Вчера Д: Какао со млеко и банана Р: Кинески нудли и броколи У: Кроасан и две коцки чоколадо В: Варено телешко месо, пире и салата.. У: Јагоди И после почнав да повраќам, се извадив надвор од вечерата, се откинав 4 пати се разбудив синоќа, затоа денес лесна храна ќе јадам да се филтрирам во стомакот.
вчера: д - 2 праски и 2 тонус лепчиња со кремсир р - 2 варени јајца, патлиџан, сирење и 2 тонус лепчиња со хумус у - јаболко со путер од кикирики в - чикен нагетс и салата со марула и краставица десерт - сладолед од 2 замрзнати банани и какао (уште го мислам )
Вчера: Д: лиснат ѓеврек и малку чорба од зеленчук У: чоколадо со лешници Р: шпагети болоњезе У: пак чоколадо, неколку јагоди В: 3 интегрални кекси
Д: лепче, путер и јајце У: јаболко, сладолед Р: ориз и месо со патлиџан В: 2 кифлички со јогурт Заглавив со филм вечерта и смуфтав на полноќ еден чипс и сок
д: 2 кајсии и 1 потпечено лепче со кремсир у: смути со банана, малини, аронија, спанаќ, путер од кикирики р: го прескокнав дека дремев, ама па имав содржајна ужинка/втор доручек в: леќа манџа и краставица салата у: бејк ролс
Д: корнфлекс со млеко У: 2 интегрални колачиња и 1 ред чоколадо Р: патлиџан салата и гравче тавче У: кафе, неколку јаготки и интегрално колаче В: пуканки и цедевита
Вчера Кафе Д: 2 тостиња У: банана Р: компири печени, медаљончина и домати, супа У:јаболко и цреши В: / Денес Кафе Д :домашно сендвиче и маслинки У: Јаболко и банана Р: компир манџа и домати В: блага палачинка * 2
Д: ладен сендвич У: цеден портокал Р: 7 кебапчиња со помфрит и македонска салата У: нескафе и 1 интегрален кекс Не вечерав, доста беше
Д: 1/4 Бурек со урда и јогурт У: Кафе благо кајсии Р: печено Свинско и помфрит со шопска У: Лубеница, кајсија, праска, благо В: Палачинки
Ви завидувам вака што можете да си каснете. Јас со гестациски и хашимото вака ако си се најадам 15 шеќерот ќе ми отиде. И пак сум дебела
И ја треба за скоро шеќер да правам прв пат и си викам ако имам не знам што ќе правам ја сум мањак и надокнадувам да не се скршам на бокс на пораѓај
А јас ви завидувам на секој оброк Уста неможам да отворам , 8 недела сум едвај нешто ќе апнам одма , дајте утеха кога ќе врати бар малку апетит веќе -1кг сум
Нема правило за жал ама после 12та недела обично мачнините се губат. Не се секирај нормално е да не накачуваш килажа до 12та недела
Вчера П: Леб, путер и варено јајце У: Кајсии, Праски Р: Пастрмка со пинџурче В: Еден мафин Денес П: Мафин со јогурт У:Парче торта Р: ќе биде: Полнети бамбарки В: Шопска
вчера д: овесна каша со банани, јатки и шумско овошје у: 2 праски р: пилешки врап в/у: чипс, сладолед уз серија (секогаш навечер ме фаќа тоа unhealthy-то )
Вчера Д: леб, путер, кашкавал, домат и пиперка Р: пилешко со печен компир и зелка салата У: лубеница и ред чоколадо В: тост Денес: Д: леб, јајце варено, кајмак и салата патлиџан и краставица У: бар со суво овошје и јатки, сладолед Р: телешко во моркови со ориз и зелка и цвекло салата У: праски сакам В: се надевам нешто полесно како мусли со јогурт
Д: Пржени лепчиња со сирење У: Лубеница и цедевита Р: Пржени тиквички и компир пинџур и шопска У: Кајсии и праски и палачинка некоја В: Мачканици некои
Уф ептен убаво ми дојдоа ама од друга страна грижа на совест имам значи претерувам со благо цело лице ми се исфрли дури. Ама ми бара многу организмов само благо ми е во глава