Кол и тој третиот не знам како се вика.

Штрумфета, во право си, Клаус не бил никогаш заљубен во Кетрин, тој бил заљубен во Татја, првата девојка, а Кетрин сакал само да ја искористи за да ја растури магијата и да може да биде и врколак и вампир во исто време.

На Strumfeta93 и dancing.queen им се допаѓа ова.
  13. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Детето што фали на сликата е првото дете на Мајкл и Естер кое што умрело од чума додека живееле во Европа и поради тоа тие се селат во Мистик Фолс

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И ете ја и 15 епизода, таман не ми се спие ќе си ја гледам ;)

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Уф,уф фацата на Eлена кога ги виде на Pебека и Дејмон беше :rofl: :rofl:
    Cе знаеше дека на Eстер нема да и успее планот,секогаш нешто испага,и ми е жал што мајката на Бони ке стане вампир,добар тим беа заедно :) Hа сцените со Kаролајн и Kлаус се стопив,уф уф :$ :$

Луге пак паузираат,наредната епизода излегува на 15 март,алоо нормални се,што паузираат 1 месец? :@ :devil:
    Eве промо за 16 и изгледа ке е интересна доста :^)
    http://www.youtube.com/watch?v=OT9vfHlWOiU

16. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Дајте превод од некаде. Барав ама неможев да најдам. Ако нашол некој нека стави тука.
    Ако може на англиски.

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    http://www.subtitleseeker.com/Download- ... V+XviD-2HD

Леле и двајцата ја откачија :D , ама договорени беа, не е интересно така.
    Ребека ја замразив, ужива во туѓа несреќа |( - кучка! А мајка и на Бони мислам дека ќе умре, нели не може да биде и вештерка и вампир. Многу ми падна жал за Бони а и за Елена. Сирота толку е склона кон депресии па и ова ќе ја докрајчи. Докторка Фел нема што да ја коментирам, таа е, крај. А сега Аларик мртов е? :o

18. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Прстенот си го има, не верувам да умри.

19. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Прстенот го штити само од надприродни сили

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Aбе јас изгледа имам нешто пропуштено,нели Aларик и докторката седеа кај неа дома правеа муабет нели е жив? :wasntme: Tуку мене на крајот ми завриши кога Kарлајн и Eлена зборуваа и толку?Oтворив и други видеа и тука пак ми заврши 42 минута беше :wasntme: