Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Слики

Прикачени фајлови:

• 2088.gif
      2088.gif
      Големина на фајлот:
      1,4 MB
      Прегледи:
      297
    • 2092.gif
      2092.gif
      Големина на фајлот:
      1 MB
      Прегледи:
      297
    • 2097.gif
      2097.gif
      Големина на фајлот:
      494,9 KB
      Прегледи:
      297
    На pretty.little.liar му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ;)

Едвај го чекам монетот кога Елена ќе се сети дека прв го запознала Дејмон.Неможам да ви објаснам колку го чекам тој момент.

Инаку да,потполно се согласувам дека Елена е лигла невидена.И знам дека така е текот на настаните јебига главен лик е,ама ужасно ме нервира тоа што буквално сите и се потресуваат.

Иако Кетрин и Bitch јааа обожаааваам :D

На Juicy03 и 1209 им се допаѓа ова.
  3. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Ја глеам сеа по втор пат, моментално сум до 3та сезона 3та епизода..

Делот кога Стефан е со Клаус ми е дефинитивно најтажен.. Не заслужува он, барем он не.

Убаво би било за да се разбие малце монотонија, ама ја стварно не би сакала да биде Дејмон со Елена, ко што кажав, она не го заслужува, а со Ребека ми се ко направени еден за друг.. И Стефан и Елена исто.

Првиот пост тука ми беше дека поише го сакам Дејмон, дека конечно сум се одлучила, ама сеа по вторпат гледање, пак истата дилема..

Се мислам дали да ги почнам сеа книгите..

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Го видов Клаус, морав да отворам слика и ќе речам само, damn he is fine, па од сите ми е најубав до сега што се појавиле, незнам дали ќе има некое друго секси маже во 3та сезона
    Каролинче не ме килувај не ти го земам, али најсекси е до сега, уште да видам глума за да ми се комплетира мислењето за него.
    И јас не се премислив за Стефан, ми се свија како е граден многу, у фаца е просечен да, ама има поглед уф, тука ме кине :D . Али мили ми се со Елена како пари, инаку Елена и мене уште на средина на 2ра сезона почна да ме нервира.Демон ми е поокеј, али искрено неможам да го гледам како фин после се што направи. Симпатичен е ама не е нешто посебно, јас сакам поплави машки па затоа може не ми е тоа тоа.
    Ја сецкам намерно серијава за ме држи уште еуфоријата ако ја изгледам цела ќе се проколнувам дека прерано сум ја изгледала и дека одвај чекам 4та сезона.
    Кога сме веќе кај сексоќа мене и Џереми ми е кјут, и Аларик и вујкото на Тајлер Мејсон со викаше мислам, па и Тејлер не е лош. Секси маже беше и оној кој работеше како бартендер што ја заведе Бони а испадна вапир и тоа ептен убав беше. За овој мислам се работи Sean Faris
    Не за друго на Кака ме потсеќа малку :rofl:
    Овој Елајџа мене ми е одвиен и ич не го бендисувам и Мет онака не ми е нешто wow.
    Имам уште малку епизоди до крај на втора ама дури другата недела ќе се репортирам, ова недела одам на заслужен одмор од се па и од серииве. Да ми беше работа ова да гледам серии да ги оценувам, коментирам ќе бев најреќен човек на свет жими се, никогаш нема да се пензионирам :rofl:
    Баш вчера удирав рецки Вампириве ми се 16та серија што ја пратам годинава :tmi:
    П.С Многу јака слика

На Strumfeta93, caroline.costa и MandyLane им се допаѓа ова.
  5. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Сликици

Прикачени фајлови:

• 2412.gif
      2412.gif
      Големина на фајлот:
      1,3 MB
      Прегледи:
      232
    • 2431.gif
      2431.gif
      Големина на фајлот:
      386,6 KB
      Прегледи:
      232
  6. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Серијава почнав да ја гледам летово, па се решив откако ќе ги изгледам сите 3 сезони да напишам тука впечатоци. На почетокот ми изгледаше ептен приглупа со она Dear diary и средношколки, ама после и те како се навлеков. Ептен влијае на психа :wasntme: .

Се ќе ставам во спојлер бидејќи ако не се лажам има некои што уште ја гледаат, па така за секој случај да не спомнам нешто непотребно. :)

Уште од почетокот навивам за Дејмон и Елена, а па сега откако дознав дека тој прв ја запознал уште толку сум за нив. Покрај тоа што е многу згоден, со Елена е почовечен и понесебичен. Стефан ми е ептен лигав и многу ми е глупаво што пак си ги врати чувствата. Многу ми беше подобар кога беше лошичок така. Повеќе му стои таа улога според мене. Елена ми е некако ептен глупичка. Сакајќи да спаси некои од саканите, таа уште поголеми проблеми прави и пак некој на крај е убиен. Клаус го сакав мртов, ама сега откако се дозна дека покрај него ќе умрат сите, нека не умира. :D

Како и да е последнава сезона заврши многу јако и не знам како ќе издржам до октомври. Докторката ја зезна целата работа за Клаус. Ако Елена се повампири, Клаус нема да може да создава повеќе хибриди, па многу ме интересира што ќе направи понатаму. Ама па затоа...

На deedee0, pretty.little.liar и natural.beauty им се допаѓа ова.
  7. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Дали тоа само јас мислам дека тоа што Елена го запознала прво Дејмон, не би требало да влијае никако? Не дека поминале они тогаш којзнае колку време заедно, па она се заљубила па бла бла, туку се виделе еднаш и тоа е тоа.

На FortuneTeller.xD, Tearful и MandyLane им се допаѓа ова.
  8. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    ^^^
    може би но јас би рекла дека големото прашање е зошто Дејмон и го избришал тогаш сечавањето за таа средба ???..

9. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Фиги, па нели кога ја виде прв пат, помисли дека е Кетрин. Веројатно за тоа. Што знам..

Иначе, што по ѓаволите се случува со устата на Пол на сликата? Дак фејс? Ар ју факинг кидинг ми? |(

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    На целиот тој момент се придава толкаво значење од проста причина што Елена во последната епизода му кажа: Стефан беше прв демек што го запознав ( поради некоја си причина тоа мн и значи на типката |( )
    И да,сметам дека таа средба ќе има големо влијание понатаму во целава ситуација Дејмон-Елена-Стефан

11. Angel23

Angel23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    pa neli on koga ja vide dejmon prv pat elena i rece deka sega za sega ne treba nikoj uste da znae deka on e tuka i za toa i go brise sekjavanjeto

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Важен е моментот што и кажа:
    [​IMG],нели она збореше дека љубовта кон Дејмон и е баш ваква.И кога ќе размислиш логично,со Дејмон го има она што од секогаш го посакувала.

13. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Не може, ако бидат Дејмон и Елена, ќе правам скандали жими се :rofl:

Мора Дејмон некоја друга да си најдее, мора..

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Вчера на Teen Choice Awards The Vampires Diaries освоија награда за најдобро TV Show — категорија Sci-Fi/Fantasy :D #proundofTVD

Иииии денес му е роденден на PAUL WESLEY :D СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!! :inlove: :* Си направи Paul 30 години , додека Stefan си е 17 :P Ептен ми е младолик и of course најзгоден ;)

Прикачени фајлови:

На blaa и figgiMK им се допаѓа ова.
  15. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Значи серијава е прекрасна,ги изгледав сите 3 сезони за 10 дена!Го обожавам Дејмон и според мене дефинитивно Дејмон и Елена треба да бидат заедно,па останува да видиме! :D

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.371
    Јас сум до пола на вторава сезона и ај малце анализа на ликови и слично:
    Прво и прво,вторава сезона е далеку поинтересна од првата,првата некако со сила ја гледав. Второ, веќе не се замарам со кого ќе заврши Елена, на почеток ми беа интересни со Стефан,а на моменти и со Дејмон, али досадни се, искрено, тројцата веќе...
    Елена,како лик ми е САФРА,не ми е ни малце симпатична ни физички,никако.
    Дејмон не ми е ништо посебно, Стефан за нијанса повеќе ми лежи.
    Можам да кажам дека најомилен лик,дефинитивно,ми е Керолајн. Преинтересна е,и однесување,и реплики и е мноооогу мила, едвај ги чекам сцените со неа.
    Инаку,уште сум во исчекување на Клаус,едвај чекам да се појави...
    И тоа,сега за сега...

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  17. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Да не откријам премногу, ама со него ќе се појави и цела негова фамилија :D

18. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    шлики

Прикачени фајлови:

• 2244.gif
      2244.gif
      Големина на фајлот:
      1,2 MB
      Прегледи:
      141
    • 2309.gif
      2309.gif
      Големина на фајлот:
      495 KB
      Прегледи:
      141
  19. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Серијава е преубава :D
    Дали може некој што ги има прочитано сите книги да ми каже со кого ке заврши Елена на крај?
    Фала однапред :)

20. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    Ги немам прочитано книгите, но знам дека серијата не е пишувана според книгите ( во книгите Елена имала плава коса и се било поразлично :lol: ) :) Само Julie Plec си знае со кој ќе заврши Елена на крај ;)