Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. meandyou

meandyou Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    197
  2. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
  3. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^ Дури сега забележувам колку проклето добар пар би биле Ребека И Мет. :nod:

Едит. Бани, еве подобра снимка од последното видео.

http://www.youtube.com/watch?v=ApzRB8oc ... =endscreen

На prettyliar, Victorian, the.vampire.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Епа браво за епизодава. :clap:
    Убаво си се изнасмеав :D
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    А и си се изнаплакав ;(
    [​IMG][​IMG]
    Сценава многу ми беше sexual :lol:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Па нели ќе имаа вамп секс Стефан и Елена ? :^)
    Инаку за феминката погоре што прашуваше за Дејмон и Елена...
    Колку што имам читано спојлери,незнам дали ќе бидат заедно,меѓутоа ќе имаме Делена сцени многу.Една од нив е во 4тата епизода-Halloween.( Ама тоа не значи дека ќе биде некоја сцена како што имаше во 3та сезона :D )
    Инаку минатата недела излезе leaked promo од 4та епизода од Австралија што не требаше да излезе.Moже некој од вас го начекале и го гледале.Јас го гледав ама сега гледам е тргнато.Само ова го најдов ако успеете да видите нешто.

На Victorian, the.vampire.girl, deedee0 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Hi big fans :hai:
    Три пати седнав да ви кажам дека започнав да ја гледа серија и три пати ми падна интернетот. Што ќе беше, ? Сега сум на 1 сезона, полека си гледам да уживам во тоа што гледам.
    Првата епизода, незнам дали сум единствена, воопшто не ми се допадна, ау, одвај издржав да ја изгледам. Уживав само на сцените со Џереми, пресладок е, го обожавам. Крајот исто го сакам многу, Дејмон и неговата пресекси насмевка што ме излудува.
    Eлена е многу слатка, а Каролин многу ме нервира. Bitch. Бони е симпа, знам дека ќе биде нешто од неа. Иако не сум фан на Стефан, морам да кажам дека сцената со годините ме излуди буквално, моќно е кога гледаш дека знае некој, макар и на филм. Се пронајдов во реченицава на Каролин :
    " How come, the guys that I want, never want me ? "
    Вики нека умре или нешто, а незнам дали е до мене ама Тајлор и Мат неможам баш да ги разликувам. Знам дека е едниот плав а другиот црн, но во некои сцени како иста личност да е. Не ги сакам сцениве со Елена и Стефан, освен кога се бакнуваат. Друго се е лигаво.

На deedee0, 1209 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  7. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225

Ах не си свесна колку сум ти љубоморна :tmi:
    Искрено ни мене не ми се свиѓаа првите епизоди, ама после натаму :inlove:

Иначе, can we skip 4x03 and go to 4x04 :$ ?

Can't wait :dance:

На Chocolate.me и deedee0 им се допаѓа ова.
  8. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Едно прашање - Фиби Тонкин од која епизода точно ке биди, да не знај некој? :^)

9. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    ^ Мацо, во нареднава епизода треба да се појави. :D
    Баш сега проверив.
    Иначе, ќе се вика Хејли и ќе биде werewolf, пријателка на Тајлер.

На Maca-BT му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Maca-BT

Maca-BT Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    165
    Чекаф, чекаф - дочекаф :clap: !
    Па ќе има петок дур ја гледам да си пеам „Еееј секси лејде“ :inlove: :rock:

П.С. Фала :*

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  11. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Прочитав негде дека
    во четвртата епизода мислам дека беше (ама не сум сигурна) Керолајн ќе биде сведок на некој Делена момент и после тоа ќе и се налути на Елена, демек ко изневерила Стефан. баш да видам дали ќе биде точно :)

12. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    ^^^
    колку предвидливо |( Многу е веројатно да се случи, Керолајн е голем Стелена фан :)

13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Дејмонче, Дејмонче. Секогаш одиш и и удоволуваш на пасивната Елена, и пак ти си лошиот. Сакам да го видам моментот кога тие ќе бидат пар, и што се ќе направи тогаш Дејмон за неа.
    Колку сака нека е голема љубовта на Стефан кон Елена, неможе да биде толку голема колку онаа на Дејмон.
    Колку само се исплакав на сцената со Аларик. Барем тој му беше единствениот другар.

Фала богу да направи и овој Мет нешто корисно. Не го сакам ама ич.

Се залажав на почетокот, мислев ќе има нешто мрсно за гледање, ама изгледа продуцентите уште не загреваат за некоја сцена. А претпоставувам дека ќе има сцена за плакнење очи ^_^ .

Ќе биде интересно сега со новиот хантер, но несакам Џереми да го направат како таков. Цели 3 сезони е пријател со вампирите и одеднаш хантер. Евентуално ако не му направат нешто како на Аларик па да биде приморан да го прави тоа. Ќе има малку акција.

И колку што видов ми се враќа Клаус. Колку сум возбудена :D .
    Ко мало дете искажувам емоции.

На 2036, Trendafilka, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Леле леле што еуфорија се крева за 4x04.И јас сум за skip богами :lol: :D
    Иначе...
    Информацијата за Керолајн погоре е точна и знам дека нешто ќе се испокараат со Елена во епизодата за Miss Mystic Falls кога ќе биде.
    Ова се чека.
    [​IMG] Ова се чека.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

15. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    43.003
    Јас мислам дека Елена ќе биде вампир од типот на Стефан кога беше лош, мислам и дека сезонава не чекаат многу сцени меѓу Елена и Дејмон и тоа многу пожешки од порано.Режисерите не се улави, знаат што сакаат фановите па веројатно тоа и ќе се трудат да добиеме, сепак гледаноста им е на прво место.

16. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Мое мислење за вторава епизода.
    Ја гледав уште од пред неколку дена, така да слабо да се сетам на сите моменти. Не сваќам зошто толку Стефан се потресе кога дозна дека Елена ја пиела крвта на Дејмон. #It's a vampire thing. Тој новиот Конор, на почетокот мислев дека ќе биде добар, ама се прелажав. Многу ме нервира. Ејприл не ми е нешто посебно, незнам зошто толку фама се дигна околу неа. Ова го кажувам затоа што имам на фејсбук лајкнато повеќе страни во врска со серијава и сите ставаат слики од неа од епизодава и божем многу им се допаѓала, се надевам нема да умре наскоро... :^) Дејмон да не е значи серијава ќе беше мртва озбилна. Во епизодава се појави тој сарказам кој јас го обожавам!

Chocolate.Me добредојде :hai:

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    На the.vampire.girl, chocolate.chick и deedee0 им се допаѓа ова.
  18. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Julie Plec објаснува зошто Стефан го удри Дејмон :D
    Why is Elena feeding on Damon’s blood such a big deal?it’s a very intimate exchange of bodily fluids.So you can read into that what you will,”she says.So is it fair to equate it to vampire sex, or should we not go that far?“Well, it’s like vampire naked cuddling,”Plec says. Does it come with any side effects?“No,”she says.“Elena doesn’t know what she’s doing, but Damon damn well knows what she’s doing.That’s really Stefan’s point: It meant something to him, which means it means something to me.”

На Elena-97 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас откако почнав да ја следам серијата повеќе го сакам Дејмон(дури и кога демек беше лош), поубав е, секси е, харизматичен е, како да ви кажам, подобар избор е од стефан според мене и просто го обожавам и одма за маж би го зела :lol:

Во последно време не ми се допаѓа што прават некои банални, дури смешни грешки низ серијата. :)

И јас последниот пат си заплакав на сцената со Дејмон на гробот на Аларик, ептен онака ми беше тажна.

Мило ми е што Клаус се враќа во наредната епизода, на некој чуден начин симпатичен ми е. Па кога ќе рече аа лав ај фанси ју, забораваш колку е лош и сакаш сочно да го бациш на француски начин :D

Многу ги сакам Керолајн и Тејлор како пар, а Керолајн и како личност ја обожавам, и убава е и карактерно ми се допаѓа.

И јас им се радувам на сцените Елена-Дејмон, ама сакам тој да заврши со некоја друга што ќе знае да го цени, а оваа нек остане да се лигави со стефан... фор етернити :)

На caroline.costa, Sanniii и Victorian им се допаѓа ова.
  20. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88