Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    И на мене ми беше интересна епизодава

Поинтересно е кога има акција, а не љубов, бидејќи кога и да избере Елена сега во последнава епизода, може во 4та сезона пак по другиот да трча така да поинтересно е кога се случуваат убиства,па моментите кога Демјон и Стефан испаѓаат најголеми фраери :D

2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Е како бе така еден да си оди од Мистик фолс? ;( А ако не го избере Дејмон? Пиши пропало серијава.
    Инаку што се деси со Елена на крајов?Баш се мислев зошто го потенцираа моментот кога си го кврцна вратот.А од каде дознаа Дејмон и Стефан дека не потекнуваат од Клаус и зошто Тајлер не умре? Или до магијата на Бони е?

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Cheers to life without Claus.
    Finally we won :muscle: .
    Жалничок беше да, кога го исушија, ама куртул таму ми се одмара од него, многу ми беше напорен. Зарем не планираат пак да го вратат во игра? -на кој начин? Малку идиотска ми е идејата.
    А и овие двајцава па Салваторите колку се глупи, колку беа смешни додека изиграваа обезбедување. Па ако навистина сте толку добри браќа, па договорете се оставете ја и двајцата. Барем свесни се на каков ризик се изложени. Еленке докажи се дека си паметна и откачи ги и двајцата плис. Ситуацијата одамна отиде јабана.

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Значи го претераа со Дејмон-Елена-Стефан.
    Требаше да ја убие Клаус. Ете до толку ми е глупа. Уште ги влечи бе. :fubar: Го сакам Клаус жив!!
    Крајно се изнервирав со епизодата, се отиде во неповрат. Како да немаат идеи, можеше многу подобро да биди. Се надевам дека во следната епизода барем малку ќе ги поправат работите, во спротивно мислам дека од септември нема да имаат толкава гледаност.
    Едит заборавив...
    Според ова што го гледам од сликата што сте ја постирале погоре(не е Кетрин, Елена е), мислам дека Клаус и Елена се поврзани некако, затоа Елена на крај падна/умре?

5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Kолку ми падна жал за Kлаус на крај,ама мораше да го смират некако,се глупираше со хибридите,опседнат беше,што не си замина со Pебека :^)
    Aбе каде се Eлајџа и овај другиот брат како се викаше?
    Hишто сега не можат да го убијат Aларик изгледа со него ке се занимаваме во 4 сезона,а за Eлена мислам дека ке го избере Дејмон,ми се чини дека доста и е од Cтефан :?:
    Hе ми се верува дека уште една епизода остана,дај нека ја покажат Kетрин малку :lol:

6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Може вака? :rofl:

Прикачени фајлови:

На booba, fashionista, Neytiri и 2 други им се допаѓа ова.
  7. sparkle.q

sparkle.q Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    15
    сите вампири станаја.. и сега клаус го исушија па ќе се занимаваме со аларик
    ептен ја затупија.
    кај е кетринчето ? кај елајџа .. кол??
    па во 4та сезона можи и некој ќе излези дека е зомби

сликава ептен ме зачуди :^)

Прикачени фајлови:

• 00654150eee.jpg
      00654150eee.jpg
      Големина на фајлот:
      72,2 KB
      Прегледи:
      172
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ^ Родителите на Елена ќе излезат од некаде, 100% повампирени.
    :D

Мене серијата малку ми отиде јабана.
    Гледам, ама не со толкав ќејф, некако ко мака да мачат сценаристите.
    Клаус секако ќе биде вратен во серијата, само не знам на кој начин, што почнува да заличува на стрижена-бричена.

Елена е едно крајно себично суштество.
    Додека да се одлучи самобендисаната, се надевам дека никој нема да ја сака повеќе.
    Сите жртви, сплетки, умирачки, повампирувања се случија со една цел - да се заштити светицата Елена.
    Ма убиј го таму тоа ѓубре и продолжи да си ја тераш серијата со посериозен тон.

На joelle, figgiMK, Victorian и 6 други им се допаѓа ова.
  9. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    :rock:

НевАспитана Елена, си поигрува.. :lol:

А па тие браќата? Ако те одбере тебе.. не ако те одбере тебе.. |(
    Е тука више ми заличува на Fantasy, не тоа што цела серија е базирана на измишљотини. :)

Немам друго што попаметно да кажам, се сложувам со Трендафилка :)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    Мене ми беше интересна епизодава, после неколку епизоди нешто интересно да видам.Јас мислам дека Клаус нема да остане така замрзнат, ќе најдат начин да го вратат.
    Елена конечно ќе се одлучи и мислам дека е очигледно кој ќе остане, а кој си оди.А
    мило ми е што ќе го видам Елајџа, без него некако ми е бледо.А ќе бидам задоволна и да ја видам Катерина, мада режисерите никако да ми ја исполна желбата.Ова со сликите е флешбек на Елена во минатото, затоа ги има родителите на слики од спојлерот.Во промото Елена излетува од мостот со Мет мислам дека во 4та сезона ќе ја видиме како вампир, редно е.
    Јас ќе кажам дека подосадна и посебична е дури и од Катерина, аман веќе.
    Моја претпоставка за серијата е дека таа ќе, го избере Дејмон, а Стефан заминува и потоа се сретнува со Кетрин и почнува нова љубовна прича, ова е мое сценарио, некако пологично ми е, а и ја сакам комбинацијата од Стефан со Кетрин.Или пак таа станува вампир па остануваат и двајцата да трчкаат околу неа, како и секогаш да и се најдат.Аларик,што да кажам не им требаше ова со него, дрн дрн јариња.
    А и уште да додадам дека сцената кога пиеа во знак на победа ми беше многу мила и топла, онака сите на куп.Сакам такви сцени.Одвај чекам да го видам финалето.

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Jaс си почнав да ја гледам серијава завчера, сега сум до 12 епизода. Сега за сега сум тим Стефан, а за понатаму ќе видиме :lol: Хахах кога ќе се загледаат на моменти Елена и Стефан без никаков разговор ја сум ваква :inlove: и си мислам алоо што чекаш еленаа :* :* :* :D Дејмон ми е многу одбивен сега на почетокот, како се однесува спрема Керолајн :@ Али ај да не ве замарам со нешто што веќе сте го виделе ќе ве стигнам и јас и ќе се приклучам тука 8)

12. i-am-who-i-am

i-am-who-i-am Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    17
    абе се сеќавате некаде на почетокот кога беше уште во прва сезона кога пред да се појави Дејмон имаше една птица и магла? Си се прашувам кај ли отидоа? :^)

13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    :inlove:

Прикачени фајлови:

14. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Епа ептен жал ми падна за Клаус...Мора да го вратат.

Катаринката коа ке ја вратат пак во игра бе? :swear:

Еленка веке стана досадна.Овие па глупаиве уше трчаат по нејзе.. :devil:

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    http://www.youtube.com/watch?v=XOZrQdnBZko И како да го сфатам ова?Да не го одбере оваа Стефан? |(

16. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    И јас го гледав ова прееска и ја се чудев што се дешава. Инаку мислам дека Стефан ќе го одбере али ќе видиме задутре или утре кој како гледа, па ќе ја сватиме сценава :)

17. sparkle.q

sparkle.q Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    15
    Па и нека го одбере
    Дејмон заслужува некоја многу подобра од неа. :inlove: кај мене нека дојди јас не го одбивам :inlove:
    Со Стефан двајцата лигуши исти се.. скроз.. еден за друг си одговараат.
    :$ :D

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  18. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Стефан се враќа само за да и помогне на Елена,додека Дејмон е со Бони...одлуката на Елена јас мислам дека ќе е Дејмон,т.е така и имам прочитано во сезона 4 Елена се буди како вампир во прегратките на Дејмон
    ама сепак останува да видиме што ќе се случи ;)
    - Damon and Elena (Nina Dobrev) are going to share a moment in the finale. “It’s ridiculously emotional … [the] scene with Damon and Elena and it was a very, very introspective scene that brought me back to the beginning of the show.” Co-star Joseph Morgan (Klaus) thinks viewers will get a sense of déjà vu as well, saying certain aspects of the episode will “shed some light on events that go way back to the beginning of the first season.”
    Joseph Morgan said that the last 20 seconds of the finale with leave fans with their hearts in their mouth, and they will be wishing time will fast forward to season 4. He also said that there is so much shock, that the finale will change the world of The Vampire Diaries forever.

19. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    ^ Сликата во потписот ја имав едно време на десктоп :) Ах тие маѓепсувачки очи :)

На G.G му/ѝ се допаѓа ова.
  20. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    hmmmmmmmmm