Д: Омлет со јајца, кашкавал, печеница и печурки У: Коцка црно чоколадо, капучино , 2 мандарини Р:Плескавица со компирчиња и салата од спанаќ У: Капучино В: Топло чоколадо Мене од нескафе ми се гади али затоа си го најдов франк капучиното irish, преубаво ми е, ем кафе ем десерт
Д: едно парче тонус со паштета од маслинки и парче кашкавал У: капучино прв пат и една третина парче гранула со бело чоколадо Р: три парчиња пица со маслинки кашкавал и кечап В: палента со парче сирење
Д. Смути , стандард секој ден У. 2,3 граноли Р. Пилешки увијач, салата и едно парче бел леб У. Немав В. Кифлички, кашкавал, шунка. У. Парче торта И веќе неможам да дишам
Буквално нема ден да не каснам. И претходно бев благар, ама се устручавав, сега си надокнадив поштено.
Вчерашното...не знам што ми беше, уста ме ми се отвараше.... Д: лебче, путер, кулен, кашкавалче У: 1 мандарина Р: шака макарони со сирење У: пола кифла В: / Ако биде костурче ќе се отепам...
Јас мислев веќе никогаш кафе нема да пијам Од 33та недела почнав по едно турско со млекце, нексафе пиев претходно ама тоа уште не го можам...
Јас така си се тешам, а сум нешто нервозна и дома благичко и се поминува @jarec6 мене уште ми се повраќа од нескафе а порано само тоа го пиев За сега можам капучино и турско. Али па сега почнува сезоната на матено ладно нес уфф мора некако да го воведам пак
Д: Качамак и јогурт Кафе, Два реда чоколадо У: Две мандарини и кива, овошно смути Р:Пилешко со сладок компир и салата рукола У: Капучино (ќе гледам веќе да нема бладо пошто одсабајле се искористи лимитот) В: Компот од боровинки
Јас од денес почнав со турско кафе после 4 месеци Ама и јас морам со ладно нескафе да почнам, го обожавам. Уште да можам да го пијам
Не, фала богу веќе не, влегов во 8ми уште цела недела повраќав и престанав. Уште ми се дигаат црева од мириси,ама каде каде подобро е.
Д: Овошно смути, па тостови со јогурт У: елефант грицки Р: грашок манџа и шопска салата У: мандарини В: овесна каша со јатки, банана и семиња
Д: шејк со малини, боровинки, јогурт и мед; У: турско кафе и соленки со сусам; Д2: пирошки што останаа од вчера со павлака; У: уште некоја соленка; Р: салата од марула, младо кромидче и ротквица, мала штипска свинска пастрмајлија со феферонки; У: турско кафе, печени солени бадеми, една рака фстаци, една банана, една мандарина; В1: зеленчукова чорба со мноооогу брокула, шопска салата. Потаму ќе има ваљда некое товче или леб и еурокрем.
Д: кафе, цедевита па пржени лебчиња со сирење и јогурт Р: домашна пица со салата У: марс чоколатце В: милиброд со мармалад и колач со јаболки До легнување се надевам ќе нема уште некоја ужина
Ете идеја за утре за доручек. Ја обожавам пржени лепчиња со сиренце. Едно од омилените јадења ми е, посебно кога има убави патлиџани у лето мх мх мх