Д: Смоки и овошњн јогурт со јагода (ама не заедно, со пауза) У:Капучино и една банана Р: печен компир и печено свинско У: 3 мерси чоколадца и лубеница В: Остатоци од ручекот У: какао и 6 урми
Д: бурек со месо + јогурт У: лешници, бадеми, ореви и малку цреши Р: макарони со кашкавал и ќофте + салата У: сладолед В: тост со ќофте и марула
Д:Овесна каша со кокосово млеко, банана цимет и чиа семе У: Банана и малку сладолед Р: Макарони со кремсос од печурки У:/ В: Остатокот од ручекот и сладолед
Од вчера Т.кафе со млеко Д: Баница со спанаќ и урда У: банана и цреши Р: летна манџа ( печени па пржени пиперки и модар, домати рендани и еден тон лук) цела грутка сирење и 3 парчиња бел леб. Лименка швепс У : милиброд , шеќерно јаболко(на црква бев, т.е панаѓур ) В: смоки во канче козјо кисело млеко. 5-6 залчиња од сендвичот на мм ( од прилика пола хамбургерче) У: салата од свежа краставица и карфиол зимница. Од понеделник си ветив дека ќе си водам повеќе сметка
Д:Сендвич (леб со маслинки, кајмак, кашкавал, краставица и жива пиперка) У: Банана и мал сладолед Р: Пилешки врап(чиа тортиља, пилешко месо, жива пиперка, домат, пченка и зелена салата) У:Пола парче торта В:Пола пилешки врап
Д: двопек со павлака У:Банана, соленки, гумени бонбони Р:омлет со кашкавал и шопска салата, една рибанка леб домашен У: овошен јогурт од јагода и диња В:шопската шо остана од ручек
Д: кафе,макарони со сирење и јогурт У: цреши,фрапе и 2 тортини Р/В: мусака и шопска салата У: до дека да си легнам може некој смоки или малку благо да каснам Денес не сум толку лоша со менито, бидејки имам катастрофални денови
Добра сум и јас денес Т.кафе со млеко Д: палента и козја урда У: цреши Цеден сок од калинка и лимон Р: шопска салата и сосем малку помфрит У: еден ред милка В: две пржени момички и јогурт. Малини До мене имам интегрални грисини. Ако ептен не можам да заспијам без друга ужинка ќе зобам од нив
Д:Сендвич (леб со маслинки, путер, кашкавал,кулен и жива пиперка У: Банана и малку сладолед Р: Две пржени јајаца со прилог салата краставица и патлиџан и малку грчки јогурт и две парчиња леб и толку после тоа не јадев ништо само кисела вода пошто денес бев да правам крвна слика ама затоа денес доручеков обилен хаха да надохнадам
Д: пита со сирење У:Банана и капучино, малку бејк ролс Р:Гравче, шопска салата и бел леб У: овошен јогурт од јагода и сладолед В:/
Турско кафе Д. Сендвич (маргарин, кашкавал, сирење, зденка, малку шунка) Р. Шопска салата, малку грав и пола колбас У. Парче овошна торта со јагоди У2. Сладолед В. Две мали парчиња пица У. Повторно парче торта
И јас да пишам малце во темава барем да ми дојде памет колку јадам Д. 3 интегрални пржени кришки со павлака У. Лешници, Бадеми, Брусница, Витанова шитно барче У2. Ред црно чоколадо Р. Подварок со малце колбаси У. Гриз со ред црно чоколадо
Од вчера Д:Овесна каша со банана и јаготки У:Черешни и неколку наполитанки Р:Печено пилешко со компири и плус печени пиперки со домат У: Таан алва и кафе В: Домашна пита и печени пиперки
Од вчера Т.кафе со млеко Д: овесна каша со банана, малини и вишни У: јаболко и крушка Р: печено прасечко, похована даска, салати ( на крштевка на внучко бевме, претерав со јадење и пиење швепс) В: двопек и кисело млеко Денес: Т.кафе со млеко Д: 2 пишии и јогурт У: лубеница Р: пржени пиперки со јајца и шопска салата, 2 тонус лепчиња. У: колач со вишни и цедевита В: пак од пишиите У: и пак едно парче колач Сместена во кревет со грисини до мене
Денес: Д: 3 Пржени лебчиња две солени со сирење и јогурт и едно благо со домашен џем У: Нескафе и банана и неколку наполитанки Р: Пилешко со ориз и печени пиперки У: Черешни и наполитанки В: Черешни и јаготки Мислам дека завршив со јадење денес ама не се знае ноќта е пред нас хаххах
На фаст фудови бев деновиве.. па малце да намалам сакам, дека и со плус килограми сум, ама пуст апетит Денес: Д: Овесна каша со банана и чиа, со кафе. У: Смоки две три рачиња Р: Цвекло, Подварок од вчера, две лиснати и компири У: Чоколадираните лешници од кам Моментално му се мислам на интегралните грисини од кам, може ќе ги каснам до после
Вчера: У: цеден лимон, цеден портокал и турско кафе Д: мусли со овесно млеко, брусница, банана и оревчиња У: јаболко Р: гравче тавче и бајѓи бело лебче +домат и пиперка салата У: смоки В: краставица салата
Oдамна немам пишано тука, од вчера: Д: 2 црни лепчиња со намаз, свински врат и тенок слој кашкавал У: 1 краставица Р: парче месо, шака компири и малку салата В: цреши, бадеми...