Кога станав 1 круша, 1 банана Кафе Доручек: 2 јајца на око, сирење, патлиџан и 2 парчиња тонус Ручек: летна Манџа и павлака, 3 парчиња тонус Ужина: 2 реда црно чоколадо, сончоглед Вечера: /
Д: печени макарони со сирење, две штрудли Р: гравче тавче, риба, кисели краставички, две банани, кафе В: 10тина чоколадни ролери
Топла вода со лимон, кафе Д: Две парчиња тонус со зденки и маслинки У: Две банани Р: Манџа од црвена леќа и тиквици со краставици салата В: / Леле таа летна манџа ја сонувам, едвај чекам да ‘излезат’ саглам пиперки, патлиџани, абе ми се чини се тоа има да јадам .
И јас ја сонував, и отидов си купив пиперки и патлиџани, ама кошташе како печење да јадев.. Пиперот 180 ден кило
Д: 2 пржени лепчиња, сирење и пола домат У: / (и се зезнав, ми се стресе снагата) Р: плескавица, компири и таратур У: цеден лимон и портокал В: 2 рафаело
Глукоза 75грама Д:Две пирошки Кафе, Две мандарини У: Бадеми, Две плазма коцки Р: Супа од печурки, месо и печени компирчиња У: Кафе, Една плазма коцка В: Планирам компот од боровинки ако не ми текне нешто друго
Јаболко, кафе Доручек: две кришки тонус со маргарин и мармалад и чоколадно млеко Ужина: кроесан Ручек: грав, колбас и марула салата Ужина 1: лимон Ужина 2: круша Вечера:/
Д: мусли со аронија, јогурт и мед; У: турско кафе, една кива; Р: пола свинско ребренце, некое помфритче; У: парче торта, нес кафе; В: салата зелка и крставица и малку компир манџа (без месо). У: сладолед.
Банана, кафе Д: ајвар со лебче, кашкавал и млеко У: немав пошто касно доручекував Р: месо на скара со лебче потпечено и салата зелка морков и марула У: 1 топка сладолед и едно парче торта од Палма В: ќе пукнам
Денес подиетално ти е мениво И мене така се до вечерва, освен компотот на крај завршив со бисквити со кремче
Ич немам апетит последниве денови. Господинот мој протегнат е горе в желудник и во црн дроб, долу во бешиката, ко на плажа на сончање да е, баш му е гајле.
Д: 3 лепчиња со еурокрем, цедевита Турско кафе Р: шпагети со болоњезе сос У: чоколадо, портокал, турско кафе В: 3-4 лепчиња со путер, варено јајце+јогурт У: монте
Д: проја + чаша јогурт У: цедени портокал, лимон и морков + капучино Р: Ориз со зеленчук, месо од препелица, цвекло У: чаша швепс, 2 чоколадирани наполитанки, 2 портокали В: грисини со сусам Not bad, not terrible.
Dorucek (da receme): kafe i smuti Rucek: lebce, sopska, sirence, pindzur i grasok Uzina: portokali Vecera-polnokna: lebce so ajvar i sirence
Пола банана и кафе Д: 2 пирошки (@IRBBB ме настрви од некни и уште од 8 станав да праам ) У:кафе Р: скара со зелка салата и лебче У: пола кафе и едно парче пита со јаболки В: 2 лажици еурокрем само ја така си сркам без ништо и чипс кикирики
Јаболко и кафе Доручек: геврече, паштета и патлиџан Ужина: два реда црна чоколада, макијато, цеден сок од лимон, цитрон и портокал Ручек: компири пржени на маст, марула салата и краставици Ужина: јаболко Вечера: /
Банана Д: Омлет со зеленчук, салата од домати и лепче У: Еспресо, кока кола, индиски ореви и ф'стаци Р: Ориз со зеленчук, пилешко и шопска У: Турско кафе, чоколадо, штрудла, сончоглед, уште индиски и ф'стаци В: Варен ѓеврек со ајвар и сирење Ууу баш многу сум јадела денес.