Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Незнам колку е официјално ова дека почнува на 3ти Октомври....ама постеров е многу јак :)

Прикачени фајлови:

На Mimi123, Bunny2, evelyn993 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    6.000
    Сликата е постара, не е постер за четврта сезона... Ама добро е направена :)

Прикачени фајлови:

3. Cence

Cence Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    764

Прикачени фајлови:

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    6.000
  5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    И јас се поднавлеков некако на серијава god damn it!
    А толку бев сигурна дека овие демони/вапири crap не се за мене. Ах не се познаваm себе си и мојата зависност од серии на кој и нема наситка :D
    И дадов шанса, уште сум мнооогу на почетокот првите епизоди од прва сезона.
    Имам нешто читано коментари и се чудам како Дејмон е фин а во вторава епизода е олош, или пак ептен ќе се промени до крај. Ама не читам веќе коментари, ќе си остаам да си гледам сама, не им е филнг вака да знам однапред. Нема многу страшни сцени, со крвишта или грешно сум упатена :?:
    За крипи, крипи е малце но не е нешто страшна барем за сега.
    Има до крај на летово да ве стигна со гледање :D Како што нема што да се гледа, има се да изгледам што немам гледно до сега :D Мене Стефан ми е многу посимпатичен него Дејмон, барем на почетокот, иаку и двајцата се доста симпа :wasntme:

На caroline.costa, Victorian и 1209 им се допаѓа ова.
  6. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Некоја ГИФ сликица [​IMG][​IMG][/spoiler]

Прикачени фајлови:

• 2084.gif
      2084.gif
      Големина на фајлот:
      459,7 KB
      Прегледи:
      149
    • 2096.gif
      2096.gif
      Големина на фајлот:
      460,5 KB
      Прегледи:
      150
    • 2308.gif
      2308.gif
      Големина на фајлот:
      477,7 KB
      Прегледи:
      149
    На Freckles и Victorian им се допаѓа ова.
  7. Freckles

Freckles Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Редовно ја пратам серијава, ама со последнава сезона некако ми падна на квалитет. Ептен шпанска серија ја направија, плус Кетрин скоро и да ја немаше! Во четврта сезона очекувам Елена како тазе вампирка уште повеќе да почне да се двоуми меѓу Стефан и Дејмон, со тоа што сега ќе знае дека Дејмон е првиот брат кој го запознала (малце ми нема логика ова нејзиново Maybe if you and I have met first).

Иначе Дејмон е најдоброто нешто во серијата! Ја краде секоја сцена со својот шарм!
    :inlove:

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Дај и шанса обавезно, и немој да ја прекинеш.
    Бидејќи сите овде ја знаеме твојата зависност од серии, пишувај импресии овде. Можеби ќе испадне нешто на крај.

И незнам за вас, но јас си кажав ли еднаш, нема врска пак ќе кажам едвај чекам септември.

На figgiMK и Hipster им се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.001
    ^Жал ми е што ќе те разочарам ама овој пат ќе ја гледаме новата сезона од октомври 11ти.
    Ова официјално го објавија, баш фатив на тв пред некој ден и се изнервирав, велам измислуваат нешто, отворам после на гугл и стварно било.
    Има да се изначекаме.
    http://vampirediariesonline.com/tag/vam ... -premiere/

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    ^^^OOO не е ФЕРРРРРРРРРРР мнн времеее ке ги нема !!!

Прикачени фајлови:

• 2093.gif
      2093.gif
      Големина на фајлот:
      372 KB
      Прегледи:
      81
    • 2097.gif
      2097.gif
      Големина на фајлот:
      494,9 KB
      Прегледи:
      81
    • 2801.gif
      2801.gif
      Големина на фајлот:
      448,9 KB
      Прегледи:
      81
    • 2101.gif
      2101.gif
      Големина на фајлот:
      500 KB
      Прегледи:
      81
  11. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Smells like fresh blood :devil: :D
    Ти дете штом навиваш за Милан и Италија значи имаш сличен вкус како мене, така да навикни се дека ќе се заразиш со серијава :D
    И ако ти е Стефан сега подобар, Дејмон подоцна е каде каде поубав лик. Многу покомплексен за разлика од Стефан кој блесна само во почетокот на 3 сезона.

Прашај нешто ако не ти е јасно, ние овде се имаме простудирано :D

На caroline.costa, Strumfeta93 и Hipster им се допаѓа ова.
  12. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Мислам дека нема да прашува ништо него ке ја изгледа цела серија со брзина на светлината и после ке „пцуе“ како и нас како тоа им треба мнн време за да снимат нова еп...
    За вкусот и за убавината на браќава и оние дригите Оргиналните вампири мислам дека ке збориии мнн мнн повеже ко ке ги види.. но да ја оставиме за да ги каже и покаже својте импресии малку по малку ... хе ехех е верувам дека ке има мннн такви ...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    ми недостига дејмон... :D

се мислам ги има книгите на англиски кај нас ? би сакала да читнам нешто малку мозокот на пасење кој ќе чека до октомври.

инаку да бидам искрена кога прашував по книжарнициве за книгите кажував дека ми се за поклон :tmi: ми беше срам да кажам дека се за мене бидејќи ги рекламираат како тинејџерски книги а јас нели не сум баш тинејџер ... :D

14. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    сите 3 сезони ги изгледав за 3-4 недели :D
    сега одвај чекам да почне новата сезона во октомври ...

15. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Јас сум нов фан на серијава. Ги изгледав сите 3 сезони за неполни 4 дена. ПРЕМНОГУ МИ СЕ ДОПАДНА! Сега ептен ми фалат , кој ќе чека до октомври... I'm obsessed with The Vampire Diaried <3

Стефан и Елена... they are meant to be :inlove: :inlove: :inlove: Го обожавам Стефан :D

Прикачени фајлови:

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не ми се верува дека до толку се заразив со серијава.
    До 6та епизода сум до првава сезона и сега за сега премногу ми се свија, не ја тупат и настаните многу брзо се одвиваат.
    Не ни помислував дека толку брзо ќе дознае дека се вампири, ме изнанади позитивно.
    Веќе почнав да ја примам магијата на Демјан(Demon) дефинитивно е поубав, но Стефан ми е кул. Посебно погледот, има толку длабок поглед, уф морници ме лазат, па и секси е :wasntme:
    Сега за сега ми одговараат ептен заедно со Елена.
    [​IMG][​IMG]
    Елена ми е преубава, ја знам одамна сум гледала слики на нет,многу мила фаца, да ти е чудо дека има некое бугарско потекло :D
    Ми се допаѓа тој лок што го носи природен, како шаминкаат да излега безпрекорно а сепак како да не нема ставени ништо посебно, дискрентно прекрасно.
    Керлојан ме не нервира премногу. А Бони ми е екстра, имам претчувство дека ќе се сплетка со Стефан.
    Инаку намерно не ги гледам сите наеднаш, зашто НЕМАМ ШТО ДА ГЛЕДАМ, а сакам натенане да ги изгледам сите по 2-3 максимум на ден гледам, ме копка сега ужасно многу 6тава зашто само првите 5 минути ги гледав, ама ќе остаам за утре, зашто ако се загледам ќе останам без сон.
    Колку што заклучив демониве се без смртни, а таа бившата девојка што биле заљубени двајцата Кетрин не била демонка или била бидејќи умрела?
    И изгледа градоночалников, жана му,шерифкава и овој новинаров добро знаат за демоните и незнам што коваат, малку ме збуни тоа, но ќе ми стане јасно.
    И колку што прочитав изгледа иста ќе биде приказната со Кетрин и Елена, ама не нагаѓам рано ми е :D
    Серијава е стварно повеќе од тоа што мислев, ме изнанади препозитивно.

На Ann.94, 1209 и caroline.costa им се допаѓа ова.
  17. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ајде до Септември да ги изгледаш сите до 3та сезона :)

Инаку Кетрин не е мртва туку е закопана во гробницата која подоцна ќе ја отворат.Во гробницата има многу закопани вампири уште од минатото.Ќе ти стане јасно кога ќе почнат да даваат flashback.Ајде да не ти откривам многу после не е интересно :lol:

18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Леле Хипстер те читам и неможам да поверувам дека и јас бев истата пред една година кога ја гледав. Значи исто мислење имав како тебе за ликовите, а посебно за Керолајн. Ама верувам дека мислењето за стотка ќе ти се промени откако ќе изгледаш повеќе епизоди.
    И само ти се чудам како издржуваш да не ја гледаш. Јас кога седнев од 12 до 7 бев пред компјутер :tmi:
    Ајде ајде очекувам уште мислења на темата од тебе 8) .

Едит: Не ти откривам јас ништо, а и ти предлагам да не читаш што ќе се сличува. Да не си упропастиш, затоа што серијата ептен е непредвидлива и изненадлива.

19. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Хипстер и Билибер мислам дека сите бевме за Стефан кога почнавме да ја гледаме серијата, и јас бев скептик и си мислев дека ќе бидам единствена која ќе биде за Стелена до крај, ама како што се одвиваат настаните Дејмон ќе ви биде мислам дека поомилен, таков го прикажуваат во серијата,лајкбл!

20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Хипстер зошто се мислев дека веќе ја имаш гледано серијава? Нема везе, битно е дека и јас бев истата како тебе на почетокот кога ја гледав. И сеуште сум за Стефан и Елена, некако не ми иде баш многу со Дејмон во комбинација. Али кој знае што ќе се деси понатака.

Инаку кој ќе ја чека серијава до 11ти октомври, премногу долго време ми е тоа :^) :(

На the.vampire.girl и Hipster им се допаѓа ова.