Пита од интегрално брашно, со праз и маслинки Бисквити,банана, пудинг и шлаг. И топло чоколадо ќе пијам.
Од сега па во наредните 90 дена нема да се спасите од мене. UN 01/90 Протеински ден Бидејќи не сум голем фан на месо и јајца, протеините ги внесувам преку сирење и млеко. Ручек: 1 кришка тонус леб 125 грама (топена) моцарела Крем супа од домати Зелка салата и пченка За вечера истото (освен крем супата)
1 банана,2киви,1мандарина, 20тина зрна суво грозје, малку сончоглед и кикиритки (заедно околу 30гр) и една лажица од 4те мелени семиња на Виталиа. Сон Држи ситост минимум 5 часа.
5/90 протеински ден. Доручек- 2 јаболка Ручек-Една плескавица, салата туршија и две мали тулумби, згрешив ама то е одиме понатаму. Вечера- најверојантно само салата, а може и малку мевце зависи колку ќе бидам гладна.
Скорбен ден. На дневно мени, за доручек две јаболка, ручек печени компири со кечап, кромид, и салата туршија, за вечера исто што и за ручек али преполовено.
Не е цел за мене, само првите две кори од околу Може и за вечера од него да јадам, зависи од расположение