И јас јадам некои работи од стрв. Претходно ми беа намалени ептен јаглеходратоте во исхрана, поточно бев на режимот на Ана Стојанова, ама сега ме мрзи да се замарам. Д: геврек и јогурт, У: круша и овошен јогурт Р: солена палачинка В: кроасан
Д: проја со блитва + јогурт У: јаболко Р: омлет со кашкавал + 2 кришки тонус (морав, маж ми сабајле ми прати слика од неговиот доручек и цела смена го мислев ) У: портокал В: кришка тонус намачкана со џем од сливи
Еспресо,јаткасти и пола банана Д: Тост со кашкавал и оригано,јогурт У:Јаболко Р:Пилешко и салата В:Крем сир и лепче
Д: проја (пак) ама направив баш многу и интегрална со блитва и сирење и не ми се остава за друго У: raw барче Р: денес junk, пица ќе се јаде У: овошје В: тост
Д.3 оризови галете,лутика,2 варени јајца сиренце и маслинки,и чај камилица со мед. Нескафе и сок цеден У.една рака бадеми и 2 суви кајсии, едно филџанче копот од суви сливи Р.зелена салата,требаше и гравче не ми се допадна В.парче пица
Д: гужвана пита со кисела зелка У: портокал Р: 2 запечени пица тонус кришки У: суви сливи В: веге плескавици + потпечени модри патлиџани
@Mari-Li може рецепт за интегралната проја? Нескафе и јаткасти ова ми стана ритуал Д:Две интегрални тортиљи со крем сир, патлиџан и рукола У:Јаболко и едни колачиња од ДМ со оризово брашно,какао и кокос, ептен се вкусни Р:Болоњезе со интегрални шпагети У:Портокал В:Лепче без брашно со путер и сирење малку
Д.палента со сирење и јогурт Турско кафе, цеден сок Р.гравче(вчера убаво ми се виде) и зелена салата У.портокал Доритос чипс и салца,и 1 ред милка ( ова не ми беше во план ама маж ми е крив)
Какво е тоа лебче без брашно? Јас пченица не јадам и леб не јадам никаков и пециво,а ми се јадат,купив сега оризови брашно ке пробам од него да направам нешто.
@eli25 сликни ги колачињата од ДМ Д: сендвич со абц, кашкавал, патлиџан и рукола У: банана Р: леќа, шопска салата У: бадеми В: интегрални палачинки со џем
3 јајца 200 гр бело брашно 150 гр пченкарно или палента 150 гр интегрално ржано брашно 250 мл јогурт 150 мл масло ( јас маслиново ставам) 1 пециво,сол,сусам можеш да си ставиш сиренце или спанаќ На здравјеее
На темава 5 пати дојдов да пишам, а завршив со дојадување пошто вашето мени лиги ми прави и од сите собрав по некој оброк плус.