Од вчера. Д: Потпечени јуфки со сирење и кашкавал,чаша јогурт У: Турско кафе,мандарина Р: Манџа леќа,парче црн леб и цвекло У: Сок од рибизли и 2 рафаело бомбици В: Стоби флипс со кисело млеко
Вчера: Д: воен сендвич, со кулен, кашкавал и павлака од мм У: / Р: месо со печурки и салата цвекло У: 2 чоколадни наполитанки В: (прв пат по толку време) лебче, шунка, домат, маслинки и кашкавал.... Денес ќе цркнам од желудникот...
Кафе Д: Две лепчиња тонус со ајвар и сирење У: Овошна салата, цеден витамински сок Р: Пица У: Пола вафла и кафе В: Компот
И јас бев ( сум) пушач, ама никогаш страствен, една кутија секогаш ми траела неколку дена... Кога останав бремена прво тромесечие не пушев воопшто, но и кафе не пиев... Е сега после прво, дека почнав кафе да пијам, пушам по 1, 2 цигари максимум со кафето ( обично пијам едно кафе на ден)... Ептен дека нема шанси да пијам кафе без цигара, а ми треба ептен барем едно кафе дневно.... Најубаво е ич да не пушиш, али ако веќе не можеш барем намали ги....
Јаболко, кафе Доручек: проја и чаша јогурт Ужина: цеден сок од цитрон, јаболко и лимон Ручек : тава ориз со спанаќ и јајца, со кисело млеко Вечера: три американски палачинки со крем, банани и јагоди
Д:овесна каша со чиа,карамел,млеко и банана У: капучино Р: две парчиња пица со кашкавал, кечап и маслинки У: една коцка мињон В: едно парче од пицата за ручек што ми остана
@IRBBB само ти можеш да ме разбереш. Стварно цела ноќ го сонував тој чизкејкот, целааа ноќ. Да дојдеш дур има Д1: чизкејк со турско кафе Д2: 1/8 бурек со сирење и јогурт У: второ парче чизкејк Р: мусака со салата У: ТРЕТО парче чизкејк значи превкусен е ќе пукнам не можам да сопрам В: тост
Гликоза Д: Телешка чорба У: Турско кафе и 20-30 гр. апетисани Р: Компир манџа со пилешко и цвекло + парче 'ржан леб У: 1 портокал и 1 јаболко, уште 20-30 гр. апетисани В: / Гладна сум, ама ќе си легнам.
Не се спие гладен ја еднаш си легнав гладна и станав у 2 или 3 да јадам. Прв и последен пат во животот затоа си јадам редовно
Те разбирам и патам по чизкејкот. Ама сериозно. Д: леб и еурокрем со лешници; У: турско кафе и интегрални гризини; Р: топено сирење и фурнаринки; У: турско кафе и пола кутија сладолед; В: грчка салата и едно парче леб; У: баклава. Не знам дали повеќе шеќер или сирење имам денес внесено.
Вчера Д: бејк ролс и овошен јогурт У: големо јаболко Р:макарони со туна и мајонез + морков У: пуканки В: варено јајце, пиперка, кисела краставичка и пак малку морков
Банана Доручек: две пирошки со кашкавал, ајвар и чаша јогурт Ужина: цеден сок од цитрон, јаболка, лимон Ручек: грашок Манџа со свинско месо, салата марула и млад кромид... Тоа ќе биде за денес, и најверојатно грашок нема да јадам веќе, неможам да опишам колку ми е тешко
Искрено не ми текна на тоа, а и пред некој ден вака ми беше тешко ама не запазив дали тој ден имав јадено а можно е... Баш ќе приметам, фала
Турско кафе, портокал Д. Макарони со павлака, брокула, стек и пармезан У. Некакво парче торта од слаткарница Р. Макароните што ми останаа У. Чоколаден корнфлекс У2. Кисели краставички В. Толчени пиперки со домат и парче леб
Д: турско кафе и мусли У: 2 лебчиња со крем сир и печеница Р: супа, мусака и салата зелка У: чизкејк В: пола хамбургер без компири У: пудинг
Д: Парче црн леб, 2пржени јаца и зденка У: Турско кафе и цеден лимон Р: Пире,малку пилешко месо и цвекло У: Компот од сливи и ред чоколадо В: Парче црн леб и кисело млеко
Д1: 2 паржиња р'жан леб со ајвар, маслинки, павлака и чај Д2: 2-3 лажици овесни трици со какао, брусница и млеко У: Турско кафе, 50 гр. апетисани, 1 јаболко Р: Ориз со зеленчук, пилешко и цвекло У: Турско кафе, 1 портокал, 2 коцки темно чоколадо В: 1 краставица со хумус