Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.874
    Допаѓања:
    45.102
    Абе луѓе мене се ми се мота во глава едно прашање...нели беа 4 ковчези, 1 со мајката, Елајџа, Ребека и Кол, а другиот брат од каде излезе?А скоро сум сигурна дека беа 4 ковчези дали ова е пропуст или јас сум во заблуда?

2. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Мислам дека Ребека настрана од 4те ковчези Клаус ја чуваше, не беше таа во тие 4 :?:

3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Токму така. Ребека не беше во ковчег :)

4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    За последната епизода сакам да кажам нешто многу битно :lol: Елена од секогаш беше и остана ТЕШКА ГЛУПАЧКА!! Коза бре.
    Мило ми е за сексот на Дејмон и Ребека од кој останав со подзината уста. Браво дечиња :D Секоја чест на Дејмон што има муда да и го направи на Елена она што го заслужува, Стефан не го прави тоа, ама затоа Стефан е муле, а Дејмон е еден од омилените ликови. Многу реално си се однесува човекот.

Ги сакам Клаус и Керлајн заедно. Со Тајлер ми беа омилен пар, но Клаус го сакам повеќе од Тајлер така да...
    Инаку не верувам дека ќе и успее магијата на Естер.
    Елајџа ми е преубав, ама бидејќи сум секогаш повеќе по лошите момци, моментално омилени ми се Клаус и КОЛ.
    Ммммхххх убавини е серијата. :lol:
    Ми се чини сите најубави мажи ги собрале.

На Strumfeta93 и caroline.costa им се допаѓа ова.
  5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    многу интересна шема направена од некој кој искрено кажано и мене ме остави во размислување ... вообишаено баш бројам и гледам такви детали колку беа ковчезоте дали имало несхто плус или минус на тоа ... но сега некако не ...
    Интересно ми е како во 1вата сезона цело време беше ЕЛЕНА со дневникот а сега веке го нема ни чепнато .. хехе ехех хехе треба може да го преименуваат серијалов :lol:
    Плус тоа ке ја сруши лозата на Дневници која е дел од нејзиното семејство ( нели во Лаке хоусе најдоа голем број на такви дневници од минатото на сем)

6. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Или јас сум ептен оќоравела или стварно на сликаат има уште еден член на семесјството на Естер и Мајкл? :^) Ако има зошто не го спомнаа или чекат на крај и да заврше 3та сезона, како секоја што завршува. Прва сезона камбекот на Кетрин, втора сезона крај со Џереми и бившие негови :rofl:
    А има ли објавено некаде дали ке има 4та сезона? :)

7. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    Ма во она време таму и тогаш мислам дека било сраМота да има само 3 деци хехе еххе ехехе ...
    и јас се изненадив но се чудам каде е оној 1виот - да не сум пропуштила нешто во моето досегашно гледање???? ц ц ц
    ветувам дека ке ги разгледам уште еднаш пак - давам чесен пионерски збор
    и плус искрено чекам од некаде да се појави и таткото на КЛАУС за ултимате Вукудлак кој е секако Оргинал .....

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    6.043
    Толку се навлеков на серијава, што почнав и да ги сонувам !
    Сношти цело време се тепав со Клаус :lol:, и после побегнав заедно со Џереми и Дејмон :inlove: :inlove:

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Тоа е момчето што беше убиено од врколак, нели Клаус и тој биле излезени да ги гледааат како се претвораат и затоа Клаус беше на некој начин крив за неговата смрт и една од главните причини зошто мајка им ги претворила во вампири.

А јас задоцнив со мојот коментар, обично коментирав додека сум под импресии ама не и овој пат :) . Ве читам сите возбудени а исто сум и јас. Ми текнува еден период од 2рата сезона истото ни се случуваше, постојано пишувавме различни мислења за тоа што ќе се случи :D ... аа да, дека требаше Дејмон да умре, па нема шанси да ни го исфрлат од серијата, сега пак за оригиналите е истата тензија, ќе видите нема да ги убијат :D . Алал да им е колку само не размрдуваат и потресуваат со тие нивни сплетки ]:) .
    Дејмон + Ребека = :shake: . Сцената беше ватрена, се испопалив мајке ми, дефинитивно Дејмон ми е најсекси кога е разочаран :devil: ама за постојано да биде со Ребека не ги сакам.
    Клаус не го сакам, не можев а да не се стопам на неговиот поглед кога Кер пристигна на балот ама убаво му кажа каков е, во потполност се согласувам со неа. Сепак ми се допадна неговиот гест со цртежот :angel: . Ај некој нека ме поправи ама мислам дека Клаус никогаш не бил заљубен во Кетрин.
    А Елена си е супер, немојте туку така да ја осудувате :!: .
    Елајџа е душа, да му апнат од г*з што така го лажат.

На Sparks му/ѝ се допаѓа ова.
  10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Eдвај ја чекам новата епизода,ми доага цела вечер да останам неспиена и да чекам да ја гледам :lol:
    A после што ке правам кога ке заврши сезонава? :worried: :rofl:

11. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Тоа момчето е прво ставено на сликата од децата, Хенрик.

12. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Па што не ви е јасно, на сликата се 5 деца, а ковчези беа 4, т.е. на почеток беа 5 но Клаус ја оживеа Ребека кога му требаше за да дознаат зошто не може да прави хибриди, нели таа вештерката сопственичката на барот му рече така.А потоа Елена и забоди колче во срцето, па ја чуваа во подрум неа :lol: .
    Па потоа останаа 4, од кои во едниот ковчег беше мајката Естер, а во другите три Елајџа, Кол и тој третиот не знам како се вика.

Штрумфета, во право си, Клаус не бил никогаш заљубен во Кетрин, тој бил заљубен во Татја, првата девојка, а Кетрин сакал само да ја искористи за да ја растури магијата и да може да биде и врколак и вампир во исто време.

На Strumfeta93 и dancing.queen им се допаѓа ова.
  13. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Детето што фали на сликата е првото дете на Мајкл и Естер кое што умрело од чума додека живееле во Европа и поради тоа тие се селат во Мистик Фолс

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  14. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И ете ја и 15 епизода, таман не ми се спие ќе си ја гледам ;)

15. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Уф,уф фацата на Eлена кога ги виде на Pебека и Дејмон беше :rofl: :rofl:
    Cе знаеше дека на Eстер нема да и успее планот,секогаш нешто испага,и ми е жал што мајката на Бони ке стане вампир,добар тим беа заедно :) Hа сцените со Kаролајн и Kлаус се стопив,уф уф :$ :$

Луге пак паузираат,наредната епизода излегува на 15 март,алоо нормални се,што паузираат 1 месец? :@ :devil:
    Eве промо за 16 и изгледа ке е интересна доста :^)
    http://www.youtube.com/watch?v=OT9vfHlWOiU

16. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Дајте превод од некаде. Барав ама неможев да најдам. Ако нашол некој нека стави тука.
    Ако може на англиски.

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    http://www.subtitleseeker.com/Download- ... V+XviD-2HD

Леле и двајцата ја откачија :D , ама договорени беа, не е интересно така.
    Ребека ја замразив, ужива во туѓа несреќа |( - кучка! А мајка и на Бони мислам дека ќе умре, нели не може да биде и вештерка и вампир. Многу ми падна жал за Бони а и за Елена. Сирота толку е склона кон депресии па и ова ќе ја докрајчи. Докторка Фел нема што да ја коментирам, таа е, крај. А сега Аларик мртов е? :o

18. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Прстенот си го има, не верувам да умри.

19. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Прстенот го штити само од надприродни сили

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  20. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Aбе јас изгледа имам нешто пропуштено,нели Aларик и докторката седеа кај неа дома правеа муабет нели е жив? :wasntme: Tуку мене на крајот ми завриши кога Kарлајн и Eлена зборуваа и толку?Oтворив и други видеа и тука пак ми заврши 42 минута беше :wasntme: