Д. Смути од банана, боровинка, малина и авокадо Д2. 8ка бурек со сирење и јогурр У. 2 праски Р. Сендвич со чајна сирење путер и патлиџан У. Кроасан со крем В. Чај од брусница, праски и лубеница
Д. Смути од банана, боровинка, малина и авокадо Д2. 8ка бурек со сирење и јогурр У. 2 праски Р. Сендвич со чајна сирење путер и патлиџан У. Кроасан со крем В. Чај од брусница, праски и лубеница
Од вчера: ПД: Рака микс јаткасти плодови и чаша чоколадно млеко; Д: Безглутенски макарони со зденка, кашкавал и печурки; У: Праски и сува брусница; Р: Ориз и копанчиња и павлака. Салата од домати и кромид; У: Рака бадеми, чаша чоколадно млеко; В: Тост со сирење; У: Банана.
Вчера: ПД: кафе и овошна салата Д: малку пециво со јогурт У: јогобела Р: грав со летен пинџур и малку леб У: грозје, лубеница и чај од брусница В: тост со кашкавал и кечап и парче домашна торта со сливи
Диеталки, јадете ли нешто? Кај мене малку намален апетитот, што од жешково, што од бебите што се горе качени... ПД: Рака микс јаткасти плодови, чаша чоколадно млеко и една банана; Д: Палента со сирење; У: Праска и сливи; Р: Пржени домати со јајца и сирење; У: Сладолед. Неколку парчиња лубеница; В: Чорба од тиква; У: Рака бадеми.
Јадеме Јас цело време гладна се чуствувам, па јадам измеѓу оброци овошје, бадеми, некогаш смоки...Пред некој ден станав у 3 ноќе мртва гладна, па јадев у сред ноќ.
Хахаха машала и јас си јадам Денешно мени: Пд: кафе и овошна салата Д: омлет со домат и 2 прчиња леб Р: грашок и салата У: сончоглед В: лиснато со јогурт
Д. Урда со јајце пржена, домат и леб У. Диња, малку бадеми Р. Динстано јунешко и домати салата У. Какао В. Затворена пица, чаша јогурт
Леле @bela.m и јас по жешкото 0 апетит. Или тоа што сум 9 месец си го прави своето. Само овошје ми се јаде ПД: кафе и вода Д: смути со малини, јагоди и аронија У: 2 праски Р: буквално пола домат и парче сирење и варен кочан малку потоа В: к.млеко, пола интегрално ѓеврече и сега чаша јогурт пред легнување
Од вчера: ПД: Рака микс јаткасти плодови и чаша чоколадно млеко; Д: Палента со сирење; У: Праски и сливи; Р: Мусака со мелено месо, компир и тиквици плус голема салата од домати, краставица и пиперка; У: Диња; В: Две парчиња леб со аргета јуниор, канче кисело млеко и краставица; У: Чаша чоколадно млеко. Бадеми и индиски ореви.
Вчера: Д. Леб,летен пинџур, сирење и јогурт У. Диња и малку капини Р. Ориз со батак, краставица салата В. Леб, крем сир и краставица
Од вчера: ПД: Рака микс јаткасти плодови; Д: Две парчиња леб со путер, домат и кашкавал; У: Сливи; Р: Динстано свинско месо со печурки и салата од домати, краставица и магдонос; У: Диња; В: Три парчиња леб со зденка, пршута и кисело млеко; У: Филџан чоколадно млеко и бадеми.
Пд: кафе и лимон Д: смути од аронија, малини и јагоди покасно пола тонус со кикирики путер Р: грав со салата од домат У: сладолед В: најверојатно к млеко со изварка и краставица.
ПД: Рака микс јаткасти плодови, чаша чоколадно млеко и една банана; Д: Две парчиња леб со путер, варено јајце, кашкавал и малку мајонез; Р: Безглутенски домашни пирошки со мелено месо, кисели краставички и кашкавал. Свинско печење и компир; У: Лубеница; В: Една пирошка од истите; У: Сува брусница.
Д: 3 бриож лепчиња со кашкавал у: смути (малини, аронија, банана, семе од коприва) Р: шопска салата со печен компир, шарска и кајмак. У/В: 1 кроасан
Од вчера: ПД: овошје и какао Д: мусли со јогурт Р: ќофтиња со печен компир и грчка салата У: јогобела со аронија В: тост лепче со путер и мед
Од вчера: ПД: Рака микс јаткасти плодови и чаша чоколадно. Една банана и една праска; Д: Едно парче леб со путер, кашкавал и пршута; Р: Макарони со кашкавал, зденка и печурки; У: Салата од модар патлиџан, јајце, лук и павлака; В: Гиро; У: Чаша чоколадно млеко.
Д. 3 парчиња леб со Аргета и јогурт У. Праски Р. Компир манџа, краставици салата У. Диња В. Ладен сендвич со маргарин, кашкавал и домати
Леле ја заборавив темава Пд: кафе и смути од аронија малини и јагоди Д: тонус со кикирики путер и мед Р: риба скуша, варен компир и салата В: тонус, домат и сирење Сега се мислам еден овошен јогурт или к.млеко да јадам
Од вчера: Д: тост У: лубеница Р: полнети тиквички и салата У: чаша јогурт и неколку елефант крекери В: огладнев дур бев излезрна па јадев лиснато со зденка од пекара