Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Kолку ми беше жална епизодава,моментот кога Aларик го забоде Kлаус,уф уф ;( Kога Eлена му кажа на Дејмон дека од секогаш кога сакала Cтефан,дека прво него го сретнала,а и покажаа сцени кои до сега не ги имавме видено :) значи ако сега Kлаус е во телото на Tејлор,значи дека Tејлор е мртов? :wasntme: Mногу ми беше жална сцената кога Aларик и Eлена умираа,ми доагаше да заплачам :!: и сега е потврдено дека Eлена станува вампир во 4 сезона :^) A Eлајџа каков личен е бре :$

2. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    920
    Еххх работаба беше Клаус во неговто тело да го гледаме :lol: зрачит човекон за сексипил :$
    Уффф колку тажна епизода, посебно делот кога Дејмон се имаше сретнато со Елена.....и значи сега патетичната Елена ќе ја гледаме во вампирско издание, редно беше :D кај што јади зајаци и глувци.

3. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194

НЕ! Оти вака заврши бе, оти?

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    И сега? Што ќе правам? :D
    4та сезона почнува во Септември?
    Инаку...
    Просто не ми се верува каква глупача е оваа Елена,ама ај..Сеа не ми е јасно,Клаус ќе биде во телото на Тајлер? |( Иначе крајов на сезонава како го исценирале...алал да им е :) [​IMG] [​IMG][​IMG] Души колку се тие заљубени :inlove:

5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Туу бее.
    Не можам да коментирам уште сум под импресии.
    И сега не сакам Клаус да го гледам во телото на Тајлор. Не ми оди.
    Марш таму ајде!

На poison.ivy и wolf4e им се допаѓа ова.
  6. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.301
    На Cence и Bunny2 им се допаѓа ова.
  7. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.654
    И јас стално ја имам оваа реакција коа ке заврши некоја сезона од серијава :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

8. natural.beauty

natural.beauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    476
    Е не е фер што ни прават продуцентите, аман веќе од кога Елена го влечка Дејмон, глупаво испадна после сцената во мотелот. Ма си знаев јас дека ке го избере Стефан, си се врати тој по старо и Елена веднаш му рипна во прегратки. Ајде сега е вампир ке се сети дека прво го запознала Дејмон, но не верувам да зврши со него само ќе го влечка како и досега. |(

Абе јас си заплакав кога Аларик го прободе Клаус, туку сеа шо направиа, Клаус во телото на Тајлер?! И јас мислам поентата беше Клаус во телото на ЈМ, човекот си е создаден за таа улога. :D

9. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
  10. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Јас не сфатив сега, што се случи со Тајлер, умре? Всушност како може да умре кога Клаус не е мртов???

11. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
    нели Елена ќе се разбудеше во прегратките на Дејмон?! Епизодата заврши исто како Твајлајт, кога Бела се разбуди повампирена во ординацијата во иста положба.
    мхм супер, сзначи елена пак ќе не тупи цела 4 сезона со Стефан |(

Ма идете у (тиииииииииииит)!!!!

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.735
    Допаѓања:
    43.848
    Гуска!Гуска!Гуска!
    Ај лав хим бла бла.
    Колку ми е жал за Дејмон, аман веќе.
    И се нервирам, мораа ли да го усмртат Алрик, па мајка му стара сите добри ликови сакаат да ги уништат.Многу се разочарав.
    Него ај, епизодава не беше како крајот на предходната сезона, толку возбудлива.Имаше моменти што распаруваат срце, како Керолај и Тајлер, духот и Џереми и Ребелка и Елајџа, жалчиња ми беа кога се гушкаа.
    Инаку конечно, јас ја сакав Елена како вампирка, пошто како обична двојничка правеше многу збрки,сите се тепаа за неа, вака барем сама ќе може колку толку да се чува, само што пак и двајцата ќе трчкаат околу неа, а сега со заслените емоции ќе има збрки.Плус ќе се сети на контролите од Дејмон, ќе знае дека први се сретнале и ќе знае дека одамна тој и призна дека ја сака.Како и да е вака поитересно ќе биде.На крај ќе заврши со Дејмон, ако е според книгите, пошто колку што сфатив јас од она што го читнав, таа е со него.
    Само не ми е јасно и мене, Тајлер мртов е?Или само ќе му го вратат телото, отако Клаус ќе го добие своето, пошто вака е глупост жива.

На Victorian и danichap им се допаѓа ова.
  13. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Женски фино ќе биде кога ќе пишувате спојлери од книги да напоменете. Ги отварам спојлерите зашто ги изгледав сите епизоди, ама не сум читала и несакам предвреме да знам што ќе се случува понатаму.
    Или пак дискутирајте си за кнгите во друг подфорум, тука нека си биде за серијата само

На 1209, drugarka и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  15. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ах како и секоја епизода која е последна во сезоната мора да има ваков крај да чекаш со душа да дојде септември да почне нова сезона. Мене ми се допадна епизодава и ми е жал за Тајлер, али барем телото му е тука иако ликот не :D

Се надевам сега Елена вампиркава ќе има некој јак вампирски секс мислам дека тоа е фали :D

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Гледам коментирате како Тајлер е мртов....јас мислам дека не е зашто Клаус кога беше во на Аларик телото и кога го напушти, Аларик си остана каков што беше предходно. Ваљда и сега кога ќе му најдат чаре на Клаус и кога ќе го напушти телото на Тајлер, овој ќе си остане пак истиот.
    Него....всушност Клаус се гушкаше со Керојлан или тогаш уште не била готовоа транформацијата?

17. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Леле готово, морам да ги најдам книгите да ги прочитам.
    Вака шубе ми е, мајќе ми..

Да знаев, не отварав. Цел ден се воздржував да не отворам, зошто сега дури ја гледам.
    Вчера и од твитер се изгасив на ТЛ една што живее во Канада на секој пет минути твиташе што се дешавало, да не си ја упропастам епизодата.
    Сакам да знам. Кај да ги најдам книгите?!

18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Не беше уште тогаш готова трансформацијата. Сепак од кај ќе знае Клаус дека овие планираат да избегаат и башка ја спомена и мајка му.

Другарка книгите ги имаш мислам дека во Веро супермаркетот... Знам баш ги гледав зимава првите двa или три дела не сум сигурна :) Јас летово ги изнајмувам од библиотека обавезно :D

На drugarka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Само што ја гледав првата епизода од 2 сезона, сиромашкиот Дејмон, 2 пати му го скршија срцето ;(

20. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Јас си најдов една серија кај што глуми Клаус, Hex се вика серијата :)