Абе душо ни 10 саат нема уште. До вечер кај ти е крајот Море кркај таму и ич не му ја мисли. Маж ти не се "нервира" за паштетата?
Pastetata stana omilen obrok kaj trudnicite Mmmm pa najubava e Jas jadev mleko so biskviti I kakao, no sigurno do 12 pak ke mi se prijade
Спиеше и немаше прилика да се буни Мислам сум се изнајала паштети за цел живот За ручек планирам телешко и пире
Јас од вчера: Сабајле прво кафе потоа 2 тоста мали со кашкавал. Ужинка бев излезена па си купив еден сендвич со кашкавал и салама. Ручек пржени тиквички со јогурт и малку лукче. Ужинка пола парче торта И вечера една банана и две киви. Од денес: станав пред пола сат и сега пијам кафе
Доручек: два тоста со коцкасто лебче со абц, сирење, пршута, кечап и пола чаша јогурт (пола синко ми ја испи) и пред малку сладолед си ставив Секој ден сум од 7 станата... За ручек имаме турлитава без месо зашто свекрва ми пости
Добро утро. Имајќи предвид дека станав пред пола саат во моментов се тамани овошје(банана и јаболко) и шолја кафе. Ама веќе размислувам што за доручек. Дали дс почнам со чоколино или нешто покалорично
Моето денешно мени: Започнав со smoothie од банана, јаболко, аронија, мед и млеко Доручек прв дел стандард: банана, бисквити, млеко и Nesquik Доручек втор дел: се мислев меѓу паштета пак (многу убаво ми легна вчера ), ама се решив за ајвар со сирење Ручек: грав, бел, незапржен со некаква салата (зелка, краставица, домат) До тука е планот
Изгледа само јас постам . За ужинка пред доручек smoothie со банана, киви, јаболко, аронија, малина, мед и вода. Грицки бадеми, лешници, ореви. За доручек две тостчиња со ајвар и маслинки. Сега се спремам за
Денеска пролом вода, изворска вода, вива густи сок боровница, суви сливи, две банани, малку мусли, портокал, малку лебче со посна паштета аргета, фортикс капсула, пржени компири со оној течниот убав кечап, какао, и уште сум гладна. Се надевам ќе издржам да постам цел ден.
Јас постам па ограничено ми е менито За доручек јадев џеврек со цеден сок од портокал и мандарина, после каснав малце алва. За ручек посно гравче со салата ( домат, краставица и млад кромид), За вечера пак џеврек со салата со варен компир и кромид и оцет. Досега се држам добро иако ми се пријадуваат глупости. Во меѓу време јадев банана, и после киви
Ми се смени планот за ручек Излеговме со друштво. Ужинка - сладолед, цеден портокал и мал тост. Ручек - Увијач и мнооогу салата со нафора. Ужинка - јагоди
Ужина- 2 палачинки ( посни од готовите) со мармалад од шипка , какао и алва. Ручекот сега бидна ориз со златна мешавина и салата марула , роквици , краставици.
И јас постам. Денес цел ден низ чаршија, па така пред одење едно кафе, па во кафиќ леден чај пиев. За ручек, малку покасно бидна ручекот, гравче со шопска. Денеска слабо апетит.
За вечера банана, киви , урми , чаша цеден портокал. Сакав пак бели пецива( имаат посни и печат после 20ч) ама пукнав од ручекот , кој патем доцна го направивме. И утре здравје, ќе постам
Сабајле прво кафе Појадок: 2 лепчина, павлака, зденка, парче кашкавал. Ручек: свежи печурки печени со млад кромид и путер плус салата од краставици. Ужинка: неколку парчина торта домашна. Вечера: кифли домашни. Доста е си легнувам
Кога сме на тема да ве прашам јадете ли салати по кафани? Мене некако шубе ми е од што сум слушнала се и сешто дека не ги мијат добро и страв ми е.
Јадам салати кои немаат марула. Марула никогаш не сум нарачувала надвор, зошто стварно не верувам дека ја мијат како јас дома, лист по лист, три пати
Јадам и јас, ама не марула. Таа бара посебно миење и третман кој го нема во кафаните Да го отворам денов: појадок - чоколадно млеко за почеток, па ќе се мине на ѓеврече со јогуртче
И денес посно мени само со зејтин, вчера без зејтин постев Утрово 2 кришки леб со ајвар, и после банана ќе јадам. За ручек посни шпагети со домашен кечап и вегета, па некоја овошка пак. За вечера ќе видиме не ми текнува во моментот. Ауууу менр стрв за благо ме фаќа. Ќе одиме ГВ. кај моите, а мајка ми направила торти за празников .уфф како ќе издржам до вечер да не пробам