Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Чиста случајност...или сепак не? :!:

2. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Сигурно има некаква врска ;)

3. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Нема врска ова со Бони.Со тоа што ги виде бројките го предвиде убиството на тренерот.Нели Дејмон го уби.Знам 14 беше за регистрацијата на колата,22 беше паркинг местото,а 8 не ми текнува за што беше.
    Од друга страна Џули и Кевин имаат казано дека уште од почеток знаеле како ќе заврши серијата.А Бони на почетокот виде гавран и каза демек мислам дека ова е само почеток :)

4. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Ако е така значи Елена ќе биде со Дејмон. :inlove: ама па малце ќе е глупо цела 4 сезона да е со Делена. за да може да бидат на крај мислам дека сега треба да се скараат за на крај да можат пак да се смират и да бидат заедно...

за тие што ги имаат прочитано сите книги за Вампирски Дневници: Како Дејмон стану човек на крај од книгите?? (јас сега ја читам првата книга, а една другарка ми кажа дека Дејмон ќе стане човек но не ми кажа како) ај некој нека ми каже ако знае :) :)

5. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Стелена ќе биде енд гејм,слушајте ми го зборот!

6. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Зошто мислиш така ? :D

7. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Мислам дека тие што пишуваат што ќе се случи се за Стелена,а и некако би било премногу добро долколку Елена заврши со Дејмон....такво предчувство имам за Стефче и Еленка,па ќе видиме.
    СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ГРЕШАМ!

8. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Неможеш никако да предвидиш како ќе заврши,зошто продуцентиве си играат со нас.И не само продуцентите туку и актерите.
    [​IMG][​IMG]
    Затоа веќе не верувам на никој,поготово на Иан :D
    Единствено можеме да ја контролираме работата кога имаме можност да гласаме,како овде.
    http://www.tv.com/features/best-of-2012 ... est-couple
    зошто Џули гледа колку сме заинтересирани.Делена фанови=гледаност.Гледаност=пари :D Лесно и едноставно.Затоа гласајте :D

Иначе Дејмон во книгите умира и кога ќе го оживеат,ќе биде човек.А мислам дека и во книгите се појавува лекот така да може и на тој начин.
    п.с.ги немам читано книгите ова го имам прочитано на Тамблр.

На rhcpfan и deedee0 им се допаѓа ова.
  9. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Јас мислам дека заради самата гледаност,нема да биде добро ако ги стават на крај Стефан и Елена.Сепак ќе видиме.Сеуште ништо не се знае.
    Инаку со книгите сум до вториот дел при крај.Не се лоши но не се ни нешто посебно.

10. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    ^Од кај ги купи иначе?Некогаш кога имам слободно време (како сега) имам некоја желба да почнам да ги читам :lol: И ме интересира колку пари се :)

Незнам колку сте читале за теоријата дека Шејн ја хипнотизирал Елена,мене дефинитивно ме замисли
    Некои луѓе (што дефинитивно го мразат фактот дека Елена е sired) тврдат дека Шејн ја хипнотизирал Елена.
    Кога ќе размислиш за некои работи имаат право...
    Да не ги набројувам ситуаците кога Елена го има одбиено Дејмон,сите ги имаме видено.Доказ за sire bond (цврст доказ) немавме видено се до последнава 9та епизода кога и вика да си оди и иако она не сака,нешто ја тера да си отиде.

Е сега.Девојката која го тврди ова вика дека и Клаус е вмешан,зошто има корист,односно,создава поголема желба кај Стефан да му помогне побрзо да го најдат лекот.Нормално откако ќе го најдат лекот со помош на Елена ќе може пак да си прави хибрити.Исто девојкава зборува за Шејн за тоа колку се гледа дека типот мути нешто.Сомнителен е фактот што воопшто Бони му кажала за ситуацијата со Дејмон и Елена,и потоа он разговараше со Елена на темата.Притоа користа кај него ја гледаме од аспект на тоа што пополека сите почнаа на Елена и Дејмон да им се замараат,а него никој не го гледа.И секако се смета дека тетоважата е патот до лекот и до Силас (а Шејн сака да го најде Силас ).

Кога Елена и Дејмон би мислеле дека со помош на лекот ќе можат да го прекинат целово ова,група луѓе ќе се стремат кон едно-комплетирање на тетоважата на Џереми и наоѓање на лекот (Силас).

Што се однесува до хипнотизирањето,веќе видовме Шејн што се може да направи.А и имавме сцена кога Елена го прашува дали може да ја хипнотизира за да не виде sired.

На deedee0 и rhcpfan им се допаѓа ова.
  11. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    ^ Во Просветно дело ги има. Една е 350 ден.:)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    книгите ги имаш и во супермаркетот во Веро Центар... првиот дел ти е Будење а вториот е Борба.. јас ги спуштив во pdf од интернет.. во америка има вкупно 7 дела и јас сите ги спуштив. ако некој сака да му ги пратам нека ми пише ;)

13. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Јас ги зимам од библиотека,ги има само првите 4 дела :D

Инаку дечки гласајте ,губат :( (можете да гласате повеќе пати со стискање на ф5 )
    http://www.tv.com/features/best-of-2012 ... est-couple

:D :D

http://www.youtube.com/watch?v=vFkotNKiftk
    Lucky Nina :| :|

14. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Гласам,гласам,ми се расипа копчето од толку стискање :D

15. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Освен тоа гласајте и за Вампирски Дневници во оваа категорија: http://www.tv.com/features/best-of-2012 ... etime-soap ако не бар тука да победиме :D

п.с. Вампирски Дневници е номинирана и за друга категорија но таму сме 3ти на листата и немаме шанси да победиме :'(

и секако не заборавајте да гласате за TVDFamily на оваа страна.. можете да гласате до 9 Јануари(ние сме втори на листата-SPNFamily не води) ајде да победиме

16. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Сепак најмногу да гласаме на страната од која ставив линк (само не знам зошто кај мене не се гледа тоа што постирав :/) затоа што има уште 2 дена а тие губат доста :/ :(

17. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    да ама таму разликата е доста голема и шансите се многу мали да победиме. а во другата категорија вампирски дневници води но за неколку илјади и може да не стасат. барем таму да не изгубиме... ;( ;(

гласајте за Дејмон и Елена и тука http://portraitmagazine.net/

Нина Добрев е ТВ актерка на годината http://www.fleckingrecords.co.uk/2012/1 ... -year.html Честитки! Сосем засужено :3

18. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
  19. VampireLover

Се зачлени на: