Кафе Д: Две парчиња тонус со кајмак, јогурт У: Јаболка и киви со топинг мед Р: Пастрмка со салата В: Ми се пие сок
Д: мекици со сирење + мекици со шеќер во прав У: макијато + кока кола Р: салата со киноа, рукола, морков, цвекло, авокадо, гоџи и чедар У: палачинка со крем, банана и шлаг У2: кроасан со чоколаден крем В: пивтија У: парче леб со путер и слатко од киви Сега ако не пукнам нема кога.
Д: Варени јуфки со сирење и јогурт У: смути со портокал,банана,ананас и ѓумбир Р: риба и ориз и пилешко У: еден еклер В: една соленка
Ананас е недозволена намирница во бременост. Содржи состојки што го омекнуваат грлото на матката. Јас обожавам ананас ама немам каснато цела бременост. Здравје во девети...
@kostovaivana Иванче да си жива, за мене се фатија пржените лепчиња. ❤️ @Natashka1988 нема веќе, инаку радо би те викнала. Ама ти дојди, ќе направиме нови и маф ќе направиме се за 10 минути.
Да, од мало парче секако нема ништо да ти биде. Само да не го јадеш често. Јас не можам да се задржам на едно мало парче, знаев порано и цел ананас наеднаш да смачкам. Затоа подобро ич.
Hahahaha да да една соленка оти киселините ми работат на најјако,си каснав една и ми се качија до горе и останав на една хахахахаха
Д. Тост со шунка и кашкавал У. Турско кафе и еден ред чоколадо У2. Гранола Р. Ѓеврек и чаша јогурт У. Едно пакетче гумени бомбони И вечера нема да имам слабо некако денес ми се јаде
Ова за в заб само. Д: два тоста со кашкавал и јогурт; У: турско кафе и житарка со чоколадо; Р: супа, шопска салата, печено свинско ребро со печурки; У: нес кафе, пола милче со карамела; В: лепче со ајварче, овчо сирење и маслинки; У: фстаци.
Д: едно парче тонус со паштета од печурки и патче кашкавал У: капучино Р: две кебапчиња,помфрит и шопска У: гранула В: кајгана со маслинки
Д: Пита со праз и чаша јогурт У: Стоби флипс + Кафе Р: Грав, пивтија и парче 'ржан леб У: Чоко бисквит + чај од јаболко и цимет В: Макарони со топено сирење и ќечап
Топла вода со лимон, кафе Д: Овесна каша со какао, кокос, бадеми, индиски ореви и чиа У: Две мандарини Р: Пола фамилијарна капричиоза У: Киндер буено В: Кисели краставички