Д: две јајца на око со зачини, салата краставици и лук и две парчиња леб У: турско кафе, пола ѓеврек Р: супа, пица, јогурт У: кока кола, турско кафе, портокал В: не знам, можеби чоколино
Д: Кафе, Две лепчиња тонус и варено јајце У: Овошје, Колач со јаболка, Смути, две коцки чоколада, индиски ореви ( само јадам од сабајле ) Р: Пастрмајлија со рукола салата У: Кафе, две коцки чоколадо В: Компот од боровинки @Skorpija25 ммм чоколино обожавам само нареден пат пробај го со мелена плазма , нема да останеш рамнодушна верувај
Д. Парче леб со еурокрем и несквик У. Омилениот микс (орев, субо грозје, брусница) Р. Грав и две парчиња леб У. Две чоколадни бананчиња В. Макарони со павлака, шунка, кашкавач и пармезан У. Гумени бомбони И дури не си легнам нема друго јадење ќе пукнам
Д1: кафе и мусли Д2: 2 интегрални лебчиња со павлака и мортадела Р: супа, пржени компири и салата У: кафе и 2 бајадерчиња В: квики переци и чоколадни ролери Денес цркнав за благо, ко некој наркоман сум, душава ми се тресе за благо
Д: едно парче тонус со паштета од маслинки,едно варено јајце и пола домат У: капучино Р: риба со ориз,цвекло и шопска У: малку торта В: смоки со јогурт
Денес, ѓупска вреќа што викаат... Д: ѓеврек (го изгубив пола, негде на клиника) Парче леб со зденка, печеница У: цедевита+ мандарина Р: мешавина грашок, пченка, морков и стек У: 1. Какао 2. Цвекло со морков 3. Пола стек со тартар 4. Кисели краставички В: Смоки и киселини ....
Д: две јајца на око, домат и сирење; У: турско кафе и интегрални гризини; Р: тортиљи со пилешко, печурки, марула, кромид и доматче; У: макијато, парче торта и една баклава; В: зеленчукова супа, голема шопска салата со парче двопек; У: чоколадна бисквита, поп кек, мандарина и малку слатко од аронија. Денес се подвратив малку во живот со јадењето. Уште сум гладна.
Д: три кришки леб со маргарин и мармалад, јаболко Р: хамбургер, кафе В: две мали парчиња пица, парче домашна торта со вишни
Д: 2 јајца на око, 2 парчиња 'ржан леб, ајвар, парче кашкавал и чај У: Турско кафе, грчки јогурт со банана и Витанова Р: Пекарски компир, домашни ќофтиња и кисели краставички У: 2 портокали, турско кафе, 100гр чоколадно суво грозје В: Пола ќеса чоколаден корнфлекс без млеко, така си го грицкав јер криза
Еј одамна ми нема текнато на чоколаден корнфлекс, денес ќе си купам А јас секогаш така го грцкам, поубав ми е отколку со млеко
Јаболко, кафе Доручек: домашна пита со праз made by јатрва ми, пола тепсија изедов и јогурт Ужина: круша Ручек: полнети пиперки со салата патлиџан и краставица Ужина: 3 реда чоколадо Вечера: /
Д1: баничка со праз и јогурт Д2: шпагети со кашкавал и кечап У: турско кафе Р: манџа од црвена леќа со зеленчук+салата марула У: нескафе, маслинки, јаболко, чај од нане В: не знам дали ќе вечерам, ме боли желудник премногу
Бисквити, Кафе Д: Три мини погачици со спанаќ У: Овошје, еден ред чоколадо, кафе Р: Грашок манџа У: Еден ред чоколадо В: Пченкарна солена палачинка
Д: кафе, цеден портокал и лебчиња со павлака и мортадела и парче сирење У: второ кафе и цеден портокал ми тргна со портокалове денес У2: јагоди, мнгоу скапи јагоди ама коа ќе види трудна жена на пазар и 500ки да се ќе си купи Р: салата зелка морков, марула и шопска салата за мезе и главно јадење домашни пастрмајлии, ептен ни се погодија па се прејадов В: рупурут ќе пукнам