Јас еднаш имав обид да ги направам ми експлодира нутрибулетот Сеге веќе не се обудам само варен овес со маслинки и печени семки.
Дали при мешање на состојките настана некој хемиски процес и ми летна капачето на таван. Уште имам остатоци по ѕидовите. Нутрито на сервис ми го оправија ама јас Овесни палачинки не пробав
Смути со банана,малини,аронија,нескафе Д:Две интегрални тортиљи со крем сит, марула, рукола и домат У:Јаткасти Р:Спанаќ и ориз со к.млеко В:Двопек и јогурт пак
Турско кафе и цеден сок. Д.оризови галети,урда и јајца,маслинки Турско кафе и портокал Р.Леќа и марула салата В.Пржени компирчиња со сирење
Турско кафе и цеден сок Д. Оризови галети,ајвар,сирење и маслинки Турско кафе 2 Р./ В.палента со сирење и кечап У.Банана
Лешници и нескафе Д:Тостерки со овесни снегулки, семиња,урда, спанаќ, грчки јогурт и јајца +грчки јогурт У:Банана, какао Р:Качамак и сиренце В: Двопек со јогурт (почна да ми се јаде овој период доста, па вака некако полесно )
Вчера Д: проја со блитва + пробаланс У: портокал Р: пастрмајлија појачана со моцарела У: пола калинка + 2 ресанки В: пржена пченка + безалкохолно пиво (не знам што па за пиво ме фати мерак) Денес Д: гужвана баничка со кисела зелка У: јаболко + какао Р: сеченица со штавел + пробаланс (планирам тоа) едит: со домашен сос од домати ќе биде, пошто прочитав кај @shz
Вчера Д. Јајца варени, маргарин и марула салата У. Кафе и цела милка чоколада Р. Домати од шише, направени како каша и цвекло салата. У/В. Варен пудинг. За денес Д. Баничка со мармалад У. Кафе и погача Р. Бакардан и к.млеко У/В портокали и киви
Лешници и турско кафе Д: Тост со пршута,кашкавал и оригано, кефир У:Банана Р:Пастрмка и брокула В:Протеински пудинг
Турско кафе Д.Безглутенско лебче и намаз од хумус,маслинки и кисела краставичка. У.Банана и оризово чоколатце Р.омлет со сирење и печурки. У.Чипс и салца,миринда
Д: две варени јајца (само белката), грчки јогурт, краставица У: чоколаден мус (банана и црно чоколадо) Р: шпагети со томато сос и кашкавал У/В: киви и јаболко
У: баклава со вишни В: вариво со свинско Д: сеченица со блитва У: јаболко и портокал Р: 2 кришки тонус со посен мајонез и кашкавал (а вариво правев за ручек ама ете...) У: 3 бисквитки В: зелник со праз Значи се удавив во тесто последните денови