Deneshno meni Pred dorucek :Ceden sok(jabolko morkov portokal cveklo i gjumbir Dorucek peceni lepcinja so sirenje Uzina: 2 kajsii i 2 praski Rucek:Musaka so tikvicki so salata i lepce Uzina :kompot od praska Vecera:mislam deka nema da jadam
ПД: 1-2 бразилски и чаша чоколадно млеко; Д1: Тост со кашкавал и салата од домати и пиперка; Д2: Тост со сирење и чаша цедевита; У: Кајсии и банана + 2 коцки црно чоколадо; Р: Полнети пиперки и салата; В: Две запечени лепчиња со зденка и пршута (ми никна во стомак веќе, ама не смеам никакво друго сувомеснато. Ја сонувам шунката, онаа тост шунка); У: Цреши и кајсии. Чаша чоколадно млеко
ПД: Пуканки една рака колку да не ми се гади. Д:Една баничка со сирење и еден голем домат. У: 3 Кајсии од големите и кафе. Р: Една печена кременадла со компир печен и салата шопска. У: Четири рум плочки па сончоглед и една чаша Струмка (немам насит на благо и газирано одбегавам ама некако слабо оди) В: Една пирошка со макарони салата У: Торта чоколадна едно парче бев на роденден и сега ќе јадам праска
Deneshno meni Pred dorucek :Banana Dorucek:lisnato so pizza i jogurt Uzina: ceden portokal i kafe Rucekolneti piperki so salata i lepce Uzina :coko napolitanki i zivotinsko carstvo Vecerae mislam za lepce so ABC kremsir ili nisto
ПД: 1-2 бразилски ореви и чаша-две чоколадно млеко; У: Кајсии и цреши; Д: Две парчиња леб со зденка и пршута (Појадував касно, сношти во 01:00 јадев гиро) ; Р: Летна манџа со три парчиња леб и сирење; У: Цреши. Пакетче смоки; В: Едно јајце на око, кашкавал, кисело млеко и парче леб. Еден цеден лимон.
Денес цел ден имам главоболка и пијам многу течности, ама ништо до сега ПД. Чај и многу вода Д. 2 лепчиња со путер, пржена пиперка, патлиџан и сирење, јогурт У. Смути од јаболко, банана и 2 киви Р. Црвена леќа, салата лебче У. Цеден лимон и портокал со кисела вода В. Ладен сендвич
Deneshno meni Pred dorucek :Ceden sok portokal i jabolko Dorucek:3 lepcinja so argeta i patlidjan Uzina: 2 praski i malku napolitanki Rucekpageti so sirenje Uzina : pola koooper napolitanka Vecera:na gosti sme pa nesto uz pat
Денешно мени ПД: Една праска и една кајсија Д:Паштета аргета со три лепчиња У: Чоколадо и кафе Р: Пиперки со јајца и салата У: Еден поп кек В: Кисело млеко со две лепчиња ( од млечни производи само кисело млеко можам од другото повраќам ) У: Три праски и сончоглед
ПД: 1-2 бразилски ореви и чаша чоколадно млеко; У: Кајсии; Д: Тост со кашкавал и пршута и домашно кисело млеко; Р(од свеки): Тавче-гравче и салата од домати и краставица; Р(кај мајка): успеа да ми смота пирошки од безглутенско брашно, ребро, салата; У: Рака бадеми и лешници; В: Ре-пе-те од пирошките
Д- 2 ѓевречиња со печен кашкавал У- 3 кајсии Д- сладолед Р- 2 јајца варени со 6-7 варени виршли плус малку црн леб В- краставица
Д: смути и чија семе и кафе У: залак пица( тесто заради киселини не можам) Р: супа пилешка домашна В: прво мешана салата па цезар салата.
Вчерашно мени: ПД: круша, киви и јаболко Д: милиброд со џем од кајсии Р: зелник со јогурт У: праска и малку кагоди В: 2 кифлички со сирење и малку пилав
Д. Ѓеврек и јогурт У. 3 мали праски Р. Пилешко и компир печени со зелка салата У. Кајсии В. Ладен сендвич со путер, кашкавал, шунка и домат
ПД: Една рака крекери Д: Лисната кифла и чаша кока кола Р: Пинџур толчен и сирење со домашно лепче У: Три кајсии една крем банана и две чаши швепс В: Планирам тарана да варам
ПД: 1-2 бразилски ореви, рака бадеми и лешници и чаша чоколадно млеко; Д: Една пирошка; У: Цреши и чаша цеден сок од цвекло, јаболко, морков и лимон; Р: Тава со свинско месо, компир, домати и тиквички + печени пиперки и шопска салата; У: Банана; В: Планирам палента и зденка
вчера Д. тост со кашкавал и салама,чаша јогурт, и 1 патлиџан Р. 3 парчиња пица В. салата со патлиџан,авокадо и туна медитерана У. сладолед денес Д. 3 кришки потпечен тонус, со ајвар,кајмак,маслинки,пршут, кашкавалче (све измешав) и чаша јогурт Р. кофтиња во сос ,малку пире, и голема салата В. планирам сладолед да јадам
Д: две лепчиња со пршута и мајонез У: 1 парче баклава Р: супа од морков и шопска У: цреши В: само кисело млеко
Вчера Д: лубеница и цреши У: интегрални крекери со к.млеко Р: малку компир со црвена сушена пиперка и 1 краставица У : пола баклава В: бевме на матура па каснав пилешки стек и салата
ПД: 1-2 бразилски ореви, рака бадеми и лешници и чаша чоколадно млеко. Една банана; Д: Пржени лепчиња со домашен јогурт; У: Цреши и чаша цеден сок од цвекло, јаболко, морков и лимон; Р1: Летна манџа со три парчиња леб и сирење; Р2: Динстано месо, помфрит и шопска; У: Цреши; В: Едно парче леб со зденка и пршута.