Кафе Д: Две кришки тонус со кашкавал, паштета и едно јајце У: Еден ред чоколадо, овошна салата У2: Лиснати со сусам и сирење, нескафе, индиски ореви Р: Пастрмајлија У: Еден ред чоколадо, Цеден лимон В: /
Јас само навечер јадам нормално и со апетит, преку ден од сѐ ми се лоши или киселини имам, а и апетит немам па само кога чувствувам дека ми е празен желудникот нешто поткаснувам. Денес: Д: Чаша цеден цитрон со портокал, па пола банана. У: Пола перек, пола домат, лажица мајонез Р: Една кришка двопек и шопска У: Кроасан В: Пржени пиперки со кисело млеко и 2-3 кришки леб.
Д: Овесна каша со јаготки, банана и чиа семе У: Неколку свежи урми Р: Мусака со компири и таратур У:/ В: Смоки и безалкохолнижо пиво
Моето вчерашно мени Д:чај,млеко со бисквити У:фреш,еспресо и bake rolls Р:гравче и салата В/ У:милка чоколадо и смоки
Д Печени лебчиња со кашкавал и пилешко филе У Зелено јаболко Р Компир манџа со цепкано копанче У Сладолед В Путер на тонус лебче со неколку маслинки и јогурт
Денес Д Пржени Лебчиња со јајце У / Ручек Печена пастрмка со компири Зелка салата У Бадеми Вечера Тонус со јогурт
Кафе Д: Две кришки тонус со ајварче, маслинки и маринирани печурки У: Rawbar, Овошна салата, Цеден сок Р: Пржен крап со пекарски компирчиња У: Кафе, еден ред црно чоколадо В: /
Д: Две тостчиња со кашкавал и шунка У: Несквик, еден ред чоколадо и кока кола (притисок) Р: Пица бурек У: Капучино, 6 урми В: салата со домат и краставица
Т.кафе со млеко Д: кафанска телешка чорба, 1 тонус лебче и подлучени пиперки У1: банана Компот од вишни, цела тегла Р: 2 пилешки бургери без помфрит У: кајсии Фрапе и 2 мерси чоколатца В: пак телешка чорба. Денес ништо не зготвив Моментално ропкам бејк роус
Д:Две парчиња леб со путер сирење, краставица и јогурт У: 3 урми Р: Пита со тиква У:/ В: Две парчиња домашна пица со јогурт, зелка салата и на крај парче торта
Ех бејк ролс ме потсеќаат на прво тромесечје, само тие ми помагаа со мачнините и само нив не ги повраќав, од толку што ги јадев кога се стабилизирав не можам ни да помислам на нив, се презаситив... многу неблагодарно од моја страна
Д:корнфлекс со јогурт и кафе У:5-6 јаготки,1ред чоколадо и 3 карамелки Р:ориз и пилешко дробче со јогурт У:кафе,пуканки и 3 ресани В:/
Јас немам мачнини. Онака земав сега, не сум ги јадела никогаш. Не ми одат, ќе ги баталам и ќе си отворам смокички
Морам да се припазувам што јадам,иако не јадам многу пак качувам на килажа а имам денови кога многу ми се јаде. Ова ми е 3 бременост јас и во претходните многу се поправив ама ме теши тоа што брзо се враќам во нормала после породување
Топла вода со лимон, кафе Д: Две парчиња тонус со Филаделфија намаз, маслинки и чаша јогурт У: Диња и јаготки Р: Белвичиња со печени компири, краставици салата У2: Сладолед В: /
Д: кафе и млеко со бисквити У:5-6 јаготки и кафе Р: 1 пилешка кабаска на скара,салата и малку лепче У: сладолед В: ориз и краставица У: сега едно кроасанче и толку за денес
Јас денес шеќерен ден Д: Парче домашна пица и чаша јогурт У: Бајадера колаче и нескафе Р: Пастрмка печена со шопска салата У: Пак бајадера колачиња 3 В:Пилешки стек со зелена салата У: Парче торта Мора со благово да се намали ептен се опуштив
Д: Чоколадна кроасана У: Нескафе Р: Салата од рукола и млад спанаќ, печено свинско со кифлички У: Торта од шумски плодови В: Кифлички со кашкавал и шунка У: 6 урми