Семе од коприва со мед, турско кафе Д: омлет и малку домашно колбавче У: едно мало колаче чоколадно со ореви и макијато Р: ориз со пилешко У: турко кафенце В: чоко бисквит и еуровафл
Семе од коприва со мед, макијато, мачмалоу Д: две варени јајца и тортиља со паштета и сирење У: Овошна салата, витамински сок У2: Крофна со кремче Р: Пилешко во кари сос У: Кафе, еден ред милка орео В: Пудинг Апетитот ми е на максимум
Какао со млеко Д: аргета и две чаши јогурт У: кроасан од помалите Р: лутика и јајца + сиренце У: 1/2 банана со чоколаден прелив Смути од цвекло, морков и лимон Чај од нане В: /
Лимон со млака вода и мед со семе од коприва Д: 2 парчиња р'жан леб со намаз од зеленчук и семиња, 2 варени јајца, маслинки и чај У: Турско кафе Р: Пилешко во бел сос, ориз со зеленчук, печен компир и салата од зелка и морков У: Турско кафе, 2 портокали, микс јатки и сува брусница В: 2 реда милка На крај ја оплескав ама ај.
Д: мусли со суво грозје, сушена брусница, замрзната аронија, мед и млеко од лешници; У: солени крекери; Р: голема салата од марула, крставица и младо кромидче, веге пица; У: турско кафе со кокосово масло, печени солени бадеми; В: паштета од печурки, маслинки и домати; У: американски палачинки со боровинки, путер од кикирики и мед. Умрев, чекам киселините да почнат на најјако.
Јас ги купувам од Рамстор и Тинекс во делот на здрава храна. Сега се на промоција во Рамстор околу 35-40 денари излегуваат ако имаш нивна картичка
Пола банана, турско кафе Д: Две тонус кришки со паштета од маслинки У: Овошна салата, смути Р: Тавче гравче У: Несквик со вода, еден ред црно чоколадо В: Печурки
Пола лимон со млака вода Доручек :Тарана со малку сиренце и црни маслинки - кафенце макијато Ужина:Сладолед Ручек :Риба Ослич , компир варен со спанаќ после тоа пропржен на путер Вечера: Нешто лесно пр: веге паштрта на тонус или нешто мачкано на тонус се друго ми прави премногу киселина ме буди навечер
Мениво денеска, ми е незгодно да го пишам Јаболко, кафе Доручек: аргета на тонус и чаша јогурт Ужина 1: сладолед марс Ужина 2: чоколадни бисквити свислион Ужина 3: пуканки Ужина 4: цеден сок од цитрон, јаболко, лимон, и морков( да избалансирам за се предходно) Ручек: геврек, гравче, и колбасици И сега згора на се, сега го терам мм да оди да ми купи нешто благо.. Што ми бидна
Леле сладолед.... има??? Јас немам излезено од јануари, кажувај каде да го праќам пастувот за по продавници
Тоа е тоа што јас го пишав. Овие неколку недели незнам кај терам со јадење. Апетит имам ненормален. Сите порции ги зголемив 2х па дури сега можам малце да здивнам без цело време да се осеќам гладна
@Natashka1988 во рамстор и тинекс има, какви ти душа сака, сигурно и во веро има, таму ретко влагам така да не знам со сигурност. Само се нервирам омилениот што ми е плазма кејк, само во тинекс го има, а тинексот ми е малку подалеку, рамстор ми е под зграда, а го нема таму ... Ама има избор, полно има @mace89 ќути, среќа немам вага дома, ама коа ќе се измерам страв ме фаќа
Види во кутиите треба да го има плазмата. Јас неможам да го најдам ма фриком корнетот со шумско овошје
За кој кутии мислиш?? Јас зборувам за оној што е без стапче како тортица, го има и во кутии??? Баш ќе побарам