Spoiler Мене само не ми е јасно од кај па оваа Ејприл толку храбра и текна да и го вади ножот на Ребека???Знам дека Каролајн не ја опчини бидејќи имаше вервена но од нигде никаде девојчево наивно и со проста фацичка ќе превземе толку голем ризик Јас мислам дека ликов на Ејприл не е туку така створен во серијава, допрва ќе очекуваме нешто.А и Конор и кажа не си свесна колку си посебна(нешто така беше)И нели и беа многу познати и Конор и професорот.Аххххх мистерии и прашања еден куп. Незнам за вас, ама јас додека ги гледам Каpолајн и Клаус си се смешкам како мрдната, многу ми се убави
Оваа па Ејприл (лик чие присуство во серијата не го контам се` уште) се изнашета со круната и лентата Мис Мистик Фолс. Оф леле, дали сценаристиве се при здрав разум? Јас здремав едно 3 минути чинам, кога Клаус ги искасапи 12-те хибриди, и како тоа бидна, и зошто бидна и Хејли што доби, невидена утка излезе на крај. А за мајката на Тајлер, а ја имало, а ја немало, ист стап. Што функција па имаше, леле веќе. Морам да признаам дека на нерви ми оди серијата, а кога ќе ја слушнам Елена како го изговара тоа Џеееер скратено, коса ми се крева, леле колку ме иритира. И Стефан и Керолајн и Бони запекот ептен ми лазат на нерви, не знам искрено зошто ја гледам уште, слично како GG ѝ ја спремам клоцата на сериичкава. Керолајн посебно ме разочара, си го пика носот каде што не треба, а на почетокот на епизодата ми дојде и страшно грда и непривлечна, онаква клот без грам шминка. И ова Бониво го унаказија, како некоја билка ми е, дајте ѝ малку секс, нека живне девојката, абе како вегетативно растение е. Дејствие - нула. Дејмон и Елена - нула. Ја набрка па овој, смотаница. Оваа па се качи во колата, уште посмотана. Абе ајде.
^^ Нели другарки беа Ребека и Ејприл? Ејприл незнам колку пати праша каде е Ребека Керолајн у wc-то пред неа збореше каде е телото на Ребека и после мислеше дека ја компелнала,ама... Сега ова е најпопуларно на нет. Не ми се верува колку лесно се залажуваат луѓево.Да,многу добро изгледаат во промото баш како да имаат eye sex Ама не е логично да се случи нешто помеѓу Кол и Бони.
И ја нон стоп гледам по тамблр како зборат за Бони и Кол и предвидуваат дека ќе бидат заедно ! Глупости,исто така предвидуваа дека ке умре Клаус или Тајлер бла бла оно нема врска.Ме нервираат такви глупости и предвидувања.Како можат да предвидуваат кога целата сезона е во неизвесност ...
Spoiler Во право си. Ја има Ребека во промото за наредната епизода Алелуја за епизодава. Барем убија некој. Почнав да се осеќам ко Николас Спаркс да читам. Де се сакаме, па се нејкеме, па неможеме да бидеме заедно.... Бидна шо бидна сексот, вратете ни акција сега И, машала како го набилдале Џереми
Абе дај нека ја батали Стефан веќе еднаш таа тушлата, ко бабиче некое во фацата Ку***че право! И убаво што му кажа Керолајн, ако чекаше на овие двајца, никогаш не ќе дознаеше поготово од Елена. Јас искрено не ја сакам со никој.
Е добро де, не го гледав промото тогаш кога коментирав И дами и господа, од наредна епизода новиот градоначалник на Мистик Фолс, г-дин Тајлер Локвуд
4X10 SPOILER CONVERSATION Stefan: “He didn't let you go, Elena, and you slept with him. How many times can you rip my heart out ?” Elena: “He did let me go, Stefan.” Stefan: Elena: “But my feelings for him are the same, Stefan. And you and I- we are never ever ever getting back together од епизодата што ќе излезе на 17 Јануари.. кој ќе чека до тогаш
па за на крај да е Елена со Дејмон сега ќе треба да се скараат.... ама ако сега Елена цело време е со Дејмон тогаш на крај ќе е со Стефан..
Абе се убаво ама не верувам дека Елена би кажала нешто во стилот : never ever ever getting back together Не ми изгледа верно Па требаше да и раскине во последнава епизода,ама сиротиот неможе да го формулира убаво целото тоа што требаше да и го каже па на крај само ја испрати дома
Па и него го боли сето тоа.. Дејмон е многу заљубен во Елена. исто е и Стефан, но Дејмон поминуваше низ многу тешки моменти кога ги гледаше Стефан и Елена заедно и мислам дека он повеќе ја заслужува... Особено ми беше жал во првата епизода во 2 сезона кога и Катрин и Елена му кажаат дека го сакаат Стефан
Баш вчера си ги разгледував првите епизоди од 2рата сезона и се потсетував.И баш ги гледав тие сцени кога и Елена и Кетрин му го скршија срцето на Дејмон.И мислам дека стварно после се што претрпе,би требало да ја има Елена..или не мора неа,само нека биде среќен !
4x15, will be an emotional episode for delena fans- Julie Plec.♥ Аааааа, можда тука ќе раскинат но за тоа сум среќна бидејќи ако раскинат сега шансите да бидат на крај заедно се поголеми... зашо сигурно ако Џулие сака на крај да победи ДЕЛЕНА нема сега да дозволи тие да бидат заедно цела сезона