Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Дејмон се израдува дека има лек :(
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Клаус убаво го заплеска Тајлер,морам да се насмеам на ова :D
    [​IMG][​IMG]
    Сцената со Дејмон и Елена на креветот испадна тотална поразлична од тоа како беше прикажана во промото. :)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Ако некогаш планираш online да гледаш,почнува во 1 по полноќ (наше време.)

На Divajn му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Од сите епизоди до сега оваа беше најинтересна.Малку ме нервира што Елена толку многу се потресува што убила човек,па вампир е нормално е -.-

На letsgoaway му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Каква епизода.:clap:
    Конечно Елена ја покажа нејзината друга страна. Многу подобро и стои ова издание отколку она другото лигаво кое во последно време многу ми оди на нерви. Покрај тоа за прв пат му се спротивстави на Стефан и конечно барем еднаш призна дека Дејмон е во право за нешто.:)
    Мило ми е што го уби Конор, ама не верувам дека толку лесно ќе се откажат од барањето на лекот. Мислам дека сега мапата ќе ја бараат во потенцијалниот ловец т.е. Џереми.
    Секако ако им каже дека тетоважата почна да се појавува.

Најмногу ми се наполни душата кога Стефан си се издаде дека го бара лекот затоа што не му се допаѓа нејзиното однесување и пробува да ја врати да биде таква каква што него му одговара. Епа тоа е една од причините поради која ја подржувам љубовта на Дејмон кон неа. Дејмон ја сака каква што е.
    Некој спомна дека Нина потрфрлувала во глумењето. Мислам дека не е до неа, туку до ликот на Елена. Го направија толку лигав што и на неа верувам и е смачено да ја глуми.
    Мислам дека повеќе и лежи ликот на Кетрин и повеќе се пронаоѓа во него, одошто во оној на Елена.

На chocolate.chick, poison.ivy, Bunny2 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Најдобра епизода од оваа сезона сега за сега!
    Браво за Нина :clap: , многу добро ја изглуми Елена во епизодава.
    Можеше да се видат болката и очајот што Елена ги чувствува. Греотка ми е , се растажив кога го кажа ова ;(
    Што и се деси на крајот, почна да халуцинира? :^)
    И зошто на Џереми почна да му се појавува тетоважата? Нели прво треба да убие некој вампир за да му се појави?
    За Дејмон немам зборови, значи цар си е човекот :P
    Најомилена сцена ми беше кога зборуваа со Стефан и кога му кажа

Не можам да ја дочекам идната епизода
    А и седмата :inlove:
    Кога ги видов сликите ваква бев
    [​IMG] :D :D :D :D

На FortuneTeller.xD, Victorian, rhcpfan и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Divajn

Divajn Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    225

Зависи на кој канал гледаш, американскава у 2 почнува , изгледа канадската ( како што видов некоја страна наназад ) е од 1 :)

6. letsgoaway

letsgoaway Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    16
    Луѓее зашто нема промо за 6та епизода?! Ај ако нашол некој нека ми пише :)

7. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
  8. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    Некој погоре прашуваше зошто Дејмон е подобар од Стефан и зошто сме за Дејмон и Елена? Гледате ли сега?

Дејмон бил себичен!? Bitch please! Тој се вљуби во Елена поради неа самата, ја сака таква каква што е, ќе направи се за неа, за она да биде среќна па дури и ќе му помогне на Стефан да бидат заедно! Е тоа е вистинска љубов. А Стефан? Не може да ја прифати таква каква што е. На почетокот мораше да ја запознае зашто личела на Кетрин, сака да биде по негово и го бара лекот само за таа да биде пак човек, ја приспособува на негови желби. Кој е сега себичен а?

После огромното разочарување од четвртата епизода, бев скептик за епизодава но пријатно ме изненади. Конечно нова и непредвидлива приказна со Џереми, едвај чекам да видам како ќе излезе :) И да ги видам барем на момент Стефан и Дејмон во братско расположение, ми недостигаше таа нивна братска динамика. И Бони и професорот многу ме заинтересираа :)

На Victorian, Bunny2 и deedee0 им се допаѓа ова.
  9. GoodGirl99

GoodGirl99 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    24
    И пак сите и трчат на Елена по газот |( Ликот на Елена е напраен лигав до тука бидва и веќе одамна е многу досаден |-)
    Во новава епизода се отворија нови мистерии. Шо се дешава со Елена, оти почна да халуцинира?? Шо се дешава и со Џереми? Не би требало прво да убие вампир па после да му се појави тетоважата? :?: Сакам да знам шо има врска учителот со да фајв?? И почна да ме интересира учителов со Бони.
    Ми се бендисва лошата страна на Елена ама после то е многу патетична. Почна да крева паника оти убила чоек. Голема работа, мислам вампир е, то и е во природата сега. Незнам шо очекува. Ако мисли да живеј засекогаш мора да си ги контролира чувствата.
    Стефан со Елена се патетични и зато ги неќам двајцата заедно. А Дејмон ја сака без разлика каква е. Како шо имам заприметено Елена се чувствува многу поопуштено покрај Дејмон од колку покрај Стефан. И то ме радва оти Елена и Стефан ко ќе се заедно не можам да ги поднесам заедно со нивните лигавења. :puke:
    Го видов промото од новата епизода. И не ми е јасно дали Елена халуцинира или Кетрин ќе се врати пак во серијата?? Јас сум глупа па не сфаќам или... Ќефој ќе бидам ако се врати Кетрин во серијата оти многу ја сакам и + фалеше во серијата. Без неа и нејзините сплетки не е забавно и серијата станва досадна. Одвај чекам да излези шеста епизода само заради то. Ама и седма епизода ја чекам со душа заради Кларолајн и Делена моментите :angel:

На letsgoaway му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Серијата ја гледам само за Клаус и ништо друго. Ја направија предосадна :yawn: И НЕ, не ми е интересна „лошата страна“ на Елена бидејќи потоа мора да ја гледаме уште 1000000 епизоди како рика и се дрецка од земја зошто убила некој, а кога беше човек само скокаше да убие некој...Глупости живи. Ако не сака до толку да биде вампир нека се само запали и чао, секако серијата ќе биди милион пати поинтересна без неа.
    Стефан значи ОД ВРА ТЕН!! Си го покажа лицето, си кажа дека не е способен да ја сака онаква каква што е. И после некој ќе рече како можи да го сакате повеќе Дејмон од Стефан? Епа ете како. Во текот на цела серија постојано се докажува колку Дејмон ја сака и на каков начин, а колку и како Стефан. Е сега ако некој не можи да ја согледа разликата... :tmi:

На Victorian и caroline.costa им се допаѓа ова.
  11. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Здосадено ми е од тоа кога Елена прави работи кои не ги сака затоа што неможе да се контролира и после се лигави демек јас убив човек,јас убив човек и дури му вика на Дејмон ти ми кажа да го убијам па го убив леле сега Дејмон и е крив.Го уби Конор готово немора да се лигави мора да се помири со фактот дека она е вампир дека више што ќе направи она е крива зашто неможе да се контролира а не другите!
    Треба Катерина да дојде да и одржи лекција :)

12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  13. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Joseph Morgan ‏@JosephMorgan
    Happy Birthday to my lovely mum. Thanks for making me and stuff xxx
    14.11.2012
    Collapse Reply Retweet Favorited

аххахахах :lol: срце е, мн го сакам :inlove: :*

На GoodGirl99 и Bunny2 им се допаѓа ова.
  14. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    [​IMG][​IMG]

Ep 8 ‘We’ll Always Have A Bourbon Street’!
    A FLASHBACK TO NEW ORLEANS IN 1942 — When Stefan ({Paul Wesley) confronts Damon (Ian Somerhalder) with a suspicion about Elena (Nina Dobrev), Damon has no choice but to help Stefan investigate. Searching for answers, Damon and Stefan visit modern day New Orleans to see if they can find anyone who remembers the events of their last visit in 1942, including one of Damon’s former flames, Charlotte (guest star Madeline Zima).Elena, Caroline (Candice Accola) and Bonnie (Kat Graham) share a girls’ night while the Salvatore brothers are out of town, and emotions run high when Elena delivers some shocking news. At Hayley’s (guest star Phoebe Tonkin) urging, Tyler (Michael Trevino) confronts one of Klaus’ hybrids, Kimberly (guest star Alyssa Diaz), and the situation quickly escalates into violence. Finally, Damon is faced with a heartbreaking decision. The episode was written by Charlie Charbonneau and Jose Molina and directed by Jesse Warn.

На deedee0 и G.G им се допаѓа ова.
  15. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    На 22ри нема да има нова епизода така? :doh:
    Уфф живеам од петок за петок :)
    Многу ме заинтригираа случкиве, а посебно две работи
    Елена will make a painful confession to Стефан! Што би можело да е тоа?! ова ќе биде у 6 еп
    Дејмон will make a heartbreaking decision :?:

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Нема да има епизода на 22ри. Thanksgiving e затоа :@
    Најдобрата епизода ќе си ја почекаме 2 недели

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Angel23

Angel23 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    9
    tolku od elena i stefan

i promo za narednata epizoda
    http://www.youtube.com/watch?v=KsbKo6UpfyQ

18. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Епа подобра епизода здравје хахах :D
    Мноогу емоции..Треба да престанам да се соживувам со серијава.

“Something’s changed…between Damon and me. Much more than
    it ever used to be. It’s like everything that I felt for him before I was a vampire it’s been magnified. I’m sorry.”
    — Elena, The Vampire Diaries - 04x06

Badass Jeremy :rofl:

Клаус и Керолајн...Срцки :inlove:

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Една од најдобрите епизоди ;)
    Најмногу ме трогнува тоа што Дејмон сеуште му го чува местото на Аларик во барот.
    Ахх и мене ми фали ;(
    Се гледа дека Нина повеќе се пронаоѓа во улогата на Кетрин
    Морам да признаам дека Кетрин ми е еден од омилените ликови во серијава.Коа се појави во последнава епизода, се и плесна на Елена у фаца
    [​IMG]е добро прашање :rofl:
    Кларолајн ми се совршенство, штета што Керолајн не го гледа тоа :|
    [​IMG] епа фала богу ти текна да кажеш фала :^)
    А моментот коа се фатија за раце... :$
    Браво за Стефан, бидејќи во оваа ситуација не испадна себичен и и дозволи на Елена да прави како што чувствува :) Конечно таа призна дека во овој момент, од коа стана вампир, би го избрала Дејмон.
    [​IMG] Но единствено нешто што ме копка е зошто ни еднаш не кажа дека го сака?! баш со тие зборови не кажа
    Кој ке чека сеа две недели аххх :sweat:

На Victorian, Bunny2 и rhcpfan им се допаѓа ова.