Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Епа и јас ја изгледав серијава летово. Една другарка ме напна со тоа колку е интересна, колку е Дејмон убав и сл. Ми се засвиѓа тоа што го видов на јутуб, читав позитивни мислења и се решив да ја гледам. Од почетокот не беше толку интересна, ама втора и трета, море мореееееее, рикање плачење, смеење, абе по цел ден Дневниците на Вампирот гледање, се преокупирав. Од почетокот Дејмон не ми се свиѓаше толку многу, онака симпатичен беше, ама сега монитор лапам. :lol:
    Стефан и Елена ми се лигави, сега со Дејмон сакам да е, иако типчето си ја има во приватен живот.
    Најмногу ми се допаѓа што не се константно едни исти ликови, што си одат едни, доаѓаат нови, а главните се секогаш тука. Никогаш не можам да предвидам што ќе се случи, постојано сум во неизвесност. Уште даваат од претходната епизода, а ти веќе сакаш да глеаш 10 понатаму. Не е џоа турска тоа, има содржина филмот! Свака му част на изумителот на чудово, абе од кај црпел инспирација ме интересира само :?:

Eх, колку е само срце во 1:53, камо да ја симнеше :$
    http://www.youtube.com/watch?v=m_YRMv3pTKY

На deedee0, levely, 1209 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Серијава е преубава сега сум до 3 сезона и уште малце ќе ја изгледам одвај чекам да почне 4 сезона,Елена ми е преубавааа,исто така и Дејмон ааа за Стефан да не зборам има многу многу убави машки и отпрвен кога ја гледав 1 епизода не ми беше нешто али после кога продолжив да гледам останав без зборови искрено многу сакам на крај да останат заедно Стефан и Елена зашто ми се слатки заедно не дека со Дејмон не се али мислам дека треба да го одбере Стефан. :)

4. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Иан,Нина и Пол :lol: Срцки
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На I.Fancy.London, mileystar, Sanniii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. RedDevilGirL

RedDevilGirL Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    20
    Лелее.. Значи серијата е нешто нај.. Откако почнав да ја гледам не можев да се одлепам од мониторот. Секоја недела со нетрпение ја чекав секоја нова епизода, а сега морам да чекам до октомври ;( Искрено се надевам дека Елена ќе биде со Дејмон зошто никогаш не е себичен со неа и знај точно што чувствува за неа за разлика од Стефан. Меѓу Елена и Дејмон има посебна страст (не дека Дејмон не е едноставно ПРЕУБАВ). Значи ги обожавам!! I cheer for Delena ;)

На mileystar и deedee0 им се допаѓа ова.
  6. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Шеткав денес низ град,па ми текна да ги побарам книгите.
    Доколку некој е заинтересиран,на македонски ги имате првите две во Веро и Три,а на спрски ги има сите 7 книги во Топер. :)

На сет :D

8. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225
    Голем фан сум на серијава , на Дејмон посебно ( а покрај него и на Delena се разбира :P )
    Како и сите други, секако дека и јас ја чекам со нетрпение следнава сезона .. И така :rofl:

Nina и Ian и во приватниов живот ми се многу срцки :inlove:

9. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  10. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Денеска ја изгледав првата епизода, а сега се пуштам и на втората. На прв поглед, многу наликува на Twilight. Кога излезе филмов го сакав многу, ама сега ми е одбивен и детски. Ме интересира дали серијава и понатаму ќе биде ваква или ќе се одвива во некој друг правец. Ако е второто, ќе продолжам да ја гледам, ако не....

11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Не е воопшто како Самрак.Ова е фантастична серија.Ќе се навлечеш.

12. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Twilight може вода да му носи на The Vampire Diaries. Имаат сто пати подобри глумци и дејствија. Можеби сега првава сезона ти е досадна, ама втората и третата се многу подобри.;)

13. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    По мене нее е како Твилајт може има нешто слично ама не понатаму нема да биде како Твилајт.Зашто тука е се интересно и има интересни случки не е се исто ии е мн подобро од Твилајт.

14. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Фала ви на одговорите :) Ќе продолжам да ја гледам.

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Koжа ми се дига кога некој ми ја споредува со Твајлајт :)
    Јас потпишувам дека немаат врска, не ми се верува дека и јас ја избегавав долго време ради истата причина. Се лажете и ајде сите на гледање :D

На poison.ivy, chocolate.chick, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    :D :D Не ја споредувам де, само прашав. Многу детали кои ги има во Твајлајт ги има и во првава епизода, па реков ај да не е истото ср**е.

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.811
    Допаѓања:
    25.404
    ^ Продолжи да гледаш. Може ќе ти се чинат првите неколку епизоди досадни, јас ќе прекинев да ја гледам искрено, ама станува се подобра и подобра со секоја епизода. Втора сезона е врв!

Туку, го сонував Клаус ноќеска... :inlove: :inlove:

На Dulceee и FortuneTeller.xD им се допаѓа ова.
  18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Да се запознаеме.
    Јас сум една напалена тенијџерка, до уши заљубена и во вечна врска со Клаус!
    Јас се извинувам многу однапред, но Клаус мене оставете ми го, а другите ако сакате силувајте ги. Не ви се мешам. Но за Клаус јас си кажав уште мнооогу одамна, и ќе ве молам.

:D

На Victorian, Strumfeta93, MandyLane и 2 други им се допаѓа ова.
  19. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не бе извини, не се однесуваше постот на тебе :) онака општо пишав зашто многу луѓе не ја гледаат ради тоа, и јас исто мислев посрано :)
    до душа јас Твајлајт повеќе од 20мин не сум гледала па незнам да кажам дали има некои исти детали ама гарантирам дека приказната е далеку поразлична. Плус и изборот на глумци овде е мх мх, и за чудо знаат да глумат, а не како онаа покер фејсот :)
    мене бугарката ептен ме изненади, не очекував таква добра глума од неа. Уште кога ќе и ја видиш фацата знаеш дали е Кетрин или Елена, неможе секој така да изглуми два различни ликови во иста серија.
    Сигте глумци ми се убави, да ти е мерак да ги гледаш

п.с ќе има бич фајт за Клаус, :D count me in

На Victorian, Strumfeta93, FortuneTeller.xD и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Овој Joseph Morgan не е нормален :rofl: Хахах се умрев од смеење.
    Другарка има twitter и и викам ај баш отвори кај него да видиме што како.
    Абе како им се обраќа на фановите,мислиш Клаус пишува :lol: Пишал My lovelies,episode 4 of a certain Vampire show is gonna knock your socks off ;)

Иначе... :lol:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

На deedee0 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.