Што им требаше дури до 7 Април. Па тоа е повеќе од 1 месец! Spoiler Исабел нешто смислува штом се вратила Кетрин, Исабел и Џон ќе им поматуваа сметки на Елена, Стефан и Дејмон или ќе им помогнат :?
Не знам дали приметивте колку убава музика имаше во последнава епизода? Ептен ме разнежнија со музиката http://www.youtube.com/watch?v=geoywnZHnVs Spoiler (Keролајн што му ја пееше на Мет) http://www.youtube.com/watch?v=26PAgklYYvo И оваа прекрасно ја искомбинираа Алал да им е!
Преубава беше 16 епизода, се радувам за Бони и за Керол и Мат. Читав на интернет и е потврдено дека ке има трета сезона . А кај е чичо Џон нешто не го покажуваат или го нема зошто мисли какви сшлетки да направи
^Сега како се појави оваа мајката на Елена сигурно и него ќе го има. Сега Мат сиротки како ќе го поднесе ова не знам. Ама па навистина Керолајн нема никаква врска со Вики.
Инаку омилени ми се Тајлор, Џереми, Стефан и Дејмон а од женските Елена/Кетрин и Бони (иако во некои ситуации почнува да ме нервира ) Еве и неколку слики
Ја изгледав прва сезона и 5 епизоди од вторава и си викам ај да искоментирам нешто за серијава Значи, воопшто не сакам вампирски работи и такви слични глупости од типот на Twilight. Филмот ич не ми се допаѓа и мислев дека и оваа серија е нешто од таква бранша. Но, бидејќи останатите 2 серии што ги гледам потфрлија си реков да почнам нешто ново за гледање, го видов насловов на форумов и си реков па ај да го видам и тоа чудо Бев скептична, и првите 3-4 епизоди не ме импресионираа нешто посебно, ама сепак дадов шанса. Е сега како се одвиваше дејството натаму ме навлече целосно и пред да се свестам сфатив дека ова воопшто не личи на Twilight и е далеку подобро од тој shit филм. Веќе вторава сезона е закон Не можам да поверувам колку е добро направено се: дејство, ликови, глума на актерите, напнатост, дрн-дрн, непредвидливост, да не знаеш што ќе се деси во следна епизода. Едно големо браво успеаја да ме импресионираат мене - најголемиот мразач на вампирски филмови Посебно ми е добро тоа што ликовите се така комплексни и не ги упропастуваат во стилот: лош, лош па на крај да испадне најголем наивец како што прават по другите серии. Сите ликови го имаат тоа добро и лошо во себе, не си го променуваат карактерот така одеднаш, однесувањето им е во склад со емоциите. И така, јас се заборавив во анализите Погоре некаде кажав дека омилен и преубав ми е Мет. И Дејмон ми е пресекси А од жениве, па хм, секако Кетрин Обично секогаш ми се омилени негативците и ова е единствената серија во која најомилен ми е добар лик
уште неколку епизоди ми останаа од втората сезона...интересна ми е серијата многу...туку се прашувам што ќе гледам сега откако ќе ја догледам и оваа ? Инаку МОРАМ вака да се искажам ДЕЈМОН
Ве молам не зборувајте за убавината на глумците дека ќе збеснам до 7 Април Spoiler Не отворајте ако не сакате да гледате убави лица
Де бре 7ми не е фер стварно,јас конечно ја гледав 16та и ваква бев Spoiler Прво ме беше жал за Лука и татко му ама па пречка беа некако,мада претераа малце со умирањето еден куп убави улоги изумреа,не требало толку.А со Кетрин стварно поинтересно е,не си бива без неа.Подобро и одговара оваа улога,ама одлично глуми како тотално две различни лица да се.Ама како се нервирам кога ги гледам Елена и Стефан арно рече некој погоре како стар брачен пар се,нема некако динамичност,страст многу се такви слоу Абе Дејмон е вампир ипол го сакам за Елена и ТОЧКА.
16 епизоди се од втората сезона ? Јас 15 гледав Значи уште една треба да си спуштам А до 7 април треба да чекам сега за следна епизода ? ДАЛИ СЕ НОРМАЛНИ БРЕ ???? Елена и Стефан ми се ПРЕДОСАДНИ-лигловци
Пред малце прочитав дека 2 сезона ќе има 17 епизоди, 17 нели ќе биде на 17 Април, но пред некое време бев читала дека исто така ќе има 22 епизоди и оваа сезона како претходната и дека ќе заврши на 21 Мај. Па сега незнам што е поточно А инаку стварно ова и е многу голема пауза, цел месец
Нема шанси да бидат 17 , на нет веќе се и дадени датите кога излегуваат другите епизоди. А наредната е на 7 кај нас на 8
Знам имав читано но прееска на Wikipedia прочитав ја имаше како последна 17 ама можеби таму ги пишуваат тие што се излезени и следната што треба да излезе
До денес има 16 излезено, а искрено да ви кажам дека е добра оваа пауза од еден месец, и мислам дека ќе има вкупно 22 епизоди, а трета сезона треба да започне накај септември.... Па ако не беше паузата, замислете колку повеќе време ќе поминевме без The Vampire Diaries..... Иначе Дејмон и Елена
Си ја најдов песната од 9та епизода јеееј <object width="640" height="510"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZKB3PZenrj4?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZKB3PZenrj4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="510"></embed></object>
Леле стварно после до септември Ама тогаш некако полесно ќе ,,преживееме‘‘ бидејќи ќе биде лето... но сега