Д: Две парчиња тонус со кајмак и јогурт У: Смути со банана, јаготки и диња у нескафе Р: Свинско динстано со кинески микс и зелка салата У: Ладно какао В: Две топки сладолед од Џино
Омилената ми тема Стигнав и до овде Белким ќе ме фати срам па ќе почнам појќе да внимавам. Од вчера Д1: палента и козјо домашно сирење. Т.Кафе со млеко У1: јаготки Д2: варено јајце и козји јогурт У2: сончоглед Р: леќа со телешко и шопска , парче леб и подлучени лути п У1 : Фрапе и 1 рум плочка У2: Банана В:домашни јуфки со козјо сирење И пред спиење скришум 2 мерси чоколатца
Зошто да те фати срам одлична ти е исхраната 90% се здрави намирници па ни со благо не си претерала уживс опуштено само
Д: Јогурт и две рибанки кајмак У: Капучино и банана Р: Риба со зелена салата У: Наполитанки и цреши В: Леблеблија
Турско кафе Д: паштета аргета со јогурт У: чоколадо и кроасан Р: мусака и салата домат краставица У: турско и чоколадо В: најверојатно ништо пошо ми е страв да не ми дојдат вечер киселините у посета
Д: Парче пита со урда и јогурт У: Нескафе Р: Спанаќ со ориз и кисело млеко У: замислете ништо В: Таратур со 2-3 парчиња двопек
Од вчера Д1: Гевречиња домашни 2-3 со малку сиренце Турско кафе со млеко У: 2 јаболки и јаготки Д2: пак гевречиња со јогурт и ајвар Р: Рижото со морски, таратор и за десерт тирамису У: шака јатки Фрапе и цеден портокал В: Два тоста со пршута кашкавал и печурки. У : чоколино ( често ќе ме читате со вакви глупости) Пред спиење 2 рум плочки скришно
Топла вода со лимон, кафе Д: Овесна каша со чиа, путер од кикиритки и џем од јагоди У1: Диња и јаготки Р: Лазања У2: Цеден сок од портокал и лимон В: /
Назфравје женче,штом имаш апетит да си јадеш ич да не му ја мислиш.Јас сум со повраќање 9 месеци ама се надевам ти немаш да имаш среќа како мојата
Аааа ако не му ја мислам можам тродупло од ова да лапнам Менито ми е строг режим Ако оставам на моите желби замина возот
Д: кафе и млеко со бисквити У: 1 јаболко,малку пуканки и чипс Р: гравче и зелка салата У: кафе и едно тенко парче торта В/ И сега за крај 1 јаболко и 1 житна плочка
Ќе гледам навечер да пишувам. Д1: три пржени момички и јогурт Турско кафе со млеко У: цреши Д2: медолино Р: Јагнешко месо и зелена салата У: јагоди и кајсии Фрапе и 2 реда милка В: 2 парчиња тонус со путер, сиренце и домат. И сланинка чепнав малку. У: /////// Се надевам ќе заспијам без кражби
Од вчера Турско кафе Д: 2 тоста со печеница, домат и млеко У: чоколадо Д2: пола лисната кифла, домат и сирење и турско кафе Р: шпагети со болоњезе сос и ајсберг салата У: сладолед и турско кафе В: овошен јогурт
Д: Млеко со бисквити У: Домшен овошен сладолед Р: Мусака со компири и шопска салата У: Неколку свежи урми В: Две парчиња двопек со кајмак и пуканки
Д: макарони со кашкавалче, доматно пире и оригано У: Капучино и банана Р: едно парче чоколадна торта У: сончоглед, 6 урми В: прженица со домати,пиперки и шампињони со двопек и сирење У: чај од липа
Турско кафе со млеко Д: мекици со сиренце У: чоколино Р: компир салата и јагнешко од вчера. Голема чинија марула Фрапе У1: јагоди и цреши Цеден сок од портокал лимон и цвекло У2: два реда милка В: варени јајца ќе бидат со путер на тонус леб и јогурт. Ако се заблажувам до пред спиење ќе гледам да биде 2-3 лажици мед
Топла вода со лимон, кафе Д: Тонус со Филаделфија намаз и маслинки, чаша јогурт У: Овошен јогурт Р: Ќофтиња со шопска салата У2: Цеден сок од портокал В: /