Д: Варени јајца, кисело млеко. У: Портокал. Р: Свинско месо и таратора. У: Какао наполитанки. В: Краставица, крилца и мајонез. У: Какао. И за добра ноќ гастро гард и многу киселини...
Д: американски палачинки со еурокрем и банана+сок од цеден портокал Турско кафе Р: гулаш со свинско месо +салата Нескафе, киви, портокали В: салата од марула, спанаќ, јајце, кубети, домати и дресинг од павлака, мед, лимон, маслиново масло и сол+чаша пиво У: велнес бисквити+чај од нане и сладолед
Доручек: 2 пирошки со јогурт Кафе Ред чоколадо Ужинка: 2 мандарини, 1 кива Овошно смути Ручек: Спанаќ со ориз и кисело млеко Ужинка: Кафе, Ред чоколадо Вечера: Колач со јаболка
Денес нешо слабо ми се јаде, којзнае шо ми е. Д: кафе, 2 солени палачинки со кашкавал У: макијато и 2 топки сладолед од Палма (да се отвори сезоната) Р: супа од печурки, пржени јајца и ќофтиња со 1 парче лебче У: кафенце В: нешо благце шо има низ дома пошо нешо поконкретно не ми се јаде
Д:овесна каша со чиа,карамела и банана У:капучино Р: три рибни прсти со домати В:ориз со едно копанче: У: киндер буено со бело чоколатце еден ред
Топла вода со лимон, кафе Д: три парчиња тонус со павлака и кашкавал, јогурт Р: Шпагети болоњезе У:Два реда чоколадо со бадем В:/ Овошје и зеленчук денес нула .
Д: два тоста со пил.шунка и кашкавал + чаша сок од калинка, чокобисквит Р: два чизбургера од бургер кинг, нескафе, урми В: една кришка со маргарин и маслинки + чај
Д: две јајца на око, две зденки, маслинки, интегрално ѓеврече и чај У: макијато, еден ред чоколадо со лешник, интегрални колачиња со кајсија Р: печен компир со зачини, пилешко со вргањ и зеленчук + павлака У: чај од ванила и јагода, чоколадо со кокос, чоколадирани кикирики и 2 портокали В: Ќе пукнам!
Жени денес на штрајк со глад да не сте? Д1: Мусли и такви разни за во млеко Д2: Парче 'ржан леб со путер и слатко од киви У: Макијато, Витанова житен бар со бело чоколадо, чоколадни кикирики Р: Ориз и свинско У: Кафе, два реда бело чоколадо, уште чоколадни кикирики В: / Многу јадам благо.
Д: две јајца пржени на око, еден домат, парче овчо сирење и парче 'ржан леб; У: турско кафе и една мандарина; Р: таљатели во карбонара; У: 1/2кг сладолед едно пакетче чипс доритос две палачинки со еурокрем со лешник и плазма; В: два тоста до кашкавал, кулен, кечап, мајонез и пола литар ајран. Мноооогу кисела вода. Си легнав со два гастрогарда и два рупурута под перница.
Не знам дали е до мене или вие стварно многу јадете. Од вчера Доручек: три пржени кришки со кисело млеко Ручек: салата морков и зелка, компири и малку стек. Ужина: чаша млеко + малку чоколадо Вечера: /
Јас вистина вчера како на штрајк да бев Д. Бурек со чаша јогурт Р. Грав и две лебчиња У. Парче торта У2. Трилече И толку Ама затоа сега како ми се јаде да одам да јадам оти и вас тука ќе ве изедам
Топла вода со лимон, кафе Д:Овесна каша со чиа, путер од кикиртитки, индиски ореви и коцка црно чоколадо У:Две мандарини У2:Чаша јогурт Р: Парче кременадла со ајсберг салата и краставица В:/ Многу касно јадам, затоа не вечерам да не се чудите .
У:банана и половина круша Д: супа У:малку јуфки оти бев гладна Р: јуфки со сирење У:пуканки В: 2 парчиња мали мекици/корпички
Д: пржени лепчиња со јајце, кисело млеко, маслинки, краставица Турско кафе, чоколадо Р: грав, салата од варени компири и кромид Турско кафе, портокал В: нудли, чај од нане, киви
Д: бурек + чаша јогурт У: два реда чоколадо со лешник, 1 банана, рака чоколадни кикирики, турско кафе Р: Клуб сендвич У: Витанова житарица со бело чоколадо В: / Цел ден глупости јадам.
Д: кајгана со сирење и маслинки Р: тост со многу кашкавал ( кога одам на преглед во Плодност обавезно јадам тост од кај Бомбата хаха) У: едно киндер буено бело В: стапчиња со кикиритки и чаша фанта
Д: смуди со банана, кафе и 2 лабчиња со еурокремче У: киндер чоколатца Р: шпагети со мелено месо и салата У: нескафе со млеко ладно матено В: се мислам меѓу пица, кајгана, тост...којзнае што ќе биде
Д: Кафе, лепче со ајварче У: Две мандарини, кива, смути 2 парчиња колач со јаболка Р: Рукола салата и пинџур У: Чајче, две коцки црно чоколадо, 1 колач со јаболка В: Посни палачинки со мармалад Ништо хранливо од денешното мени