Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дневниците на вампирот (The Vampire Diaries)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Maturantka, 15 септември 2010.

1. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Јас се уклучив на нет после 2 дена,сите гласања затворени :D

И неможам веќе да чекам,дај нека почне.
    Сакам ваква сцена да има !
    [​IMG][​IMG]

хахахахха :rofl:

На rhcpfan, prettyliar и deedee0 им се допаѓа ова.
  2. VampireLover

VampireLover Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Најубав пар :inlove: :inlove:

видете си ја делат облеката <3 :3
    на првата слика си го делат шалот, на втората маицата, на третата капата а на четвртата ланчето :$

На mona.s, Bunny2, rhcpfan и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    http://www.whosdatedwho.com/tpx_328708/candice-accola/

ОМГ Керолајн била у врска со Мет, Џереми и со Клаус во вистински!

Мат бил со Керолајн и Вики! (http://www.whosdatedwho.com/tpx_50208/zach-roerig/)

Клаус освен со Керолајн бил у врска со Ревека! :o (http://www.whosdatedwho.com/tpx_129473/joseph-morgan/)

Инаку за иан има rumor дека у врска со Кат Грахам! :o http://www.whosdatedwho.com/tpx_1016/ia ... inghistory

На the.vampire.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Little-Mk

Little-Mk Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    328
    а зошто нема повеќе од 9 епизоди ?? Барам секаде али ....нема :|

5. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Па толку засега има излезено од четвртава сезона, на пауза се.

6. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
  7. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Јухуууу, може да ви се придружам :wasntme: :D
    Почнав со серијава пред 5 дена, сега сум до 3та сезона, 6та епизода :angel:
    Искрено бев скептик, ама некако се заразив. Иан, чудно, никогаш не сум го сакала, ама неговиов лик во серијава ми е одличен, забавен, луд, лош, добар од се по нешто. Овој глумецов што го глуми Стефан...кога ја гледав првата епизода и кога го даваа од позади мислев на газ ќе треснам кога ќе го видам, ама кога се сврти ... |( :D Ептен добар тим ми се Аларик и Дејмон, имаат чудна ама супер пријателска врска
    Ми се сфиѓа што постојано нешто ново се дешава, нема застој, не е досадно, има добри ликови, Бони ми е ептен слатка, а Керолајн и Тајлер се пар снова :D (во прва сезона они двајца беа најидиоти, добра промена)
    Ај да не анализирам, ме интересира едно нешто. Куќата Дејмон и Стефан и ја препишаа на Елена. Дури ни Елајџа не можеше да влезе непоканет (ми се сфиѓаше неговиот лик). Што пропуштив, зашто Ребека слободно си влезе да живее таму? :^)

ох...и да, не е малце педофилски момциве стари по 100и кусур години да се лепат по 17год. средношколки :wasntme: :D

На Sanniii, caroline.costa, selly.gomez и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.572
    Допаѓања:
    43.050
    Kравче, во куќата неможе да влезе никој освен оние Eлена што ќе ги покани, а ни Rебека не, ако е влезена значи куќата си ги повратила сопствениците т.е Dејмон и Sтефан.Jас конкретно не знам за која епизода збориш оти одамна бев таму, ама 100 % не се влегува ако не е поканет вампирот :)
    И добредојде во клубот. :dance:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Во 3та сезона, кога се вратија Клаус, Стефан и Ребека во Мистик, Клаус си замина ја остави Ребека. Епизодата почна со Дејмон кога го начека Стефан како си игра со 3 цури во дневна, во ходникот имаше веќе 2 мртви. На врата се појави Ребека и рече дека тука ќе живее сега :^) и си влезе без некој да ја покани :D излеа заборавиле сценаристите на овој момент :D
    Иначе, ептен ми е фејв сценава :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ExW85y8uQs0

10. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.572
    Допаѓања:
    43.050
    A да се сетив.Tоа е затоа што откако Kлаус замина Eлена повторно им ја препиша куќата на Салваторци и така повторно стана во промет :D

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  11. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    дада :) баш е јака сцената ;) јас обожавам... и добредојде во TVDFamily

инаку за TVDFamily во People's Choice може и да гласате преку фб! еве ви линк:

http://www.facebook.com/peopleschoice?s ... 2410934179

постојано гласајте зашто сме на второ место ;)

На Bunny2 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Веќе ми се смачи да гласам,ама сакам да победиме хаххах :lol:
    Иначе каде гледаш кое место сме?

13. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Добро бре женски, нормално ли е волку да го сакам?! :$

Е ваква му ја сакам косата :hai:

јака ми е сликичкава :clap:

[​IMG] :inlove:

Инаку зошто има само малку информации за 10та епизода? Како да ја држат во голема тајност.
    Спојлер за 11та епизода :!:
    1. Klaus puts Matt’s (Zach Roerig) life in danger in an attempt to control Jeremy. (кутриот Мат,жртвено јагне)

2. Damon (Ian Somerhalder) becomes Jeremy’s coach, as the young Gilbert ”prepares to take on Klaus’ new vampires.” (е и јас сакам да ми биде тренер :lol: )

3. Kol (Nathaniel Buzolic) returns to Mystic Falls and “he will stop at nothing to convince everyone to give up the search for the cure.” (ауу тука ќе се поткачат со Клаус )

4. Rebekah (Claire Holt) reminds Stefan (Paul Wesley) that they were “once good friends,” though I remember them being a lot more than just “friends.” (xaxaxxaxaxa friends with benefits :rofl: )

5. Professor Shane (Dave Alpay) is questioned by the authorities “about his involvement in the Founders’ Council deaths.

6. Shane pushes Bonnie (Kat Graham) “to the edge of her powers.” (што би можело да биде ова? )

П.С. се надевам дека ми простувате за моите будалести испади :P и за тоа што на секои два дена ве потсетувам колку многу го сакам Иан-Дејмон :wasntme:

На rhcpfan и Bunny2 им се допаѓа ова.
  14. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Па пред нас се Супернатурал.. прочитав на твитер.. пред 2 недели беше огромна разлика меќу нас но сега последниве денови е многу мала и затоа да гласаме што повеќе за да победиме.. не се знае дали ќе победиме во останатите категории во кои бевме номинирани :?: :?:

15. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Нема потреба да се извинуваш,делиме исто мислење :lol: (што се однесува до мене )
    Иначе и мене ми е чудно што нема многу информации за 10тава епизода.Знам дека вчера требаше слики да излезат како секогаш што излагаат(тоа сите коментираа на твитер )

За Нина неверувам дека ќе победи зошто веќе еднаш имаме земено peoples choice,како серија исто не верувам дека ќе победиме зошто Супернатурал пак ќе не тепа :swear:
    Мене ми е за Иан.Греота секоја година номиниран и никако да победи :(

На deedee0 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    и јас сакам нина да победи зашо па кое ќе се доделуваат наградите баш тоа ќе и е како роденденски подарок :) ама големи шански има да победи и Стана Катич :sweat: и мене ми е многу жал за Иан треба некогаш да победи ако не он бар Паул нека победи.. но во оваа категорија изгледа ќе победи тој еден од актерите од Супернатурал само моментално не ми текнува како се викаше :$ инаку и вампирски и номинирана повеќе години за истите категории но никако да победиме се не тепа Супернатурал, а незнам па што сите виделе интересно во тоа. мене лично не ми се свиѓа мн мн. но тоа е. секој има различен вкус :?:

17. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027

18. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Bunny2 фала ти на поддршката :*

Ќе ве замолам за една услуга :wasntme:
    Дали може некој да ги стави сите линкови од страни на кои може сеуште да гласаме за серијата и за актерите поединечно?
    Ви благодарам :)

Инакууу,ако оваа година Иан не освои нешто,тогаш идната сигурно ќе освои!! Ако треба по цел месец нема да спијам и ќе гласам :doh: истото важи и за Пол и Нина и за сите останати категории во кои се номинирани :hai:

19. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    Значи за Вампирски моеж да гласаш овде: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
    (гласањето завршува на 9ти јануари)

за дејмон и елена моеш да гласаш овде: http://portraitmagazine.net/ :)

дај боже да победи Иан зашо 3 години веќе е номиниран а не победил ни еднаш(секогаш бил на второто место ;( )

п.с. сите гласајте колку што можете повеќе, а за тие што имаат и твитер може да ги ретвитнуваат гласовите и тоа се важи како глас ;) исто може да гласате на фб каде глеате колку пати сте гласале.. јас до сеа иам даено околу 8.000 гласови :D :D

20. VampireLover

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    60
    SPOILER FOR EPISODE 10: :) :)

Vampire Diaries Spoilers For Season 4, Episode 10: Will Tyler Go After Klaus?

We’ve never been deserted by an army of formerly loyal followers, but we still don’t think Klaus had any right to kill Mayor Lockwood in Vampire Diaries Season 4, Episode 9, “O Come All Ye Faithful.” Tyler agrees.

“Tyler's not going to stand and take it,"Michael Trevino tells TV Guide. "It's the realization that he had his one chance of attacking Klaus and that didn't work, which is disheartening, [but now] he has to go for broke and figure out a way to do it, whether it's gathering people to align with again or going at it by himself."

Considering what Klaus did to all his hybrids, it might be a tad difficult to get anyone to volunteer for this mission.