Д: две кришки леб со маргарин и мармалад, две банани Р: мусака и салата, несксфе, цело пакетче тутку В: цела пица (од тие готовите теста), чај
Д: мекици со сирење, цедевита У: Турско кафе, витанова, смоки Р: супа, пилешко со кари сос, салата зелка и краставици У: портокал, турско кафе, кока кола, јагоди, карамели В: ѓомлезе
Крв да ти се сторат Д: мусли со брусница, јогурт и мед; У: турско кафе, сончоглед ; Р: салата од цвекло, домашен колбас од дивеч и печен компир; У: турско кафе, парче торта; В: два тоста со кашкавал, кулен и ајран. У: рупурут.
Д: 2.5 палачинки со кремче У: цедевита + Антиметил Р: супа, спанаќ У: мандарина и лимон В: се надевам на шопска (ако не ми се гади)
Вчера: Вода со лимон, кафе стандард Д:Овесна каша со банана, путер од кикиритки, чиа У:Шака бадеми и индиски Р:Шпагети со томато сос, босилек, кашкавал и многу пармезан У:Два реда чоколадо В:/ Денес: Вода со лимон, кафе Д:Две парчиња тонус со зденки и маслинки, малку кисело млеко У:Портокали Р:Грашок со телешко и ајсберг салата (допрва) В: /
Уфф од кога се токмам мекици да правам Ај може ќе се наканам неделава пошто одамна ми се јадат такви крцкави и топли
Кога станав одма исцедив јаболко, портокал, лимон Доручек: две кришки тонус намачкани со намаз од авокадо и лимон, кајгана со рукола и еден патлиџан Ужина: кафе и парче торта, 3 чоколатца банат Ручек: чорба леќа со 5,6 вида зеленчук во неа и марула салата Вечера: три палачинки со мармалад Ме удри на благо денес, а таман малку стагнирав
Д: четврт бурек со сирење + јогурт Р: пире со увијач и феферонки, кафе, чоко ролери, чипс В: имам страшни киселини, така да ништо
Мене мојата докторка ми рече дека можам и по 3-4 кафиња. Д: остатокот од пирошките од вчера У: кафе Р: грашок манџа со зелка салата У: пита со јаболки В: пржени лебчиња со сирење и млеко
Да ме викниш на крофни. Јас по две пијам. Две турски, едно турско едно еспресо, некогаш едно турско едно нес... Денес Д: мусли со аронија, бисквити, јогурт и мед (отупев со ист доручек, ама морам заради столицата); турско кафе Р: супа од брокула, шопска салата и малку телешко месо со компири и печурки; У: турско кафе и поп кек; В: уште не сум вечерала, се двоумам меѓу пица и јајца на око.
Јас незнам како некој може да се двоуме помеѓу пица и шо и да е друго?! Јајца се за доручек женче, мскај таму пицааа! Јас денеска не ви пишам шо се не изедив, срам ми е! Не беше многу, ама измешав се што имаше у фрижидер...
Пробај ги овие. Ем брзи ем вкусни. Плус можеш и со топено чоколадо и шеќер во прав да ги јадеш и ете ти две во едно. И мекици и крофни. Д: варен ѓеврек со путер и маслинки Турско кафе Р: ориз со зеленчук и батаци+лути феферони У: три плазма бисквити со еурокрем, цела агроплод чоколада, сладолед од чоколадо и банана, турско кафе В: американски палачинки со еурокрем, кока кола Премногу благо денес, а овошје нула, само кај што пишам почна да ми се лоши
Те послушав. Ако имам вечер киселини, ти си дежурен виновник да знаеш. Спојлер: Не отворај ако си слаб на срце
Д1: Мусли, корнфлекс и чоколадни за во млеко У: Макијато Д2: Парче 'ржан леб со ајвар, сирење и маслинки У: Турско кафе Р: Пилешка пастрмајлија со печурки и кашкавал В: / Гладна сум нешто, ама касно ми е...има да си го сонувам доручекот. Се зезнав и го отворив спојлерот на @IRBBB и сега ми се плаче.