Д: Макарони со сирење и кечап У: Турско кафе и сладолед Р: Парче црн леб,мусака и корнишони У: Компот од рибизли В: Парче црн леб,1варено јајце,парче кашкавал и чаша јогурт
Кафе еспресо Доручек Ѓеврек Ручек Пастрмка со едно парче леб и салата од зелка Вечера Домашни јуфки со овчо сиренце
Мед со семе од коприва и лимон со млака вода Д: Тортиља, овој пат а ла маже У: Нес од ванила и сладолед Р: Посна сарма со печурки + павлака У: / В: Пита со компир и пита со сирење + ајран Ви кажав ќе мамам викендов. Од утре се враќаме на healthy lifestyle.
Мамаситас на штрајк со глад да не сте? Мед со семе од коприва и лимон со млака вода Д: Варено ѓеврече, 1 варено јајце, Аргета У: Макијато со бадемово млеко, Шејк од банана, портокал, цвекло и боровинки, 2 коцки темно чоколадо Р: Парче р'жан леб, ориз со спанаќ и кисело млеко У: Микс Апетисани, еспресо В: Овошна салата
Д: 'ржан леб со наут, домати и маслинки; У: турско кафе; Р: салата од домат, крставица и младо кромидче, леќа; В: печена пастрмка со салата од варен компир и младо кромидче; У: чиа пудинг со банана, јагода и бадемово млеко.
Од вчера Мед со семе од коприва Д: турско кафе, пола тост домашен У: макијато и сладолед У2: 2 лебчиња со путер и кашкавал Р: супа од карфиол и брокула, свинско печено месо и салата У: турско и сладолед В: јуфки со сиренце Значи опседната сум со сладолед у последно време
Јади си чим можеш и ич да не ти е гајле. Јас дека со мачнини маки мачам, убаво ми е кога ве читам овде штоубави работи си јадете.
Добар ден убав ден Доручек тонус намачкан со песто исецкан свеж спанаќ и моцарела на тостер ставено многу вкусно Ручек Лосос печен со компири и салта обавезно си имам Вечера таратур со грчкиот јогурт тој не ми прави киселини
Алал да ти е за сладоледот. Јас завчера се напив ладна вода и еве два дена се мачам со болка во крајнициве Среќа млеко со прегорен шеќер и путер ми помага, а и вкусно е
Јас немам крајници може затоа немам мака. А има во тинекс едни многу убави сладоледи, на стапче, во кутија по 5 идат 109 денари се а превкусни. Абе помини замини лапни си сладоледче праам тешко мене
Јас на времето не ги извадив и сега мака си мачам Порано не ми беше вака, али сега дека од бременоста многу осетливи ми се. Ајде нека се потстопли малце па и јас ќе им се навртам
Д: Интегрален геврек и чаша јогурт У: Турско кафе и винчини тортичка Р: Спанаќ со ориз,парче црн леб и цвекло У: Цеден лимон В: Портокал и капучино
Кафе Д: Две тонус кришки и варено јајце У: Портокал и јагоди, еден ред милка чоколада, смути Р: Спанаќ со ориз и кисело млеко У: Кафе, црно колаче од жито лукс В: Млеко и плазма бисквити
Мед со семе од коприви и лимон со млака вода Д: 2 јајца на око, павлака, зденка, краставица, парче р'жан леб и чај У: Микс апетисани, макијато со бадемово млеко, шејк од банана, портокал, лимон, цвекло и аронија Р: Компир манџа и телешко У: Иста како првата, без кафето В: Парче р'жан леб со намаз од лешници, урми и какао + чаша млеко
Семе од коприва со мед, турско кафе Д: ржан леб, аргета паштета и млеко У: сладолед ПАК, ви реков опседната сум Р: салата марула, салата домати со млади кромидчиња и поховани телешки шницли У: срам ми е да кажам пак сладолед В: јуфки со сиренце